MichalF Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Koukas na Mizerove? Ne koukam na BAD BOYS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Koukas na Mizerove? patrně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ty nechlastej bo ti zas zitra bude zle Som zachlastal včera a ráno mi bylo fajne ,tak bych to dnes klíďo zopáknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Som zachlastal včera a ráno mi bylo fajne ,tak bych to dnes klíďo zopáknul Vsak ti nic nebrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ne koukam na BAD BOYS Aha tak toe jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Aha tak toe jina To bych rekl ... takovej film si prece nemuzes pustit v cestine, to je naprosta degradace !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Vsak ti nic nebrani No už přede mnou stojí vychlazená kuželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 No už přede mnou stojí vychlazená kuželka To je pěkný... A kdy zase poletíš na nějakou exotickou dovolenku...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To je pěkný... A kdy zase poletíš na nějakou exotickou dovolenku...??? V plánu je listopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 V plánu je listopad Až ? Máš něco podniknout teď, když je tady zima. A co je v plánu, smím-li být zvědav ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Až ? Máš něco podniknout teď, když je tady zima. A co je v plánu, smím-li být zvědav ? nejradši bych někam za teplem vypadnul.Ještě nevím kam,ale myslím,že do listopadu na něco přijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To bych rekl ... takovej film si prece nemuzes pustit v cestine, to je naprosta degradace !!! Asi yo kdyz to rikas. Oni vetsinou maji namluveny filmy uplne jinak nez sou v anglictine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 nejradši bych někam za teplem vypadnul.Ještě nevím kam,ale myslím,že do listopadu na něco přijdu Já jsme teď koukal na Kubu, s odletem z Drážďan na 13 dní za velmi pěkný lowe. Jako nejraděj bych na Bora-Bora, ale momentálně je to trošku nad moje možnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Já jsme teď koukal na Kubu, s odletem z Drážďan na 13 dní za velmi pěkný lowe. Jako nejraděj bych na Bora-Bora, ale momentálně je to trošku nad moje možnosti... Já jsem letěl z Frankfurtu a fakt se to dost vyplatí.O Kubě jsemtaky uvažoval,je to jedna z možností.A docela rád bych se podíval do Mexika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tu Kubu bych fakt dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 hned jsem vyrazil na ten nocni slet slev v hypernove - a hadejte co mam doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 hned jsem vyrazil na ten nocni slet slev v hypernove - a hadejte co mam doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 hned jsem vyrazil na ten nocni slet slev v hypernove - a hadejte co mam doma! Aj mama, čo s tym budeš robiť ? Jinak koukám na svůj oblíbený TV seriál, jediný, co sleduju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 vice jsem neunesl - no 1 cd za 0.80 haleru ujde ne? Hned se po nich zaprasilo - jeste jsem se vracel po 2 minutach zpet pro dalsi varku a ejhle - nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Cary, ja bych na ten ples stejně nešel, su hodně unavenej a chci dnes trochu relaxovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Hned se po nich zaprasilo - jeste jsem se vracel po 2 minutach zpet pro dalsi varku a ejhle - nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Cary, ja bych na ten ples stejně nešel, su hodně unavenej a chci dnes trochu relaxovat... Njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 kua furt to teče, Uwe je hrot lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A hele, Badýno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 kua furt to teče, Uwe je hrot lol A teď to šušňá hayzlpapírem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky