jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 v rumu jsou lepší A ještě lepší je rum bez rozinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 v rumu jsou lepší dam si k tomu i rum ...mimochodem moc peknej avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 dam si k tomu i rum ...mimochodem moc peknej avatar A už jsem zprovoznil tachometr,byl tam jen špatnej kontakt a už zase počítá.Ale dneska jsem myslel,že ji rozkopu,měnil jsem žárovku pod ovládáním topení a ten Hopel to tam má neskutečně na hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A už jsem zprovoznil tachometr,byl tam jen špatnej kontakt a už zase počítá.Ale dneska jsem myslel,že ji rozkopu,měnil jsem žárovku pod ovládáním topení a ten Hopel to tam má neskutečně na hovno Ale cesky rucicky si vzdycky poradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Taky casta pisnicka co mi bzuci v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To jsem jeste nezkousel .,,zitra se na to vrhnu pokad neco zbyde normalne si uvarim ryzi.....pak do ni nasypu rozinky ,zamicham....a mam svacu....mne to chutna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Taky casta pisnicka co mi bzuci v aute Uz jsem to psal...... vsak vime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Taky casta pisnicka co mi bzuci v aute To ja zase neco v tomhle stylu http://youtube.com/watch?v=mBBsC0u_qoI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 normalne si uvarim ryzi.....pak do ni nasypu rozinky ,zamicham....a mam svacu....mne to chutna. a cukrujes to solis to nebo nejak jinak upravujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Uz jsem to psal...... vsak vime Co si psal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To ja zase neco v tomhle stylu http://youtube.com/watch?v=mBBsC0u_qoI Taky nezni spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ale cesky rucicky si vzdycky poradi no ještě se to nepovídlo,zítra bude pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 a cukrujes to solis to nebo nejak jinak upravujes ? normalne si osolim vodu ..a nevarim ryzi v sacku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Taky nezni spatne Ze ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak a posledni 2 co hraji nejcasteji... http://youtube.com/watch?v=7hgOm8Fh15E http://youtube.com/watch?v=dDD4ino0ibE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ze ne ? No vubec.. posloucham i ty ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak já mizím pod deku,pustím nějakej filmek,z kterýho uvidím tak 5 min.Mějte se,brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 no ještě se to nepovídlo,zítra bude pokračování jasne ,hlavne ze uz vis jak na to @maros - kuknu jestli mam ryzi,ale az zitra ted uz se mi do spajzu moc nechce ..,,a vykutim to nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Co si psal? ze mi dneska delas radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak já mizím pod deku,pustím nějakej filmek,z kterýho uvidím tak 5 min.Mějte se,brou Dobrou "! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak já mizím pod deku,pustím nějakej filmek,z kterýho uvidím tak 5 min.Mějte se,brou Broou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak já mizím pod deku,pustím nějakej filmek,z kterýho uvidím tak 5 min.Mějte se,brou brou brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 ze mi dneska delas radost Joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tady se jeste nespi jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tady se jeste nespi jo ? na 50% jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky