Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Spidi,copak mas s termostatem ?

Jak jsem se ptal na ty raminka,mysle jsem,raminka steracu z G IV,udajne jsou uz s aerotvinama a pasujou na O 1.

Vloženo
Hádanka:

Zapal si světlo Bojovníku však pomni že máš Pochodeň a Lampičku, svíčku a Troud, Olej a knot však co musíš zapálit první ať osvětlíš svou pouť v hlubinách temnoty?

Porad uvazuju ,ale nejak me nic nenapada... nakonec to urcite bude neco jednoduchyho ,ze ? :)

Vloženo
Spidi,copak mas s termostatem ?

Jak jsem se ptal na ty raminka,mysle jsem,raminka steracu z G IV,udajne jsou uz s aerotvinama a pasujou na O 1.

Odešel... Dal jsem novej, už mám hotovo i se zkušební jízdou... ;)

Jo ty chceš pořídit Aerotwiny komplet i s ramínkama ?

Vloženo
Odešel... Dal jsem novej, už mám hotovo i se zkušební jízdou... ;)

Jo ty chceš pořídit Aerotwiny komplet i s ramínkama ?

ja tam mam aero ...ale cetl jsem ze se kradou,a ze kdyz das origo-je tam jine uchyceni,tak uz to tak nelaka ty zlodeje,udajne.tak mne zajimala cenovka.

Vloženo
ja tam mam aero ...ale cetl jsem ze se kradou,a ze kdyz das origo-je tam jine uchyceni,tak uz to tak nelaka ty zlodeje,udajne.tak mne zajimala cenovka.

Cenovku z hlavy nevím, ale je to zajisté slušná pálka a mění se i soupáčí... ;)

Vloženo
Zdravy jadro.. :D

Ja se ted pekne nazral a ted prechazim ze stavu opice do reality..Asi to budu muset zaspat.. :D

No ty bejku, já včera usnul krásně střízlivej a ráno jsem byl fit... ;)

Vloženo (editace)
Ok,tak jako prvni prijde golfik.. :D

Je to fakt dlouho,co jsem to delal,ale rikam si,ze to ozivim a dotahnu neduhy,ktery ma.. ;)

Takze jeste jednou... ;) Tu je Golfoň...

RE:Jeeee...Se mi ta citace nejak nevydarila..

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
:) Jsou to brcka polepeny chromovou lepenkou.. :D

Pruduchy v narazniku jsou z Porsche Boxster.. :)

ale pekne udelano :) ,... by si z toho mohl udelat nejaky''nemecko''tedkom ;) ;)

Vloženo
ale pekne udelano :) ,... by si z toho mohl udelat nejaky''nemecko''tedkom ;) ;)

No uvidim.Hlavne chci to sani na ty kapote predelat a poradne zahldit...Jsou tam nedostatky..Pak neco vymyslet se zarnim naraznikem..Je porad dost vysoko.. ;)

Polepy na dverich jsou z dob,kdy ty ornamenty frcely.. :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...