maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 hezke poledni hodinky bando.....zrovna tu s vama obedvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 hezke poledni hodinky bando.....zrovna tu s vama obedvam Zdař! ..a smacznego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ja zrovna dosnidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Spidi,copak mas s termostatem ? Jak jsem se ptal na ty raminka,mysle jsem,raminka steracu z G IV,udajne jsou uz s aerotvinama a pasujou na O 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Zdař! ..a smacznego dikec. Michal : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Hádanka:Zapal si světlo Bojovníku však pomni že máš Pochodeň a Lampičku, svíčku a Troud, Olej a knot však co musíš zapálit první ať osvětlíš svou pouť v hlubinách temnoty? Porad uvazuju ,ale nejak me nic nenapada... nakonec to urcite bude neco jednoduchyho ,ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Spidi,copak mas s termostatem ? Jak jsem se ptal na ty raminka,mysle jsem,raminka steracu z G IV,udajne jsou uz s aerotvinama a pasujou na O 1. Odešel... Dal jsem novej, už mám hotovo i se zkušební jízdou... Jo ty chceš pořídit Aerotwiny komplet i s ramínkama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Odešel... Dal jsem novej, už mám hotovo i se zkušební jízdou... Jo ty chceš pořídit Aerotwiny komplet i s ramínkama ? ja tam mam aero ...ale cetl jsem ze se kradou,a ze kdyz das origo-je tam jine uchyceni,tak uz to tak nelaka ty zlodeje,udajne.tak mne zajimala cenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ja tam mam aero ...ale cetl jsem ze se kradou,a ze kdyz das origo-je tam jine uchyceni,tak uz to tak nelaka ty zlodeje,udajne.tak mne zajimala cenovka. Cenovku z hlavy nevím, ale je to zajisté slušná pálka a mění se i soupáčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Je tu jeste nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Je tu jeste nekdo? Jenom já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jenom já... Zdravy jadro.. Ja se ted pekne nazral a ted prechazim ze stavu opice do reality..Asi to budu muset zaspat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Je tu jeste nekdo? Jdeme na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jdeme na to ? Klidanko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Klidanko.. Oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Zdravy jadro.. Ja se ted pekne nazral a ted prechazim ze stavu opice do reality..Asi to budu muset zaspat.. No ty bejku, já včera usnul krásně střízlivej a ráno jsem byl fit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Ok,tak jako prvni prijde golfik.. Je to fakt dlouho,co jsem to delal,ale rikam si,ze to ozivim a dotahnu neduhy,ktery ma.. Takze jeste jednou... Tu je Golfoň... RE:Jeeee...Se mi ta citace nejak nevydarila.. Editováno: 20. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 No ty bejku, já včera usnul krásně střízlivej a ráno jsem byl fit... To ti skoro zavidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Takze jeste jednou... Tu je Golfoň...RE:Jeeee...Se mi ta citace nejak nevydarila.. ... pohodaá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Takze fotos ze vcera jsou tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...735&st=4000 Editováno: 20. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A golfik ma i neony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Takze fotos ze vcera jsou tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...735&st=4000 Golfek je dobrej ..z ceho si udelal ten laufek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Golfek je dobrej ..z ceho si udelal ten laufek ? Jsou to brcka polepeny chromovou lepenkou.. Pruduchy v narazniku jsou z Porsche Boxster.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jsou to brcka polepeny chromovou lepenkou.. Pruduchy v narazniku jsou z Porsche Boxster.. ale pekne udelano ,... by si z toho mohl udelat nejaky''nemecko''tedkom ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ale pekne udelano ,... by si z toho mohl udelat nejaky''nemecko''tedkom ;) No uvidim.Hlavne chci to sani na ty kapote predelat a poradne zahldit...Jsou tam nedostatky..Pak neco vymyslet se zarnim naraznikem..Je porad dost vysoko.. Polepy na dverich jsou z dob,kdy ty ornamenty frcely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky