Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 hehe to asi ne,ale oba mame stribrny octy a poslouchame HH Mas recht.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ee,myslim,ze ne... par let tam mezi nama hapruje.. aha...ja mysle ze jste stejne mladi cusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Byly fakt pekny..Od vyroby se valely pekne na brise.. Jj to je fakt,Bburago delalo cervenaky... Tak z tictaca je dnes takovy zasly zrcadlo.. To je taky docela dobry napad to vylesit .,, kolik casu ti to zabralo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 aha...ja mysle ze jste stejne mladi cusik .... to ne ,hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 To je taky docela dobry napad to vylesit .,, kolik casu ti to zabralo ? Covece,nevim...Nakou hodku..Seskrabat lak,pak jemnej smirgl a nakonec silichrom..Na malej filcovej kotoucek a jelo se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Covece,nevim...Nakou hodku..Seskrabat lak,pak jemnej smirgl a nakonec silichrom..Na malej filcovej kotoucek a jelo se.. Zebych to vyzkousel na te octuli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Zebych to vyzkousel na te octuli ... Tak sem pro nej skocil na pudu..Je nakej zaslej chudak.. Editováno: 20. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak sem pro nej skocil na pudu..Je nakej zaslej chudak.. Vypada to luxusne, na tom koberecku jedna basen ty sedacky uz byly modry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Vypada to luxusne, na tom koberecku jedna basen ty sedacky uz byly modry ? Ne ne,zase modelarsky barvicky..Matna modra tusim byla nekde primo na sedaky..Zase byl rozebranej a hral sem si.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ne ne,zase modelarsky barvicky..Matna modra tusim byla nekde primo na sedaky..Zase byl rozebranej a hral sem si.. No uz pomalu vim jak bude octa vypadat ... intros na zpusob L&K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jo a jeste tady mam par kousku 1:18..Zase jich par bylo rozhozenejch,jako E36,Viper,Prsche..A introse jsou dozdobeny chromem a barvickama.. Sedaky sou centy matny treba,pristrojovka u zmije taky atd. Lambo sem dostal od pritulky loni k vanocum..Muj nejoblibenejsi supersport.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 No uz pomalu vim jak bude octa vypadat ... intros na zpusob L&K Tak to je dobre,ze uz mas vizi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jo a jeste tady mam par kousku 1:18..Zase jich par bylo rozhozenejch,jako E36,Viper,Prsche..A introse jsou dozdobeny chromem a barvickama.. Sedaky sou centy matny treba,pristrojovka u zmije taky atd. Lambo sem dostal od pritulky loni k vanocum..Muj nejoblibenejsi supersport.. pekný...a mas recht to lambo je parada ,tady neuvazujes o nejake razantni uprave ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak to je dobre,ze uz mas vizi.. Tak tu vizi mám taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak tu vizi mám taky... Akorat ty si do toho pak budes moct sednout ja ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 pekný...a mas recht to lambo je parada ,tady neuvazujes o nejake razantni uprave ? Lambo necham jek je a humvee taky.. Na bawo uz sem kdysi sahnul a ted to bude treba dodelat nejak kultivovaneji.. Ale je snizeny,opetovne,jinak udelany sedaky, 4bodovy pasy,changer v kufru,repraky udelany,v motoru kryt M Power,spoiler pod naraznikem,mracidla a vetsi pruduch v narazniku.. Viper ma zase dva vetsi laufy.. Porsche chromovej intros tusim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Lambo necham jek je a humvee taky.. Na bawo uz sem kdysi sahnul a ted to bude treba dodelat nejak kultivovaneji.. Ale je snizeny,opetovne,jinak udelany sedaky, 4bodovy pasy,changer v kufru,repraky udelany,v motoru kryt M Power,spoiler pod naraznikem,mracidla a vetsi pruduch v narazniku..Viper ma zase dva vetsi laufy.. Porsche chromovej intros tusim.. tak to jsou panecku kanony : )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) tak to jsou panecku kanony : )... To vis... Puvodne byly na Honde VT 250F,ze ktery sem jednou udelal nahace..Neco ve stylu Suzuki GS 500E.. No nic kamarade..Ac nerad,musim ted nekam zajet..Pocitam,ze tak za hodku budu z5.. Bud pak,nebo jindy budu na tohle tema rad pokracovat.. Editováno: 20. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Akorat ty si do toho pak budes moct sednout ja ne No to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 To vis... Puvodne byly na Honde VT 250F,ze ktery sem jednou udelal nahace..Neco ve stylu Suzuki GS 500E.. No nic kamarade..Ac nerad,musim ted nekam zajet..Pocitam,ze tak za hodku budu z5.. Bud pak,nebo jindy budu na tohle tema rad pokracovat.. Dobra ,tak stastnou cestu ....Mej se! ztm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) No to je pravda... Kolacky uz mas ? Editováno: 20. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Caute babofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Caute babofky Nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Brý odpo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Brý odpo!!! dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky