Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jeronymo + jirka3: Caute Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jeronymo + jirka3: Caute Jak je? Pohoda a klidecek,bez tabacku diq za optani ... co ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Pohoda a klidecek,bez tabacku diq za optani ... co ty ? Dneska perfektne a skvele se bavim historkou co mi tlakuje do hlavy jeden kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Caute babofky Achojky bábovičko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jeronymo + jirka3: Caute Jak je? Jde to,pracovní den,ale už jsem se na to vybod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Dneska perfektne a skvele se bavim historkou co mi tlakuje do hlavy jeden kluk Jakou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jde to,pracovní den,ale už jsem se na to vybod Neni nedele od toho ze se nedela? Nekde se asi stala chyba hele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Achojky bábovičko... Cau draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jakou ? No nevim estli toe na rozebirani tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 No nevim estli toe na rozebirani tady Oukej ,jen jsem se ptam,..mozna bysme se taky pobavili ... .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Cau draku Jak se máš méďánku ? Kromě smíchorozpuku z historky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Oukej ,jen jsem se ptam,..mozna bysme se taky pobavili ... .) No tak dobre.. jeden kluk co se o me snazi zacal hrat na city.. zacalo to tim ze kdyz sem se s nim nechtela videt tak sehral scenu ze mu umrela dlouholeta kamaradka ktera byla na voziku a mela leukemii bylo ji pry 35 a poslal mi odkaz i na jeji stranky pac sem mu neverila a tam mela napsany ze ji je 46 kdyz sem ho na to upozornila tak ze pry je z toho tak mimo ze na to uplne zapomel kolik ji je... nakonec kdyz ani tak sem nepovolila tak z nahle uplne zdrcenyho chlapa se stal uplne v pohode kluk kterej se s usmevem s kazdym bavil atd... no a asi pred 2 dnama mi od neho prisla SMS ze je v nemocnici ze uplne zrusil auto.. dejme tomu... dalsi den mi psal na ICQ ze si nic nepamatuje ani jak vypadam at mu o nas neco reknu... kdyz sem mu dlouho neodepisovala tak napsal ze si uz vzpomel ze sem ta krasna slecna z Mohelnice co za ni byl.. a kdyz sem mu i presto neodpovidala tak ze pro neho nemam pry pochopeni No a dneska uz zase vesele cvaka na chatu jako by se vubec nic nestalo a vsechno si pamatuje... tak co chces na to rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jirko ? nechces megana r.v 2004 bila barva sedan ? ... za 190-180 tisic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jirko ? nechces megana r.v 2004 bila barva sedan ? ... za 190-180 tisic... A je to coupé cabrio ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 No tak dobre.. jeden kluk co se o me snazi zacal hrat na city.. zacalo to tim ze kdyz sem se s nim nechtela videt tak sehral scenu ze mu umrela dlouholeta kamaradka ktera byla na voziku a mela leukemii bylo ji pry 35 a poslal mi odkaz i na jeji stranky pac sem mu neverila a tam mela napsany ze ji je 46 kdyz sem ho na to upozornila tak ze pry je z toho tak mimo ze na to uplne zapomel kolik ji je... nakonec kdyz ani tak sem nepovolila tak z nahle uplne zdrcenyho chlapa se stal uplne v pohode kluk kterej se s usmevem s kazdym bavil atd... no a asi pred 2 dnama mi od neho prisla SMS ze je v nemocnici ze uplne zrusil auto.. dejme tomu... dalsi den mi psal na ICQ ze si nic nepamatuje ani jak vypadam at mu o nas neco reknu... kdyz sem mu dlouho neodepisovala tak napsal ze si uz vzpomel ze sem ta krasna slecna z Mohelnice co za ni byl.. a kdyz sem mu i presto neodpovidala tak ze pro neho nemam pry pochopeni No a dneska uz zase vesele cvaka na chatu jako by se vubec nic nestalo a vsechno si pamatuje... tak co chces na to rict Von te zenska asi chce Todle je husta historka,.ale nesmis ho tak chudaka trapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jak se máš méďánku ? Kromě smíchorozpuku z historky... Jo jde to nestezuju si... co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A je to coupé cabrio ??? sedan,, ale behem 1-2 hodin ti z toho cabrio muzu udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jirko ? nechces megana r.v 2004 bila barva sedan ? ... za 190-180 tisic... Nebo staryho Passata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Von te zenska asi chce Todle je husta historka,.ale nesmis ho tak chudaka trapit No aspon nekdo me chce no i kdyz takovy psycho.. nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jirko ? nechces megana r.v 2004 bila barva sedan ? ... za 190-180 tisic... Hele jezdil jsem nějakou dobu v novým Scenicovi,taky rok 04,motor 1,5 dCi a nějak jsem z toho unešenej nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jo jde to nestezuju si... co u tebe? Já jsem dopoledne vyměnil na oktulce termostat a teď odpoledne dělám v dílně pár drobností pro motoráčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 sedan,, ale behem 1-2 hodin ti z toho cabrio muzu udelat I ty brute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Já jsem dopoledne vyměnil na oktulce termostat a teď odpoledne dělám v dílně pár drobností pro motoráčka... Termostat sem cetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Hele jezdil jsem nějakou dobu v novým Scenicovi,taky rok 04,motor 1,5 dCi a nějak jsem z toho unešenej nebyl No to je taky 1.5 dci,rencek no..,pak jsem mel 1.6 16V kombika a octa je proste okta..jen se ptam..,, behem pristiho tydne nahazu fotky tak pak muzes(te)mrknout. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Termostat sem cetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky