Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jeronymo + jirka3: Caute :) Jak je?

Pohoda a klidecek,bez tabacku diq za optani :) ... co ty ?

Pohoda a klidecek,bez tabacku diq za optani :) ... co ty ?

Dneska perfektne a skvele se bavim historkou co mi tlakuje do hlavy jeden kluk :D

Caute babofky :D

Achojky bábovičko... kol5

Jde to,pracovní den,ale už jsem se na to vybod lol

Dneska perfektne a skvele se bavim historkou co mi tlakuje do hlavy jeden kluk :D

Jakou ? :)

Jde to,pracovní den,ale už jsem se na to vybod lol

Neni nedele od toho ze se nedela? Nekde se asi stala chyba hele :D

Achojky bábovičko... kol5

Cau draku ;)

Jakou ? :)

No nevim estli toe na rozebirani tady :D

No nevim estli toe na rozebirani tady :D

Oukej ,jen jsem se ptam,..mozna bysme se taky pobavili ... .)

Cau draku ;)

Jak se máš méďánku ? Kromě smíchorozpuku z historky... ;)

Oukej ,jen jsem se ptam,..mozna bysme se taky pobavili ... .)

No tak dobre.. jeden kluk co se o me snazi zacal hrat na city.. zacalo to tim ze kdyz sem se s nim nechtela videt tak sehral scenu ze mu umrela dlouholeta kamaradka ktera byla na voziku a mela leukemii bylo ji pry 35 a poslal mi odkaz i na jeji stranky pac sem mu neverila a tam mela napsany ze ji je 46 kdyz sem ho na to upozornila tak ze pry je z toho tak mimo ze na to uplne zapomel kolik ji je... nakonec kdyz ani tak sem nepovolila tak z nahle uplne zdrcenyho chlapa se stal uplne v pohode kluk kterej se s usmevem s kazdym bavil atd... no a asi pred 2 dnama mi od neho prisla SMS ze je v nemocnici ze uplne zrusil auto.. dejme tomu... dalsi den mi psal na ICQ ze si nic nepamatuje ani jak vypadam at mu o nas neco reknu... kdyz sem mu dlouho neodepisovala tak napsal ze si uz vzpomel ze sem ta krasna slecna z Mohelnice co za ni byl.. a kdyz sem mu i presto neodpovidala tak ze pro neho nemam pry pochopeni :D No a dneska uz zase vesele cvaka na chatu jako by se vubec nic nestalo a vsechno si pamatuje... tak co chces na to rict :smich:

Jirko ? nechces megana r.v 2004 bila barva sedan ? ... za 190-180 tisic... :)

A je to coupé cabrio ???

No tak dobre.. jeden kluk co se o me snazi zacal hrat na city.. zacalo to tim ze kdyz sem se s nim nechtela videt tak sehral scenu ze mu umrela dlouholeta kamaradka ktera byla na voziku a mela leukemii bylo ji pry 35 a poslal mi odkaz i na jeji stranky pac sem mu neverila a tam mela napsany ze ji je 46 kdyz sem ho na to upozornila tak ze pry je z toho tak mimo ze na to uplne zapomel kolik ji je... nakonec kdyz ani tak sem nepovolila tak z nahle uplne zdrcenyho chlapa se stal uplne v pohode kluk kterej se s usmevem s kazdym bavil atd... no a asi pred 2 dnama mi od neho prisla SMS ze je v nemocnici ze uplne zrusil auto.. dejme tomu... dalsi den mi psal na ICQ ze si nic nepamatuje ani jak vypadam at mu o nas neco reknu... kdyz sem mu dlouho neodepisovala tak napsal ze si uz vzpomel ze sem ta krasna slecna z Mohelnice co za ni byl.. a kdyz sem mu i presto neodpovidala tak ze pro neho nemam pry pochopeni :D No a dneska uz zase vesele cvaka na chatu jako by se vubec nic nestalo a vsechno si pamatuje... tak co chces na to rict :smich:

Von te zenska asi chce :D:smich:;) Todle je husta historka,.ale nesmis ho tak chudaka trapit :p

Jak se máš méďánku ? Kromě smíchorozpuku z historky... ;)

Jo jde to nestezuju si... co u tebe?

A je to coupé cabrio ???

sedan,, ale behem 1-2 hodin ti z toho cabrio muzu udelat :D

Nebo staryho Passata? :D

Von te zenska asi chce :D:smich:;) Todle je husta historka,.ale nesmis ho tak chudaka trapit :p

No aspon nekdo me chce no i kdyz takovy psycho.. nevim no :smich:

Hele jezdil jsem nějakou dobu v novým Scenicovi,taky rok 04,motor 1,5 dCi a nějak jsem z toho unešenej nebyl

Jo jde to nestezuju si... co u tebe?

Já jsem dopoledne vyměnil na oktulce termostat a teď odpoledne dělám v dílně pár drobností pro motoráčka... ;)

sedan,, ale behem 1-2 hodin ti z toho cabrio muzu udelat :D

I ty brute... lollollol

Já jsem dopoledne vyměnil na oktulce termostat a teď odpoledne dělám v dílně pár drobností pro motoráčka... ;)

Termostat sem cetla :)

Hele jezdil jsem nějakou dobu v novým Scenicovi,taky rok 04,motor 1,5 dCi a nějak jsem z toho unešenej nebyl

No to je taky 1.5 dci,rencek no..,pak jsem mel 1.6 16V kombika a octa je proste okta..jen se ptam..,, behem pristiho tydne nahazu fotky tak pak muzes(te)mrknout. ...

Termostat sem cetla :)

kol5

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.