maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No to si tomu pomoh... toe moe forum a ja se ho snazim rozjet a ty takhle to Formum kde se hadate o naraznik je tvoje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No třeba stačilo strčit do toho inzerátu fotku a každej racionálně přemejšlející člověk by věděl, o jakej nárazník se vlastně jedná...Ale už to nechme plavat... taktak ... jak pokracujes s masinkou ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No třeba stačilo strčit do toho inzerátu fotku a každej racionálně přemejšlející člověk by věděl, o jakej nárazník se vlastně jedná...Ale už to nechme plavat... No on tam psal odeme tak mozna myslel ten co ma tedka na Octavce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 (editace) to Formum kde se hadate o naraznik je tvoje ? Jj vzdyt sem tam napsana jako Adminka fora kdyz kouknes na nejaky muj prispevek Editováno: 5. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jeho temata cist nemusis Ahoj Jani - ale uz nectu opravdu uz si tam neskrtnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ahoj Jani - ale uz nectu opravdu uz si tam neskrtnu Ok ukecavat te nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jj vzdyt sem tam napsana jako Adminka fora kdyz kouknes na nejaky muj prispevek Ja si precetl jen ten odkaz co tu byl vic jsem to nestudoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ok ukecavat te nebudu Ale ty me mas prokouknuteho - to vim jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Fakt ? na svem nebo jsi pomahal nekomu ? mas sprej nebo ten vetsi ? V květnu, jak přiletěl ten fanóch do křižovatky a zastavil se až o můj motor, tak jemu se rozletěl karboš a benzím vytekl na horkej motor a bafl, tak na něj jsem vyprášil práškovej kilovej hasičák a v září jsem dojel ke stodvacítce, které chytly zadní sedačky asi od baterky a tam zase padl půlkilovej sprej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ja si precetl jen ten odkaz co tu byl vic jsem to nestudoval Jo tak.. Ja sem myslela ze si cetl celou tu jejich debatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 V květnu, jak přiletěl ten fanóch do křižovatky a zastavil se až o můj motor, tak jemu se rozletěl karboš a benzím vytekl na horkej motor a bafl, tak na něj jsem vyprášil práškovej kilovej hasičák a v září jsem dojel ke stodvacítce, které chytly zadní sedačky asi od baterky a tam zase padl půlkilovej sprej Clovece taky jsem si poridil praskovej hasicak a kdyz tohle ctu tak mam husi kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ale ty me mas prokouknuteho - to vim jasne Tzn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 taktak ... jak pokracujes s masinkou ? .. už má namontovaný vzduchojemy, chybí ještě jedna propojovací trubka s pojišťovacím ventilem a už se čeká jen na teplejší počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tzn? no mysleno tim ze se tam jeste prihlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 no mysleno tim ze se tam jeste prihlasim Sem neodolatelna jo? Nebo spis to forum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tzn? No to mě taky zajímá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 už má namontovaný vzduchojemy, chybí ještě jedna propojovací trubka s pojišťovacím ventilem a už se čeká jen na teplejší počasí... Zacina se mi ten vas job docela libit čeče ... ale to pocasi by se mohlo uz umoudrit ,ikdyz dneska je to docela pekny 7+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No to mě taky zajímá... Uz odpovedel.. ze se tam este prihlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 (editace) Zacina se mi ten vas job docela libit čeče ... ale to pocasi by se mohlo uz umoudrit ,ikdyz dneska je to docela pekny 7+ No potřebuju zavodnit motor, na to je potřeba teplý počasí, jak bude voda v motoru, může se startovat, aby kompresor začal foukat do těch jímek a já mohl vyzkoušet, že ty rozvody vzduchu všude těsní... Editováno: 5. leden 2008, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Brý odpo všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No potřebuju zavodnit motor, na to je potřeba teplý počasí, jak bude voda v motoru, může se startovat, aby kompresor začal foukat do těch jímek a já mohl vyzkoušet, že ty rozvody vzduchu všude těsní... Je videt ,ze v tom mas dobrou praxi ,..neco jsem pochopil ,ale asi by to nebylo pro me ..no ted hlavne aby to pekne fungovalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Brý odpo všem Cauec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Brý odpo všem Zdarec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 86 Marosi ? ..tak jak uz si hrál? ,,ja uz sem tam tu odpoved soupnul doufam ,ze z toho neco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No potřebuju zavodnit motor, na to je potřeba teplý počasí, jak bude voda v motoru, může se startovat, aby kompresor začal foukat do těch jímek a já mohl vyzkoušet, že ty rozvody vzduchu všude těsní... Kolik tam vleze vody ? 100 litru ? Pouziva se v takovych strojich take fridex ? Mne se to take libi to co delas ...bych jednou chtel videt ten motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky