maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 vaso,onehda jsi psal ze paris na PS2 ...co hravas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ale ale...cray,copak tak negativne...i kdyz...holky jsou fajn Jsou do te doby,nez s nima zacnou byt problemy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak zdravím i já... tak co hoši, už je v plánu nějakej srazík? jak sem tak koukal na fotky z velikonoční besídky, tak jsem Vám uplně záááviděl. Takovejch kočárů, venku hezky.... prostě mazec :palec2: Zdar, taky jsem zavidel kdyz mi to nevyslo, snad na jare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jsou do te doby,nez s nima zacnou byt problemy .. jj, mas recht a jak ty a ty dve co ted nevis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A proc? Nekdo te zlobi? Jednim slovem? Chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jsou do te doby,nez s nima zacnou byt problemy .. Pravdu mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ale ale...cray,copak tak negativne...i kdyz...holky jsou fajn No me slecny nevadi.. jen konstatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jednim slovem? Chlapi Chlapi? To nejni mozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak zdravím i já... tak co hoši, už je v plánu nějakej srazík? jak sem tak koukal na fotky z velikonoční besídky, tak jsem Vám uplně záááviděl. Takovejch kočárů, venku hezky.... prostě mazec :palec2: Sice hoch nejsem ale ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Chlapi? To nejni mozne No yo bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Sice hoch nejsem ale ahooj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 jj, mas recht a jak ty a ty dve co ted nevis Ono to ted bude vypadat ,ze jsem nerozhodnej blbecek ,ale uz nejsou dve ,ale tri ... Je to na nic,... Jedna, se mi jeden den ozve,a strasne si chce povidat jako kdysi ,druha mi vzdycky v sobotu napise jestli kaj nejdu ,pak mi rekne jakou chybu udelala a zeby vsecko chtela vratit z5,a ta treti ... skoda mluvit,..ted tak a na druhy den zas jinak,,.. tedkom to ,ale moc neresim ,zbytecne by me to žralo ..Jeste chvilku pockam,az si bdu v nekterych vecech jist a pak to utnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 :D Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Pravdu mas Tim jsem samozrejme nechtel zadne ublizit,jen mluvim z vlastni zkusenosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tim jsem samozrejme nechtel zadne ublizit,jen mluvim z vlastni zkusenosti ... S chlapama sou taky problemy... to bych neresila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Co? Sem se nesmal tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Sem se nesmal tobe A komuu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Sice hoch nejsem ale ahooj Tak hoši a slečny (asi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 S chlapama sou taky problemy... to bych neresila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ono to ted bude vypadat ,ze jsem nerozhodnej blbecek ,ale uz nejsou dve ,ale tri ... Je to na nic,... Jedna, se mi jeden den ozve,a strasne si chce povidat jako kdysi ,druha mi vzdycky v sobotu napise jestli kaj nejdu ,pak mi rekne jakou chybu udelala a zeby vsecko chtela vratit z5,a ta treti ... skoda mluvit,..ted tak a na druhy den zas jinak,,.. tedkom to ,ale moc neresim ,zbytecne by me to žralo ..Jeste chvilku pockam,az si bdu v nekterych vecech jist a pak to utnu ... To ti teda nezavidim a urco nejsi nerozhodny a k tomu blbecek..... v tomto se blbe radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 vaso,onehda jsi psal ze paris na PS2 ...co hravas ? no paří spíš mladej a občas dáme duel grand turismo 4 word rallye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak zdravím i já... Nazdarek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A komuu? Tomu Zdar chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 To ti teda nezavidim a urco nejsi nerozhodny a k tomu blbecek..... v tomto se blbe radi Ono toho bylo v posledni dobe na me fest,ale snad to nejak doresim,neni mozne ... Uz me ty pubertacky''ulety''prestaly bavit..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tak hoši a slečny (asi) Co to asi v te zavorce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky