Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Bluefrog: Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Můj odhad cca 80-90.000,- Kč ted tam vidim...dovetek...oprava caa 35 000 kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 dobre...kolik by asi to tak stalo dat do kupy aby to bylo spigl migl díly cca 35-40 + praca, nějaky ten lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Brou chlape a zitra si vzpomen driv jj,neboj,ale zalezi zda ty nebudes nekde v trapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 jj,neboj,ale zalezi zda ty nebudes nekde v trapu Zalezi v kolik cca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ludolf.....áno.........žjial niemáme .......... lol lo lol Prostě přestávky mezi sezením a hulením... Hele dneska se mi stalo něco neuvěřitelnýho. Vždycky jsem odsuzoval kuřáky, ale dneska to byl vrchol. Jedu si takle šněrovačku po štatlu, předemnou červenej pašík, jel jak připosrané, bo týpek za kolečkem v klidu vykuřoval, levó plótev z vokna a co neudělal, zmuchlal krabičku vod špinek a vyhodil ju z vokna tým štýlom, že mě přistála na čelním skle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Zalezi v kolik cca? pokud se bude darit,tak na skok budu pred 17,to bychom mohli zacit a potom az pred 20 . Uvidime,rekl slepy a sel na nemy film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Bluefrog: Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Prostě přestávky mezi sezením a hulením... Hele dneska se mi stalo něco neuvěřitelnýho. Vždycky jsem odsuzoval kuřáky, ale dneska to byl vrchol. Jedu si takle šněrovačku po štatlu, předemnou červenej pašík, jel jak připosrané, bo týpek za kolečkem v klidu vykuřoval, levó plótev z vokna a co neudělal, zmuchlal krabičku vod špinek a vyhodil ju z vokna tým štýlom, že mě přistála na čelním skle a hodil jsi mu to zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 pokud se bude darit,tak na skok budu pred 17,to bychom mohli zacit a potom az pred 20 .Uvidime,rekl slepy a sel na nemy film. S tim slepym to znam jinak Noo tak uvidime. V tech 20 nevim ale 17 by slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 díly cca 35-40 + praca, nějaky ten lak Přitlač na pilu, hlavně ten romačkanej sloupek. Díly na dvojku jsou hroznej ranec, jen to blbý zrcátko s blikačem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Hele dneska se mi stalo něco neuvěřitelnýho. Vždycky jsem odsuzoval kuřáky, ale dneska to byl vrchol. Jedu si takle šněrovačku po štatlu, předemnou červenej pašík, jel jak připosrané, bo týpek za kolečkem v klidu vykuřoval, levó plótev z vokna a co neudělal, zmuchlal krabičku vod špinek a vyhodil ju z vokna tým štýlom, že mě přistála na čelním skle cipeček, by viděl hned.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Kdyby to bylo realny tak po dnesku uz sem na srot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 a hodil jsi mu to zpatky Bohužel ne, takovej postřeh nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 S tim slepym to znam jinak Noo tak uvidime. V tech 20 nevim ale 17 by slo a jak ? prozrad mi to pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Přitlač na pilu, hlavně ten romačkanej sloupek. Díly na dvojku jsou hroznej ranec, jen to blbý zrcátko s blikačem... slupek pokud neni hnut, tak pohoda, pixla kitu a jedem.... krom plechařiny a palubky bych ty díly měl tak nějak po kupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 cipeček, by viděl hned.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 slupek pokud neni hnut, tak pohoda, pixla kitu a jedem.... krom plechařiny a palubky bych ty díly měl tak nějak po kupě Kitování A sloupku v kořenu skeletu v takovýmhle rozsahu můžeš pustit z hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Kdyby to bylo realny tak po dnesku uz sem na srot V cem je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Kdyby to bylo realny tak po dnesku uz sem na srot A v čem je problém, není škopek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 a jak ? prozrad mi to pls No ani ne tak znam jako sme to dodelali s par lidma.. ze pokazde kdyz to nekdo rekl tak k tomu nekdo neco dodal.. Takze.. uvidime.. rekl slepej.. a sel do kina... na film s titulkama... asi umel dobre anglicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 V cem je problem? V nicem.. rikam ze kdyby to bylo realny po tom kolik tu posilate takovych smailiku.. kapis to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Kitování A sloupku v kořenu skeletu v takovýmhle rozsahu můžeš pustit z hlavy... pustím, toto mě netrápí, spíš to že to kolo tam tak čučí aby to zas nebylo postaveno na rezervě a závěs bude na kokot apod......... takhle jsme minuly rok dovezli GIV.... na foto super a reál kolo skončilo až v podběhu pod nomaha, navíc, nějaký kretén z toho uštípal brzdiče takže jak jsme to sundali z vleku tak to jeblo to zaparkovaného auta, neb brzdy nic a ručka to nestihla i tací jsou soudruzi v NDR ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 pustím, toto mě netrápí, spíš to že to kolo tam tak čučí aby to zas nebylo postaveno na rezervě a závěs bude na kokot apod.........takhle jsme minuly rok dovezli GIV.... na foto super a reál kolo skončilo až v podběhu pod nomaha, navíc, nějaký kretén z toho uštípal brzdiče takže jak jsme to sundali z vleku tak to jeblo to zaparkovaného auta, neb brzdy nic a ručka to nestihla i tací jsou soudruzi v NDR ! Jj, taky jsem dovedl takovou čtyřku, smetenej levej bok a hned mě bylo divný, že levý přední kolo je na šestnáctce a zbytek je 15" - ruplá těhlica a ohnutá spojovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jj, taky jsem dovedl takovou čtyřku, smetenej levej bok a hned mě bylo divný, že levý přední kolo je na šestnáctce a zbytek je 15" - ruplá těhlica a ohnutá spojovačka no tu je ta hlína,ale i tak na to jak je smeteny blatnik, tak že by kolo nemělo ani šrabanec, hodně divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky