Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 a tak to neni vubec spatny napad pane Tak už jdu na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak už jdu na to... ze dekujeme predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ze dekujeme predem Yeeeees, už je to tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Psal jsem ti asi tak pred dvema tejdnama na ICQ neco kvuli Badysovi. Uz vis? Nebo to teda mam poslat a pripominat znova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Uz vis? Nebo to teda mam poslat a pripominat znova? Pošli to znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pošli to znova... presne tak...ty jsi me uz rok nepsal pres icq a rikas ze jsi me psal pred 2 tejdny tak co je to za bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Yeeeees, už je to tu... no vyborne pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 presne tak...ty jsi me uz rok nepsal pres icq a rikas ze jsi me psal pred 2 tejdny tak co je to za bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 no sukmajstr co jineho cekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 no sukmajstr co jineho cekat No šak dyk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 No šak dyk... je to blazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 je to blazen Ba... Kurnik Baui, nějak se furt nemůžu rozhodnout pro nové kolesa, mám dva kandidáty, Sportec a Tomason TN1. Co doporučuješ Ty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Spidi, ty jsi to možná řešil, dají se koupit ty vrchní gumy na přední facelift lampy ? jak je to mezi kapotou a světlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Spidi, ty jsi to možná řešil, dají se koupit ty vrchní gumy na přední facelift lampy ? jak je to mezi kapotou a světlem... Čao Bady, jo, řešil jsem to, no nakonec jsem tam nalepil jen tu horní část původních těsnění na oboustrannou pásku a šmytec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ba... Kurnik Baui, nějak se furt nemůžu rozhodnout pro nové kolesa, mám dva kandidáty, Sportec a Tomason TN1. Co doporučuješ Ty...? a sportec jsou ktery??? ty tomasony jsou velmi pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Čao Bady, jo, řešil jsem to, no nakonec jsem tam nalepil jen tu horní část původních těsnění na oboustrannou pásku a šmytec... kua a nedá se to koupit? nemám tu etku kuwa, já je tam zapoměl dát a dnes se zhrozil, motor je jak sonička, všecko to tam pere nad světlama a ty gumy mam v jihlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ahoj bade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 a sportec jsou ktery??? ty tomasony jsou velmi pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 kua a nedá se to koupit? nemám tu etku kuwa, já je tam zapoměl dát a dnes se zhrozil, motor je jak sonička, všecko to tam pere nad světlama a ty gumy mam v jihlavě No já su teď bohužel bez etky... Ale můj osobní názor, že to kúpiť jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 nemas tam fotku z profilu jak vypadaj ty paprsky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A ještě jedenkrát Sportec na stříbrném oři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A ještě jedenkrát Sportec na stříbrném oři... tak podle tehle fotky na 85% Sportec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 nemas tam fotku z profilu jak vypadaj ty paprsky? Stačí následující foto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Stačí následující foto ? ano ano uz jsem to psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 tak podle tehle fotky na 85% Sportec A Tomason na O2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky