Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 zdarec lidi tak jak to tu šlape? Zdravicko ! pohodicka ...Kdyz uz jsi tady ,jak se prosimte jmenovaly ty kolace co jsi mel na stare octuli ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Lepsi neresit.. hele ty jezdis na SNB? Jednu sezonu ,pak jsem se od toho nejak oddalil,...zacal jsem sk8tovat ,pak nachvilku bike,...no ,ale ted vsecko lezi zaprašeno v koute a pouziva se autí ...na pristi ro planuju koupi noveho naradicka ,tak se uvidi konecne si tu zimu uziju na plny pecky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jednu sezonu ,pak jsem se od toho nejak oddalil,...zacal jsem sk8tovat ,pak nachvilku bike,...no ,ale ted vsecko lezi zaprašeno v koute a pouziva se autí ...na pristi ro planuju koupi noveho naradicka ,tak se uvidi konecne si tu zimu uziju na plny pecky... Jo taakhle a kde sis byl zajezdit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jo taakhle a kde sis byl zajezdit? Spise tady ty nase kopecky ,..a sjezdovky ,Nestihl jsem si zajet nikde dal ..,Ty jezdis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Spise tady ty nase kopecky ,..a sjezdovky ,Nestihl jsem si zajet nikde dal ..,Ty jezdis ? Jezdim jezdim uz skoro 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jezdim jezdim uz skoro 5 let Tak to uz si budes pekne davat snowparciky co ?... mas nejaky oblibeny triky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak to uz si budes pekne davat snowparciky co ?... mas nejaky oblibeny triky ? Jasnacka Kdyz vypisu nazvy bude ti to neco rikat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jasnacka Kdyz vypisu nazvy bude ti to neco rikat? Proc bych se jinak ptal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Proc bych se jinak ptal ... No OK uz mlcim Tak... klasika ollie to umi vsichni snad.. dal.. mute.. method.. Indyho taky umi vetsina .. shifty... hehe nechce se mi to vsechno vypisovat ale uplne nejoblibenejsi je snad bonk jib a grind.. staci tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) No OK uz mlcim Tak... klasika ollie to umi vsichni snad.. dal.. mute.. method.. Indyho taky umi vetsina .. shifty... hehe nechce se mi to vsechno vypisovat ale uplne nejoblibenejsi je snad bonk jib a grind.. staci tak? No paradicka ! ...,grindy jsou delo ,ale nejak mi bud vypadlo nebo si nemuzu vybavit co byl ten bonk ? ..., Pri tom vzpominani,jsem zjistil ,ze v pc nemam zadny poradny fotky Editováno: 21. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 No nic prisla mi navsteva dorazim pozdejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 No paradicka ! ...,grindy jsou delo ,ale nejak mi bud vypadlo nebo si nemuzu vybavit co byl ten bonk ? ...,Pri tom vzpominani,jsem zjistil ,ze v pc nemam zadny poradny fotky Heele pekny Pak vysvetlim tedka musim letet cau cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Heele pekny Pak vysvetlim tedka musim letet cau cau Ok zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 zdravim pri pondelku.....dnesk asi jen tak na skok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 zdravim pri pondelku.....dnesk asi jen tak na skok.. zdarec !... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 kura to je dobrá cena na 17" F1 za 2339,- což? bauráčku ty je máš že?? http://www.4pneu.cz/productdetail?cid=51&pid=19040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 kura to je dobrá cena na 17" F1 za 2339,- což? bauráčku ty je máš že??http://www.4pneu.cz/productdetail?cid=51&pid=19040 A nebudes kutit nakonec nejaky ty 18''kovy kolace ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A nebudes kutit nakonec nejaky ty 18''kovy kolace ? ... dokud nekoupim pneu tak kutit mužu, bo 10tis jen pneu zatím nic není, pořád číhám na ASA, a 18" nové nezaplatím s rozumnou značkou pneu (46tis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Sem doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 dokud nekoupim pneu tak kutit mužu, bo 10tis jen pneu zatím nic není, pořád číhám na ASA, a 18" nové nezaplatím s rozumnou značkou pneu (46tis) Ty kokšo no to je palka .... No a co ty lesteny na te aukci ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Sem doma O5 hoy ... tak a muzes mi vysvetlit co je to ten bonk jib,,ikdyz uz drobatko vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 O5 hoy ... tak a muzes mi vysvetlit co je to ten bonk jib,,ikdyz uz drobatko vim Pockej co chces teda vysvetlit? Bonk nebo jib? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pockej co chces teda vysvetlit? Bonk nebo jib? Tys rikala ze umis Bonk jib tak se teda ptam co toe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ty kokšo no to je palka .... No a co ty lesteny na te aukci ? .. to ukončil před uplynutím aukce....ty před nimi šly za 721é Cary_mary_pod_kočáry Hojj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tys rikala ze umis Bonk jib tak se teda ptam co toe Ne bonk jib.. ale bonk a jib.. to sou 2 jiny triky ne jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky