Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj vim co je to Metro :D ,ale film asi nee ... ;)

jinak az na ten snih je to spoko ... :)

Co mate vsichni se snehem? U nas nadherne sviti slunicko :D Pokusim se najit na netu ukazku docela hustej filmek uz sem ho videla nekolikrat :D

Vloženo
zdravicko pane ! :) .... jak to jde ? :) ....

dovolim si takovou meteorologickou vlozku .. ted a dopoledne :feve: ..jak to vypada uvas ?

NO jde to tak nejak..videl bych to,ze tak za hodku,hodku a pul vypadnu..Dneska me to tu vubec,ale vubec neba.. :(

Tak to je husty..Hele praha hnus..Rano teplo,pak chcalo,chvili slunko a ted zase zatazeno bez deste.. :(

Vloženo
NO jde to tak nejak..videl bych to,ze tak za hodku,hodku a pul vypadnu..Dneska me to tu vubec,ale vubec neba.. :(

Tak to je husty..Hele praha hnus..Rano teplo,pak chcalo,chvili slunko a ted zase zatazeno bez deste.. :(

No je to zajimavy stim pocasim.., rikas ,ze uz te ani ta nova kolegyne nebavi jo.. :D ...

Tady ta octule...

post-4984-1201012870_thumb.jpg

post-4984-1201012883_thumb.jpg

post-4984-1201012896_thumb.jpg

post-4984-1201012919_thumb.jpg

post-4984-1201012953_thumb.jpg

Vloženo
No je to zajimavy stim pocasim.., rikas ,ze uz te ani ta nova kolegyne nebavi jo.. :D ...

Tady ta octule...

To teda...

Hele nova kolegyne me fakt neba...Neni jedinej duvod.. :) Ale ta stazistka by me mohla bavit.. ;)lol

Vypada pekne..Uz je to tak final look?

Vloženo
Kurec to je jeden z tech hardcorovejsich hororovych snimku,,zatim mam polovinu prvniho odkazu a uz to pomalu po lidech chrastim.., ale co to tam dela te zenske na tom luzku , to je hnus ...

Je to dobrej filmek no.. akorat zezacatku sem se na to neodvazovala koukat v noci... a vcera resp. dneska sem na to koukala ve 4 rano :D

Vloženo
To teda...

Hele nova kolegyne me fakt neba...Neni jedinej duvod.. :) Ale ta stazistka by me mohla bavit.. ;)lol

Vypada pekne..Uz je to tak final look?

to verim ;) ;) .... Nene ,dneska jestli se mi bude chtit tak sundam lak,... kolesa se musi vycistit a natrit silikonovym sprejem at je to jak na T-cupu :D , jinak octa bude bila s cernou kapotou a uvazuju jestli dat i strech a viko kufru do tedlete barvy ..., intros bude bezovo cerny..

Vloženo

Tady ta octule...

Kuuuuura taka krupica :D :D :D

Hojte ;)

tady to přešlo to sněžení když jsem zrovna jel na poštu, celé dochcané, balíky tež :)

Vloženo

Hojte ;)

tady to přešlo to sněžení když jsem zrovna jel na poštu, celé dochcané, balíky tež :)

Caues ! Je to na nic no taka zmena ...,

Vloženo

Hojte ;)

Zdááár jaxviňa Bady, kurec to je dost, že jsi dorazil... ;)

A co jsi mi posílal...?

Vloženo
Zdááár jaxviňa Bady, kurec to je dost, že jsi dorazil... ;)

A co jsi mi posílal...?

Čao draku ;)

ale což tobě zrovna nic, jinak samé hezké věci ;)

Vloženo
to verim ;) ;) .... Nene ,dneska jestli se mi bude chtit tak sundam lak,... kolesa se musi vycistit a natrit silikonovym sprejem at je to jak na T-cupu :D , jinak octa bude bila s cernou kapotou a uvazuju jestli dat i strech a viko kufru do tedlete barvy ..., intros bude bezovo cerny..

;):D

JO taaaak,tak to jsem na to zvedaf.. :) Zni to dobre.Ja bych asi zacal jen cernou strehou covece..No,uvidis.I kdyz kdyby byla cenra haupna,strecha i zadek,tak by to asi tak nebylo zly.. ;) Intros bude taky peknej... ;)

Vloženo
Čao draku ;)

ale což tobě zrovna nic, jinak samé hezké věci ;)

Bady včera jsem mluvil s tou hodnou paní ze Šrambecu a meeting v termínu 16. nebo 17.2. jest proveditelný... ;)

Vloženo
;):D

JO taaaak,tak to jsem na to zvedaf.. :) Zni to dobre.Ja bych asi zacal jen cernou strehou covece..No,uvidis.I kdyz kdyby byla cenra haupna,strecha i zadek,tak by to asi tak nebylo zly.. ;) Intros bude taky peknej... ;)

Musim jeste sehnat nejaky ty barvicky :D , a hlavne si najit trosec casu ;) ,jeste jsem se chtel zeptat jak si kutil rozber te fabule ? ..

Vloženo
Bady včera jsem mluvil s tou hodnou paní ze Šrambecu a meeting v termínu 16. nebo 17.2. jest proveditelný... ;)

Supr bomba extra jam ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...