Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Metro znas? A to je horor ,ze ? Je to dobry mam to shanet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jj vim co je to Metro ,ale film asi nee ... jinak az na ten snih je to spoko ... Co mate vsichni se snehem? U nas nadherne sviti slunicko Pokusim se najit na netu ukazku docela hustej filmek uz sem ho videla nekolikrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 zdravicko pane ! .... jak to jde ? .... dovolim si takovou meteorologickou vlozku .. ted a dopoledne ..jak to vypada uvas ? NO jde to tak nejak..videl bych to,ze tak za hodku,hodku a pul vypadnu..Dneska me to tu vubec,ale vubec neba.. Tak to je husty..Hele praha hnus..Rano teplo,pak chcalo,chvili slunko a ted zase zatazeno bez deste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 NO jde to tak nejak..videl bych to,ze tak za hodku,hodku a pul vypadnu..Dneska me to tu vubec,ale vubec neba.. Tak to je husty..Hele praha hnus..Rano teplo,pak chcalo,chvili slunko a ted zase zatazeno bez deste.. No je to zajimavy stim pocasim.., rikas ,ze uz te ani ta nova kolegyne nebavi jo.. ... Tady ta octule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 2 Jeronymo: Tady ukazky z toho filmu http://youtube.com/watch?v=XYveO2qS2vE&feature=related A tady ta nejhnusnejsi scena co tam je.. jinak to celkem jde http://youtube.com/watch?v=2EIFoGZ0Mj8&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 No je to zajimavy stim pocasim.., rikas ,ze uz te ani ta nova kolegyne nebavi jo.. ...Tady ta octule... To teda... Hele nova kolegyne me fakt neba...Neni jedinej duvod.. Ale ta stazistka by me mohla bavit.. Vypada pekne..Uz je to tak final look? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 2 Jeronymo: Tady ukazky z toho filmuhttp://youtube.com/watch?v=XYveO2qS2vE&feature=related A tady ta nejhnusnejsi scena co tam je.. jinak to celkem jde http://youtube.com/watch?v=2EIFoGZ0Mj8&feature=related Kurec to je jeden z tech hardcorovejsich hororovych snimku,,zatim mam polovinu prvniho odkazu a uz to pomalu po lidech chrastim.., ale co to tam dela te zenske na tom luzku , to je hnus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kurec to je jeden z tech hardcorovejsich hororovych snimku,,zatim mam polovinu prvniho odkazu a uz to pomalu po lidech chrastim.., ale co to tam dela te zenske na tom luzku , to je hnus ... Je to dobrej filmek no.. akorat zezacatku sem se na to neodvazovala koukat v noci... a vcera resp. dneska sem na to koukala ve 4 rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 To teda...Hele nova kolegyne me fakt neba...Neni jedinej duvod.. Ale ta stazistka by me mohla bavit.. Vypada pekne..Uz je to tak final look? to verim ;) .... Nene ,dneska jestli se mi bude chtit tak sundam lak,... kolesa se musi vycistit a natrit silikonovym sprejem at je to jak na T-cupu , jinak octa bude bila s cernou kapotou a uvazuju jestli dat i strech a viko kufru do tedlete barvy ..., intros bude bezovo cerny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 No je to zajimavy stim pocasim.., rikas ,ze uz te ani ta nova kolegyne nebavi jo.. ...Tady ta octule... Kuuuuura taka krupica :D Hojte tady to přešlo to sněžení když jsem zrovna jel na poštu, celé dochcané, balíky tež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kuuuuura taka krupica :D Hojte tady to přešlo to sněžení když jsem zrovna jel na poštu, celé dochcané, balíky tež Caues ! Je to na nic no taka zmena ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cao Badiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kuuuuura taka krupica :D Hojte tady to přešlo to sněžení když jsem zrovna jel na poštu, celé dochcané, balíky tež Zdááár jaxviňa Bady, kurec to je dost, že jsi dorazil... A co jsi mi posílal...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cao Badiku Ahoj Mary čary Fuku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdááár jaxviňa Bady, kurec to je dost, že jsi dorazil... A co jsi mi posílal...? Čao draku ale což tobě zrovna nic, jinak samé hezké věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ahoj Mary čary Fuku -_- Zkus taky jednou napsat ten nick normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 to verim ;) .... Nene ,dneska jestli se mi bude chtit tak sundam lak,... kolesa se musi vycistit a natrit silikonovym sprejem at je to jak na T-cupu , jinak octa bude bila s cernou kapotou a uvazuju jestli dat i strech a viko kufru do tedlete barvy ..., intros bude bezovo cerny.. JO taaaak,tak to jsem na to zvedaf.. Zni to dobre.Ja bych asi zacal jen cernou strehou covece..No,uvidis.I kdyz kdyby byla cenra haupna,strecha i zadek,tak by to asi tak nebylo zly.. Intros bude taky peknej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Čao draku ale což tobě zrovna nic, jinak samé hezké věci Bady včera jsem mluvil s tou hodnou paní ze Šrambecu a meeting v termínu 16. nebo 17.2. jest proveditelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 JO taaaak,tak to jsem na to zvedaf.. Zni to dobre.Ja bych asi zacal jen cernou strehou covece..No,uvidis.I kdyz kdyby byla cenra haupna,strecha i zadek,tak by to asi tak nebylo zly.. Intros bude taky peknej... Musim jeste sehnat nejaky ty barvicky , a hlavne si najit trosec casu ,jeste jsem se chtel zeptat jak si kutil rozber te fabule ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Bady včera jsem mluvil s tou hodnou paní ze Šrambecu a meeting v termínu 16. nebo 17.2. jest proveditelný... Supr bomba extra jam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Supr bomba extra jam Yéééééés... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zkus taky jednou napsat ten nick normalne provedu kcuf_yram_yraC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 provedu kcuf_yram_yraC Hm toe lepsi no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 kcuf_yram_yraC 512 MB RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 512 MB RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky