BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 512 MB RAM to je hrubo ja mam ted 256 a 1024 čeká ve skříni a není síla ji tam dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Musim jeste sehnat nejaky ty barvicky , a hlavne si najit trosec casu ,jeste jsem se chtel zeptat jak si kutil rozber te fabule ? .. To koupis v kazdym trochu schopnym modelari..Ja na sedacky pouzivam matny barvicky Tamyia.. Jak se bezne pouzivaj.. Hele rozber jak Fabule,tak Octuli jsem udelal tak,ze jsem budodvrtal,nebo opatrne odpacil ten cudlik,co je misto sroubku vpredu..Zadek drzi po kupe zasunuty klinek v podobe Mista pro RZa ty listy..Zkus sundat kolecko z osicky,jestli na to uvidis..Ten predek delej opatrne,aby si to neulomil..Uz si taky pamatuju kulovy,je to nakej patek a nemam ji ted u sebe.. Jinak jsem to pak zpatky zadelal tak,ze jsem dopredu dal kratounkej samorez misto toho zmetku,co tam je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 to je hrubo ja mam ted 256 a 1024 čeká ve skříni a není síla ji tam dát Se pořádně nadlábni a bude síly dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 To koupis v kazdym trochu schopnym modelari..Ja na sedacky pouzivam matny barvicky Tamyia.. Jak se bezne pouzivaj.. Hele rozber jak Fabule,tak Octuli jsem udelal tak,ze jsem budodvrtal,nebo opatrne odpacil ten cudlik,co je misto sroubku vpredu..Zadek drzi po kupe zasunuty klinek v podobe Mista pro RZa ty listy..Zkus sundat kolecko z osicky,jestli na to uvidis..Ten predek delej opatrne,aby si to neulomil..Uz si taky pamatuju kulovy,je to nakej patek a nemam ji ted u sebe.. Jinak jsem to pak zpatky zadelal tak,ze jsem dopredu dal kratounkej samorez misto toho zmetku,co tam je.. Ta octule byla vpohode ,tu fabuli taky nejak tak udelam.,, uvidime Jeste me ted napadlo jak by vypadal bilo cerny intros .. sakra to jsou problemy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Se pořádně nadlábni a bude síly dost... Se jednou poradne nadabne a bude v aute nova muzika,vytlumeni ,cerna strecha ,tonovani a jeste k tomu se stihne udelat i pc .. a mam takovy blby pocit ,ze jsem stale jeste na neco zapomnel .. Editováno: 22. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Se pořádně nadlábni a bude síly dost... ale to já mám zase spojeno s re-instal kompem, novej disk atd a prostě tydle práce mě serou, takže se to oddaluje pořád, ale jak vyjde Mafia II. tak to musí všecko běžet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Se jednou poradne nadabne a bude v aute nova muzika,vytlumeni ,cerna strecha ,tonovani a jeste k tomu se stihne udelat i pc .. a mam takovy blby pocit ,ze jsem stale jeste na neco zapomnel .. na černo střechu už jsem se ptal v reklamce, a že joooo, že no problemo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 na černo střechu už jsem se ptal v reklamce, a že joooo, že no problemo tak budes kutit folii jo? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ta octule byla vpohode ,tu fabuli taky nejak tak udelam.,, uvidime Jeste me ted napadlo jak by vypadal bilo cerny intros ..sakra to jsou problemy ... Tak to je ok..Hele,hlavne musis setrne no.. Ono se to podda.. Bilo cernej intros jo?Jako ze fock jo? To teda...Ale co,ja je mivam taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 na černo střechu už jsem se ptal v reklamce, a že joooo, že no problemo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak to je ok..Hele,hlavne musis setrne no.. Ono se to podda.. Bilo cernej intros jo?Jako ze fock jo? To teda...Ale co,ja je mivam taky.. Do flocku bych se asi nehecl ,myslim neco na zpusob RS sedacek akorat ,ze s pouzitim barvicek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Do flocku bych se asi nehecl ,myslim neco na zpusob RS sedacek akorat ,ze s pouzitim barvicek ... Ja to nemyslel doslovne..Ale myslel jsem to i tak,jako ze by si udelal ci CB pristrojovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kluci flock je humus, furt to pelichá, na pitču věc se podivejte do loketky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kluci flock je humus, furt to pelichá, na pitču věcse podivejte do loketky Fakt?ale vis,ze uz sem nad tim i premyslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kluci flock je humus, furt to pelichá, na pitču věcse podivejte do loketky Jj, pelichá to, v autě to vdechuješ a večer pak vychrchláváš předložky do koupelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ja to nemyslel doslovne..Ale myslel jsem to i tak,jako ze by si udelal ci CB pristrojovku.. jasne ,, ale bylo by to docela zajimavy se stim piplat .... Uvazuju jak udelat xenony .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kluci flock je humus, furt to pelichá, na pitču věcse podivejte do loketky ono to bude i docela shit na udrzbu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jj, pelichá to, v autě to vdechuješ a večer pak vychrchláváš předložky do koupelny... Ale to je zase prakticky,ne? lol @Jeronymo: Ja chtel udelat xeny na Golga z tech bilejch diod...Mozna se k tomu jeste i dostanu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ono to bude i docela shit na udrzbu .... vysaješ a jdeš do řiti :-D né jako fakt je to hruza, kdo nejel v autě, které má tím udělanou palubku tapece tak neuvěři, otevřeš okno a tak se toho nažereš, že nemusíš na McDrive náchylné na odření, prach se v tom drží fest atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Ja chtel udelat xeny na Golga z tech bilejch diod...Mozna se k tomu jeste i dostanu.. No mam tu par svetylek doma,tak by se mozna mohly hodit..... Takze jak tak koukam ,do flocku nikdy.., Editováno: 22. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 mame odstrojeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 mame odstrojeno a jede se do lakovny... Jen to ted poradne vykrejt.. @BadyS:To je to fakt az takovejhle kentus jo?Jinak ze se v tom drzi prach je jasny uz na prvni pohled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 mame odstrojeno sakum prdum takto před 4lety 153 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 a jede se do lakovny... Jen to ted poradne vykrejt.. @BadyS:To je to fakt az takovejhle kentus jo?Jinak ze se v tom drzi prach je jasny uz na prvni pohled.. Akorat ja taky nevdel ,ze se to za jizdy da i sežrat ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 @BadyS:To je to fakt az takovejhle kentus jo?Jinak ze se v tom drzi prach je jasny uz na prvni pohled.. pro mě kentus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky