Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

512 MB RAM lollollol

to je hrubo ;) ja mam ted 256 a 1024 čeká ve skříni a není síla ji tam dát lol

Musim jeste sehnat nejaky ty barvicky :D , a hlavne si najit trosec casu ;) ,jeste jsem se chtel zeptat jak si kutil rozber te fabule ? ..

To koupis v kazdym trochu schopnym modelari..Ja na sedacky pouzivam matny barvicky Tamyia.. ;) Jak se bezne pouzivaj.. :)

Hele rozber jak Fabule,tak Octuli jsem udelal tak,ze jsem budodvrtal,nebo opatrne odpacil ten cudlik,co je misto sroubku vpredu..Zadek drzi po kupe zasunuty klinek v podobe Mista pro RZa ty listy..Zkus sundat kolecko z osicky,jestli na to uvidis..Ten predek delej opatrne,aby si to neulomil..Uz si taky pamatuju kulovy,je to nakej patek a nemam ji ted u sebe.. ;) Jinak jsem to pak zpatky zadelal tak,ze jsem dopredu dal kratounkej samorez misto toho zmetku,co tam je.. ;)

to je hrubo ;) ja mam ted 256 a 1024 čeká ve skříni a není síla ji tam dát lol

Se pořádně nadlábni a bude síly dost... ;)

To koupis v kazdym trochu schopnym modelari..Ja na sedacky pouzivam matny barvicky Tamyia.. ;) Jak se bezne pouzivaj.. :)

Hele rozber jak Fabule,tak Octuli jsem udelal tak,ze jsem budodvrtal,nebo opatrne odpacil ten cudlik,co je misto sroubku vpredu..Zadek drzi po kupe zasunuty klinek v podobe Mista pro RZa ty listy..Zkus sundat kolecko z osicky,jestli na to uvidis..Ten predek delej opatrne,aby si to neulomil..Uz si taky pamatuju kulovy,je to nakej patek a nemam ji ted u sebe.. ;) Jinak jsem to pak zpatky zadelal tak,ze jsem dopredu dal kratounkej samorez misto toho zmetku,co tam je.. ;)

Ta octule byla vpohode ;) ,tu fabuli taky nejak tak udelam.,, uvidime :) Jeste me ted napadlo jak by vypadal bilo cerny intros :D:) ..

sakra to jsou problemy ;) ...

Se jednou poradne nadabne a bude v aute nova muzika,vytlumeni ,cerna strecha ,tonovani a jeste k tomu se stihne udelat i pc .. :)

a mam takovy blby pocit ,ze jsem stale jeste na neco zapomnel :D .. ;)

Upraveno od Jeronymo

ale to já mám zase spojeno s re-instal kompem, novej disk atd a prostě tydle práce mě serou, takže se to oddaluje pořád, ale jak vyjde Mafia II. tak to musí všecko běžet :D :D

Se jednou poradne nadabne a bude v aute nova muzika,vytlumeni ,cerna strecha ,tonovani a jeste k tomu se stihne udelat i pc .. :)

a mam takovy blby pocit ,ze jsem stale jeste na neco zapomnel :D .. ;)

na černo střechu už jsem se ptal v reklamce, a že joooo, že no problemo

tak budes kutit folii jo? ...

Ta octule byla vpohode ;) ,tu fabuli taky nejak tak udelam.,, uvidime :) Jeste me ted napadlo jak by vypadal bilo cerny intros :D:) ..

sakra to jsou problemy ;) ...

Tak to je ok..Hele,hlavne musis setrne no.. ;) Ono se to podda.. ;)

Bilo cernej intros jo?Jako ze fock jo? :D

To teda...Ale co,ja je mivam taky.. lol

;):palec2:

Tak to je ok..Hele,hlavne musis setrne no.. ;) Ono se to podda.. ;)

Bilo cernej intros jo?Jako ze fock jo? :D

To teda...Ale co,ja je mivam taky.. lol

Do flocku bych se asi nehecl :D;) ,myslim neco na zpusob RS sedacek akorat ,ze s pouzitim barvicek ...

Do flocku bych se asi nehecl :D;) ,myslim neco na zpusob RS sedacek akorat ,ze s pouzitim barvicek ...

Ja to nemyslel doslovne..Ale myslel jsem to i tak,jako ze by si udelal ci CB pristrojovku.. ;)

Kluci flock je humus, furt to pelichá, na pitču věc

se podivejte do loketky

se podivejte do loketky

Fakt?ale vis,ze uz sem nad tim i premyslel? ;)

se podivejte do loketky

Jj, pelichá to, v autě to vdechuješ a večer pak vychrchláváš předložky do koupelny... ;)

Ja to nemyslel doslovne..Ale myslel jsem to i tak,jako ze by si udelal ci CB pristrojovku.. ;)

jasne :D ,, ale bylo by to docela zajimavy se stim piplat .... Uvazuju jak udelat xenony ..,

se podivejte do loketky

ono to bude i docela shit na udrzbu ....

Jj, pelichá to, v autě to vdechuješ a večer pak vychrchláváš předložky do koupelny... ;)

Ale to je zase prakticky,ne? lol lol

@Jeronymo: Ja chtel udelat xeny na Golga z tech bilejch diod...Mozna se k tomu jeste i dostanu.. ;)

ono to bude i docela shit na udrzbu ....

vysaješ a jdeš do řiti :-D

né jako fakt je to hruza, kdo nejel v autě, které má tím udělanou palubku tapece tak neuvěři, otevřeš okno a tak se toho nažereš, že nemusíš na McDrive ;) náchylné na odření, prach se v tom drží fest atd.

Ja chtel udelat xeny na Golga z tech bilejch diod...Mozna se k tomu jeste i dostanu.. ;)

No mam tu par svetylek doma,tak by se mozna mohly hodit.....

Takze jak tak koukam ,do flocku nikdy..,

Upraveno od Jeronymo

:D mame odstrojeno

post-4984-1201017476_thumb.jpg

post-4984-1201017485_thumb.jpg

:palec2: a jede se do lakovny... :) Jen to ted poradne vykrejt.. ;)

@BadyS:To je to fakt az takovejhle kentus jo?Jinak ze se v tom drzi prach je jasny uz na prvni pohled.. ;)

sakum prdum takto před 4lety 153 000,-

:palec2: a jede se do lakovny... :) Jen to ted poradne vykrejt.. ;)

@BadyS:To je to fakt az takovejhle kentus jo?Jinak ze se v tom drzi prach je jasny uz na prvni pohled.. ;)

Akorat ja taky nevdel ,ze se to za jizdy da i sežrat ..., :D

pro mě kentus ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.