Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 sakum prdum takto před 4lety 153 000,- Me to bude stat trosku min,... Sakum prdum,mas namysli LitříkaMB ?nebo takhle vypadala cevena O ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Me to bude stat trosku min,... Sakum prdum,mas namysli LitříkaMB ?nebo takhle vypadala cevena O ... né, takhle kdysi stála holá kastla na O1 ve škodovce..... co ted stojí nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 né, takhle kdysi stála holá kastla na O1 ve škodovce..... co ted stojí nevím j tak,ja myslel ,ze si zacinal od zakladu ...., A oplati se to v dnesni dobe jeste vubec ?..kupovat pouze kastli ,kdyz za ty prachy uz je cela octa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 j tak,ja myslel ,ze si zacinal od zakladu ...., A oplati se to v dnesni dobe jeste vubec ?..kupovat pouze kastli ,kdyz za ty prachy uz je cela octa... tož jistě že né, to měl známí na faktuře když potkal bokem čelně strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 tož jistě že né, to měl známí na faktuře když potkal bokem čelně strom takhle,,... Pomalu zjistuju ,ze mi to dneska nejak nemysli ,tak jdu pohnout s tim modelem,,at uz alespon neco je hotovy .,,, zatim se mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jsu z5 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 cago bando. Koukam Jery,ze makas jak das. jak se jinak mate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 cago bando.Koukam Jery,ze makas jak das. jak se jinak mate ? Zdarec! ... Jsem se pustil do take prkotinkyno,uvidim jak to dopadne ... Jinak je to vpohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdarec! ... Jsem se pustil do take prkotinkyno,uvidim jak to dopadne ... Jinak je to vpohode koukal jsem na tve meteo fotky To bylo jako v Ov..delam venku,krasne "teplo" najednou tma,vitr,kroupy a kosa jak blazen...brrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 koukal jsem na tve meteo fotky To bylo jako v Ov..delam venku,krasne "teplo" najednou tma,vitr,kroupy a kosa jak blazen...brrr Me to taky fest prekvapilo,,jeste svitilo slunko a zniceho nic zaclo fujat...,Ted se to uklidnilo,jsem zvedav na rano ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdar jak sviňa hospodo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdar jak sviňa hospodo zdarec pane ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 zdarec pane ... Co je dnes novýho?Ani jsem to nepročítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Caute o5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Co je dnes novýho?Ani jsem to nepročítal Zase nam tu trosec nastezilo,.... takze nic moc pocasi a kosa.,jinak se to vcelku dá co v pze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Caute o5 caucau .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 zdarec Jirko a Cary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cary.....husty film,asi to Metro,co ? ....neco jako SAW ? Jery,uz jsi ho sehnal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cary.....husty film,asi to Metro,co ? ....neco jako SAW ? Jery,uz jsi ho sehnal ? Podle tech ukazek docela masakr,..jeste jsem ho nesehnal.Vetsina lidi o tom slysi poprve ,ale rad bych na to cihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cary.....husty film,asi to Metro,co ? ....neco jako SAW ? Jery,uz jsi ho sehnal ? Je to super film. Dlouho sem neco tak dobryho nevidela. Ale docela se divim ze to nikdo nezna protoze ja uz sem to videla cca pred rokem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Je to super film. Dlouho sem neco tak dobryho nevidela. Ale docela se divim ze to nikdo nezna protoze ja uz sem to videla cca pred rokem.. Ja jsem o tom taky dneska slysel poprve,tak vis co v te nasi diře ,,nez se sem neco dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- Zdarec ! jak to jde ? Marosi ! tak jsem sehnal ten filmek,jeden znamy ho ma takze by se mohlo podarit ,ze ho do konce tydne budu mit in da house Editováno: 22. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ja jsem o tom taky dneska slysel poprve,tak vis co v te nasi diře ,,nez se sem neco dostane No co mam rikat ja? Tady je taky vsechno min. o rok pozadu.. zvlast kino.. a Wolf Creek znas? Taky brutalni filmek.. ale podle skutecne udalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- Cau draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky