Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
sakum prdum takto před 4lety 153 000,-

Me to bude stat trosku min,... Sakum prdum,mas namysli LitříkaMB ?nebo takhle vypadala cevena O ... :)

Vloženo
Me to bude stat trosku min,... Sakum prdum,mas namysli LitříkaMB ?nebo takhle vypadala cevena O ... :)

né, takhle kdysi stála holá kastla na O1 ve škodovce..... co ted stojí nevím

Vloženo
né, takhle kdysi stála holá kastla na O1 ve škodovce..... co ted stojí nevím

j tak,ja myslel ,ze si zacinal od zakladu ...., A oplati se to v dnesni dobe jeste vubec ?..kupovat pouze kastli ,kdyz za ty prachy uz je cela octa...

Vloženo
j tak,ja myslel ,ze si zacinal od zakladu ...., A oplati se to v dnesni dobe jeste vubec ?..kupovat pouze kastli ,kdyz za ty prachy uz je cela octa...

tož jistě že né, to měl známí na faktuře když potkal bokem čelně strom :)

Vloženo
tož jistě že né, to měl známí na faktuře když potkal bokem čelně strom :)

takhle,,...

Pomalu zjistuju ,ze mi to dneska nejak nemysli :D ,tak jdu pohnout s tim modelem,,at uz alespon neco je hotovy .,,,

zatim se mejte ;)

Vloženo
cago bando.

Koukam Jery,ze makas jak das.

jak se jinak mate ?

Zdarec! ... Jsem se pustil do take prkotinkyno,uvidim jak to dopadne :) ... Jinak je to vpohode

Vloženo
Zdarec! ... Jsem se pustil do take prkotinkyno,uvidim jak to dopadne :) ... Jinak je to vpohode

koukal jsem na tve meteo fotky ;)

To bylo jako v Ov..delam venku,krasne "teplo" najednou tma,vitr,kroupy a kosa jak blazen...brrr

Vloženo
koukal jsem na tve meteo fotky ;)

To bylo jako v Ov..delam venku,krasne "teplo" najednou tma,vitr,kroupy a kosa jak blazen...brrr

Me to taky fest prekvapilo,,jeste svitilo slunko a zniceho nic zaclo fujat...,Ted se to uklidnilo,jsem zvedav na rano :D;) ...

Vloženo
Co je dnes novýho?Ani jsem to nepročítal

Zase nam tu trosec nastezilo,.... takze nic moc pocasi a kosa.,jinak se to vcelku dá :) co v pze ?

Vloženo
Cary.....husty film,asi to Metro,co ? ....neco jako SAW ?

Jery,uz jsi ho sehnal ?

Podle tech ukazek docela masakr,..jeste jsem ho nesehnal.Vetsina lidi o tom slysi poprve ,ale rad bych na to cihnul

Vloženo
Cary.....husty film,asi to Metro,co ? ....neco jako SAW ?

Jery,uz jsi ho sehnal ?

Je to super film. Dlouho sem neco tak dobryho nevidela. Ale docela se divim ze to nikdo nezna protoze ja uz sem to videla cca pred rokem..

Vloženo
Je to super film. Dlouho sem neco tak dobryho nevidela. Ale docela se divim ze to nikdo nezna protoze ja uz sem to videla cca pred rokem..

Ja jsem o tom taky dneska slysel poprve,tak vis co v te nasi diře ,,nez se sem neco dostane :D;)

Vloženo (editace)
Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Zdarec ! -_- jak to jde ?

Marosi ! :) tak jsem sehnal ten filmek,jeden znamy ho ma takze by se mohlo podarit ,ze ho do konce tydne budu mit in da house :);)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Ja jsem o tom taky dneska slysel poprve,tak vis co v te nasi diře ,,nez se sem neco dostane :D;)

No co mam rikat ja? Tady je taky vsechno min. o rok pozadu.. zvlast kino.. a Wolf Creek znas? Taky brutalni filmek.. ale podle skutecne udalosti.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...