Vaša Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Bry den... tobě taky chceš kafi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Dobrý, zasněžený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 bre rano kolegove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 I ja preji dobre rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Zdary vary všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Dneska brutal mrtvo koukam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Dneska brutal mrtvo koukam.. Noch einmal bry den... Marty, vylezlo slunko, tak všichni vylezli ven. Já jsem si teď dal pěkně kolečko 70 km s koktou, když je venku tak nádherně, samože jsem nevynechal ani Nedvědici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Noch einmal bry den... Marty, vylezlo slunko, tak všichni vylezli ven. Já jsem si teď dal pěkně kolečko 70 km s koktou, když je venku tak nádherně, samože jsem nevynechal ani Nedvědici... Cao..No vidis to,tak to se mas..Taky bych se sel projet,kdyz je tak pekne..A co v Nedvedici novyho? Ja ted taky vyrzaim ven..Na obidek a na postu.. Tak budu tak za hodku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Cao..No vidis to,tak to se mas..Taky bych se sel projet,kdyz je tak pekne..A co v Nedvedici novyho? Ja ted taky vyrzaim ven..Na obidek a na postu.. Tak budu tak za hodku.. Novýho nemaj nic, je zima a nebuduje se... Tak přeju dobrou chuť a dobrý pořízení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 ahoj kamaradi sokolici:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Caute piskoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Novýho nemaj nic, je zima a nebuduje se... Tak přeju dobrou chuť a dobrý pořízení... Aha,tak to jo.. Uz jsem po a mam z casti povyrizeno.. Koupil jsem 10 dlanicnich znamek.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Aha,tak to jo.. Uz jsem po a mam z casti povyrizeno.. Koupil jsem 10 dlanicnich znamek.. lol se jich letos musi davat tolik na auto jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 se jich letos musi davat tolik na auto jo?? Nooooo.... Na kazdy okynko a na predni svetla... lol To nevis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Zdravicko ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nooooo.... Na kazdy okynko a na predni svetla... lol To nevis? no tak to musim jeste dokoupit...ale jako autobusakum to nezavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 no tak to musim jeste dokoupit...ale jako autobusakum to nezavidim To urco.. To mas recht s tema autobusakama.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 To urco.. To mas recht s tema autobusakama.. :smich: co jinac noveho jak se tesis na hory?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jsem back... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Zdravicko ! ... Baaaaaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jsem back... zdarec pane...jak se mame? cetl jsi uz neco o te nove mycce na vlaky co udelali v Praze? delal ji bracha tak jsem se tam vcera byl podivat a fakt husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 co jinac noveho jak se tesis na hory?? Hele novyho tak nejak nic asi..Podlaha doma jeste neni hotova,dnes ji jedeme koupit asi.. Jinak taky premyslim,co s tema kolama na tu Fabku.. Na hory se tesim,doufam,ze bude pekne..I kdyz leden,Francie a pekny pocasi k sobe moc nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Hele novyho tak nejak nic asi..Podlaha doma jeste neni hotova,dnes ji jedeme koupit asi.. Jinak taky premyslim,co s tema kolama na tu Fabku.. Na hory se tesim,doufam,ze bude pekne..I kdyz leden,Francie a pekny pocasi k sobe moc nejde.. no tak snad se pocasi povede...jedete na tyden?? je pravda ze podlaha ve 3.patre neni uplne zbytecna ze by se celkem hodila...tak ji prosim te uz kupte:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 no tak snad se pocasi povede...jedete na tyden??je pravda ze podlaha ve 3.patre neni uplne zbytecna ze by se celkem hodila...tak ji prosim te uz kupte:-) Taky doufam... Jj na tyden...Nekdy v noci ze soboty na nedeli vyrazime.. To je taky fakt,tak snad uz se k tomu dokopem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Baaaaaf Vzdy pripraven .... Caues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky