Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vzdy pripraven ;).... Caues :)

Toe spravny.. furt ve strehu :D Jak je?

Toe spravny.. furt ve strehu :D Jak je?

Jsem nejaky nachcypany takze po pracicce odpocivam,...pokad to vecer vyjde ,sjedu si pro Metro,uz se tesim :D ...

Vzdy pripraven ;).... Caues :)

Vzdy pripraven...plenkama vybaven.. lol lol

no nic pratele,ja musim do mesta..

Jsem nejaky nachcypany takze po pracicce odpocivam,...pokad to vecer vyjde ,sjedu si pro Metro,uz se tesim :D ...

To sem te na nej tak navnadila ze sis ho sehnal jo? :D Nachcipany? To musis vypotit :prc:

Vzdy pripraven...plenkama vybaven.. lol lol

no nic pratele,ja musim do mesta..

taktak :) ... jasne ,ztm

To sem te na nej tak navnadila ze sis ho sehnal jo? :D Nachcipany? To musis vypotit :prc:

Docela me chytly ty upoutavky a dneska jsem mluvil s nekolika lidma co ten filmek videli jen ja jsem zase pozadu ... Takze cim rychlejc ho budu mit doma tim lip :)

Joo vypotit,..zrovna ted neni kde,ale na patek chci neco vymyslet ,domluveny jakštakš jsem., tak se mozna vylecim :p;) ...

zdarec pane...jak se mame?

cetl jsi uz neco o te nove mycce na vlaky co udelali v Praze?

delal ji bracha tak jsem se tam vcera byl podivat a fakt husty ;)

Máme se obstojně, neb jsou předemnou slušné vyhlídky... ;)

Myčku v Práglu sem eště negómal, ale ve štatlu jezdím na myčku Klaus Mueller a cajk... ;)

post-272-1201098780_thumb.jpg

Docela me chytly ty upoutavky a dneska jsem mluvil s nekolika lidma co ten filmek videli jen ja jsem zase pozadu ... Takze cim rychlejc ho budu mit doma tim lip :)

Joo vypotit,..zrovna ted neni kde,ale na patek chci neco vymyslet ,domluveny jakštakš jsem., tak se mozna vylecim :p;) ...

Tak pak napis zazitky a pocity.. (z toho filmu) :D

Tak pak napis zazitky a pocity.. (z toho filmu) :D

Jistě že :D ...

Myčku v Práglu sem eště negómal, ale ve štatlu jezdím na myčku Klaus Mueller a cajk... ;)

Musím se proznat,ze vidim poprve Myčku na vláčky :);)

Jistě že :D ...

A Underworld znas?

A Underworld znas?

Ano ted nedavno jsem to videl...taky celkem dobry :)

Musím se proznat,ze vidim poprve Myčku na vláčky :);)

V principu je to stejný jak na auta, jsou tam programy podle typu vozidla a pak mycí programy, umí to i vosk... ;)

post-272-1201099501_thumb.jpg

post-272-1201099517_thumb.jpg

post-272-1201099535_thumb.jpg

Ano ted nedavno jsem to videl...taky celkem dobry :)

Nedavno? Jezis ty ses fakt nejak pozadu :D

Nedavno? Jezis ty ses fakt nejak pozadu :D

Tjn :D ,kdyby mozna bylo vic casu tak se vsecko stihne,takhle kdyz porad nekam litas je to nanic.,. ale jsem spokojenej vzdycky to dozenu :)

V principu je to stejný jak na auta, jsou tam programy podle typu vozidla a pak mycí programy, umí to i vosk... ;)

Ale umi to lestit krasne .... Ono je pak skoda s timhle nekam vyjet :)

Tjn :D ,kdyby mozna bylo vic casu tak se vsecko stihne,takhle kdyz porad nekam litas je to nanic.,. ale jsem spokojenej vzdycky to dozenu :)

Ja uz sem davno videla i dvojku :) Ale tak hlavne ze to dozenes. Chystas se este nekam na hory letos?

Ja uz sem davno videla i dvojku :) Ale tak hlavne ze to dozenes. Chystas se este nekam na hory letos?

Letos uz asi ne, pripravuju se pomalu na jarni sezonku :) .... Nemuzu se dockat .

Letos uz asi ne, pripravuju se pomalu na jarni sezonku :) .... Nemuzu se dockat .

Co na jarni sezonu? Bike? Sk8?

je to zajimavy zarizeni...je to skoro 100m dlouhy a jako rarita je to ze je stavena do zatacky coz snad nikde v evrope neni tak ze je tak spousta picovin delanejch primo na miru... ;)

ta v praze ma 135 programu ;)

Co na jarni sezonu? Bike? Sk8?

Obojí no :) ...,, musím koupit novej grip,trucky s loziskama a mozna i kolca,jednu sadu jsem nekde odlozil a nemuzu ji tedkom najit :D ,a na bika zadni plast 2.5''ta 2.3 uz je malo :) , a asi vetsi ram s dvoubedlovkou ,jeste uvidim co vsecko se podari.... a samozrejme nesmim zapomenout na autí ,ze ;)

Dobre odpoledne -_-

Dobre odpoledne -_-

Dobre ! :)

ta v praze ma 135 programu ;)

Na to bude potreba asi nejaky specialni vzdelani ne ? :D ...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.