jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Přátelé, kamarádidi, odcházím do víru zábavy, mějte se tu fajn a nezlobte... neke,tak brzo?Tak to si to užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zdarec bando!!Je tu jeste nedko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jak tak na to koukam vseci maj chutě se pri sobote vozrat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zdarec bando!!Je tu jeste nedko? Cau Marty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zdarec bando!!Je tu jeste nedko? Cus pane ... jojo jeste tu sme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zdarec bando!!Je tu jeste nedko? Zdary vary,zatím tu ještě jsme.Akorát vymejšlím co večer.Zrovna mi volal kámoš a navrhoval něco mimo Prágl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zdary vary,zatím tu ještě jsme.Akorát vymejšlím co večer.Zrovna mi volal kámoš a navrhoval něco mimo Prágl Ma recht, taky co bys delal v Praglu, takova DIRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ma recht, taky co bys delal v Praglu, takova DIRA si piš,nejlepší kalby jsou mimo Prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 si piš,nejlepší kalby jsou mimo Prahu Tak to je jasna vec ! Mohlo by se neco naplanovat do MB !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 NO vas tu najednou je..jeste jednou vas vsechny zdravim... Ja byl v hospe vcera a dneska me to ani nijak nelaka,abych rekl pravdu..A to sem se nezlil nejak brutal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to je jasna vec ! Mohlo by se neco naplanovat do MB !!! Jj to by se zase mohlno neco spachat,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jj to by se zase mohlno neco spachat,co? No jo jenze Ty zas zapomenes prijit na forum kouknout kdy se jede, a misto toho zajedes buh vi kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to je jasna vec ! Mohlo by se neco naplanovat do MB !!! Ty voe,Boleslav mě napadla jako první,ale nevím,co se tam kde děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 NO vas tu najednou je..jeste jednou vas vsechny zdravim... Ja byl v hospe vcera a dneska me to ani nijak nelaka,abych rekl pravdu..A to sem se nezlil nejak brutal.. To jsou spravna slova ..ja byl taky vcera vecer sednout , hodil jsem tam 3 kousky a sel dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ty voe,Boleslav mě napadla jako první,ale nevím,co se tam kde děje Zajed si do OVY na stodolni ,neni mozny ,ze by se tam dneska neco nedelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No jo jenze Ty zas zapomenes prijit na forum kouknout kdy se jede, a misto toho zajedes buh vi kam Hele,nech si to jo?!? ja se nezapomel kouknout,ja se proste na forum nedostal.. Sem musel tam k vam,do Liberce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To jsou spravna slova ..ja byl taky vcera vecer sednout , hodil jsem tam 3 kousky a sel dom To ja si jich dal sice 6 a dve Tullamorky,ale byl sem v pohode.. A dneska si asi budu uzivat klidu domova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zajed si do OVY na stodolni ,neni mozny ,ze by se tam dneska neco nedelo Jo a muzes pendolinem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To ja si jich dal sice 6 a dve Tullamorky,ale byl sem v pohode.. A dneska si asi budu uzivat klidu domova.. Jsem prave nechtel vcera nejak moc nic hrotit,, chtel jsem se mrknout na Con-air ,tak mi to vyslo alespon na tu polovinu ... Dneska takytak,bdu setrit na pristi tyden,planuju neco vetsiho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jo a muzes pendolinem.. Hlavne se teple zaobleč,kdyby se nahodou nedostalo do pozadovaneho cile ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To ja si jich dal sice 6 a dve Tullamorky,ale byl sem v pohode.. A dneska si asi budu uzivat klidu domova.. Jooo Tullamore je BEST ... jako fakt mnam piti !!! Jeste s Jackem teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jsem prave nechtel vcera nejak moc nic hrotit,, chtel jsem se mrknout na Con-air ,tak mi to vyslo alespon na tu polovinu ... Dneska takytak,bdu setrit na pristi tyden,planuju neco vetsiho ... To ja se vcera sesel s kamosem,co se zname od skolky,pak sme spolu chodili na zakladku a i na stredni...A on uz je ted od zari v holandsku a prijel na vanoce,tak sme dali naky kalisky.. Dneska si dam maximalne jeden kousek na chut.. Jo?A co planujes vetsiho?Nakej vyplach mozku? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Hlavne se teple zaobleč,kdyby se nahodou nedostalo do pozadovaneho cile ;) ... Myslis,kdyby mu zamrzly cederomy kdesi v polich u polomi,nebo jak to Jarek zpiva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jooo Tullamore je BEST ... jako fakt mnam piti !!! Jeste s Jackem teda Jj to je..Je fakt jemnounka..Tu muzu.. Jack je taky dobrej,ale tuleni mor je tuleni mor.. Jo sem si ted vzpomel,jak sme si psali o tech bawech v Miss alu,ze jsem se minulej vikend povozil s nachipovanou X5 3,0D.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jooo Tullamore je BEST ... jako fakt mnam piti !!! Jeste s Jackem teda ......a kolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky