baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 super debata :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 super debata :-) Že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Že jo... jj povolene brisni svalstvo pana Balady me pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Vstávat a cvičit! ... Mame tady čtvrtek den za dobrou snidani ,a ja mizim do prace ! tak at se vse dari .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Vstávat bando lína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 A pracovat, žádný vysedávání v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 dobry den kolegove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Zdravicko holoto.. Jak jsem tu tak letmo procital tu vcerejsi debatu,tak tu byla koukam docela sranda.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Zdravicko holoto.. Jak jsem tu tak letmo procital tu vcerejsi debatu,tak tu byla koukam docela sranda.. lol sama sprostarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 sama sprostarna To teda..Ze se nestydej velebnosti,co?! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 dobry den kolegove :-) Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 To teda..Ze se nestydej velebnosti,co?! lol no hrozny...sodoma gomora vazeny pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Dobrý den ahoj Tome:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 no hrozny...sodoma gomora vazeny pane kolego no uplna pane kolego.. Caues Tome..Byl jsi tu vcera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 no uplna pane kolego.. Caues Tome..Byl jsi tu vcera? Hoj, právě že včera ne. Co se dělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Hoj, právě že včera ne. Co se dělo? No delo nedelo..Byla tu fotka "hanicky".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No delo nedelo..Byla tu fotka "hanicky".. Já jsem si myslel, že ses ptal kvůli tomuhle Koukal jsem, že jsem propásnul lhůtu 24h a viděl ho... chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Já jsem si myslel, že ses ptal kvůli tomuhle Koukal jsem, že jsem propásnul lhůtu 24h a viděl ho... chjo lol no jo no..Bohuzel jsi to propasl..Bylo na co koukat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 lol no jo no..Bohuzel jsi to propasl..Bylo na co koukat.. To zas měl Viktor nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 To zas měl Viktor nápad To teda..Pockej,zanedlouho se za to bude platit..Bude to takova mistni peep show.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 husty rs OII v bazaru na prodej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 husty rs OII v bazaru na prodej :-) To tristakonovy?Uz je tam deeeele.. Ale maskaker... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 To tristakonovy?Uz je tam deeeele.. Ale maskaker... jj ja jsem se tam dival az ted...to me celkem zaujalo...a hodne octavek je na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 To teda..Pockej,zanedlouho se za to bude platit..Bude to takova mistni peep show.. lol Naštěstí jsou na světě hodný lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jj ja jsem se tam dival az ted...to me celkem zaujalo...a hodne octavek je na prodej JJ dyt v pohode..Jako tahle je vymazlena.. Je jich celkem dost..A nejlip se do toho vlozil Nexus..Mi pomalu pripada,jak kdyby si rozjel svoji fabriku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky