Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Naštěstí jsou na světě hodný lidi To je fakt.. Snad to s tou peep show nedopadne... no nic, kucii,musim ted do nusly pro opraveny Stilo.. Tak sem na to zvedavej.. Tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 JJ dyt v pohode..Jako tahle je vymazlena.. Je jich celkem dost..A nejlip se do toho vlozil Nexus..Mi pomalu pripada,jak kdyby si rozjel svoji fabriku.. asi bude malinko sviznejsi tak koukal jsem na to ze ma mensi podnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 asi bude malinko sviznejsi tak koukal jsem na to ze ma mensi podnik To asi jo..By me zajimalo,jak velky to ma problemy s prenesenim toho vykonu.. Malicko se do toho vlozil no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Bry den kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Bry den kamarádi... ahoj kolego :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ahoj kolego :-) Ahoj Baui, ani se neptám a nesu kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Bry den kamarádi... Nazdárek, jak pokračujou práce, vede se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Nazdárek, jak pokračujou práce, vede se? Zdar Tome, no čéče teď jsem se v tom zhruba od osmi vrtal a zatím jsem na to nepřišel, musím všechny pozice znova propípat multimetrem a zjistit, kde je něco 2x A že těch pozic v rozvaděči je, mrkni na to, celou elektriku jsem udělal kompletně novou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ahoj Baui, ani se neptám a nesu kafe... tomu rikam servis pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 tomu rikam servis pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ta fotka to je rozvadec ve vlaku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ta fotka to je rozvadec ve vlaku?? Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ty krávo 11 stran, to seru, jdu si radši přečíst jídelní lístek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Baže... hmm hezky udelany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Zdar Tome, no čéče teď jsem se v tom zhruba od osmi vrtal a zatím jsem na to nepřišel, musím všechny pozice znova propípat multimetrem a zjistit, kde je něco 2x A že těch pozic v rozvaděči je, mrkni na to, celou elektriku jsem udělal kompletně novou... To před tebou smekám a obdivuju, co všechno si schopen udělat Bude piplačka to celý proměřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ty krávo 11 stran, to seru, jdu si radši přečíst jídelní lístek Čao Bady, njn, taky půjdu raděj zkouknout ten jídelák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 hmm hezky udelany Že děkuji... Sice to není zcela podle mých představ, ale prozatím to musí bejt takhle, aby to aspoň trochu fungovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 To před tebou smekám a obdivuju, co všechno si schopen udělat Bude piplačka to celý proměřit... No nejhorší je protahování těch drátů, kolikrát po pár hodinách zapojování nevím, jak se jmenuju a vobčas se i slušně zasukuju... No ale piplačka nepiplačka, dám to dokupy, je to taková meta (možná životní), dát to komplet dohromady, aby to fungovalo. Když to před čtyřiceti lety zapojili inženýři z lokomotivky, tak já to přede dám dohromady taky, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak uz su tu..Vysolil sem 17 papouchu a jel sem... Cao Spidulo..Pekne sis tam ty buzirky natahal.. Bady,to vis,kdo pozde chodi,sam sobe skodi.. Ja precetl rano jen tri nazpet a stacilo mi to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Cao Spidulo..Pekne sis tam ty buzirky natahal.. Čao Marty, tak hlavně jsou na nich napsaný čísla pozic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Čao Marty, tak hlavně jsou na nich napsaný čísla pozic... Jasny... Taky smekam.. Kuci,taky si du ted precist ten jidelak..Ale rovnou do knaipy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Jasny... Taky smekam.. Kuci,taky si du ted precist ten jidelak..Ale rovnou do knaipy.. Nech si chutnat, já půjdu záhy též... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Já jdu takyyy ale až v 14h do knajpy, ach jo Spidi: zítra možná točím Brno že bych okókl tu zbyňovu kamarádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 a ja pujdu taky papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Takze...Hromadne preji dobre chuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky