Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Naštěstí jsou na světě hodný lidi ;)

To je fakt.. ;) Snad to s tou peep show nedopadne... lol

no nic, kucii,musim ted do nusly pro opraveny Stilo.. Tak sem na to zvedavej.. lol Tak zatim..

Vloženo
JJ dyt v pohode..Jako tahle je vymazlena.. ;)

Je jich celkem dost..A nejlip se do toho vlozil Nexus..Mi pomalu pripada,jak kdyby si rozjel svoji fabriku.. lol

asi bude malinko sviznejsi lol

tak koukal jsem na to ze ma mensi podnik ;)

Vloženo
asi bude malinko sviznejsi lol

tak koukal jsem na to ze ma mensi podnik ;)

To asi jo..By me zajimalo,jak velky to ma problemy s prenesenim toho vykonu.. lol

Malicko se do toho vlozil no.. :)

Vloženo
Nazdárek, jak pokračujou práce, vede se?

Zdar Tome, no čéče teď jsem se v tom zhruba od osmi vrtal a zatím jsem na to nepřišel, musím všechny pozice znova propípat multimetrem a zjistit, kde je něco 2x ;)

A že těch pozic v rozvaděči je, mrkni na to, celou elektriku jsem udělal kompletně novou...

post-272-1201168585_thumb.jpg

Vloženo
Zdar Tome, no čéče teď jsem se v tom zhruba od osmi vrtal a zatím jsem na to nepřišel, musím všechny pozice znova propípat multimetrem a zjistit, kde je něco 2x ;)

A že těch pozic v rozvaděči je, mrkni na to, celou elektriku jsem udělal kompletně novou...

To před tebou smekám a obdivuju, co všechno si schopen udělat ;) Bude piplačka to celý proměřit...

Vloženo
hmm hezky udelany ;)

Že děkuji... :palec2: Sice to není zcela podle mých představ, ale prozatím to musí bejt takhle, aby to aspoň trochu fungovalo... ;)

Vloženo
To před tebou smekám a obdivuju, co všechno si schopen udělat ;) Bude piplačka to celý proměřit...

No nejhorší je protahování těch drátů, kolikrát po pár hodinách zapojování nevím, jak se jmenuju a vobčas se i slušně zasukuju... lol

No ale piplačka nepiplačka, dám to dokupy, je to taková meta (možná životní), dát to komplet dohromady, aby to fungovalo. Když to před čtyřiceti lety zapojili inženýři z lokomotivky, tak já to přede dám dohromady taky, ne ? ;)

Vloženo

Tak uz su tu..Vysolil sem 17 papouchu a jel sem... :)

Cao Spidulo..Pekne sis tam ty buzirky natahal.. ;)

Bady,to vis,kdo pozde chodi,sam sobe skodi.. :D Ja precetl rano jen tri nazpet a stacilo mi to.. lol

Vloženo
Čao Marty, tak hlavně jsou na nich napsaný čísla pozic... ;)

Jasny... ;) Taky smekam.. :)

Kuci,taky si du ted precist ten jidelak..Ale rovnou do knaipy.. lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...