Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 kua tak uz hodinu cekam na mycku...uz jsem nasranej ze jim to snad zbouram Na tu mycku na vlaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 kua tak uz hodinu cekam na mycku...uz jsem nasranej ze jim to snad zbouram jakto ze tak dlouho, to se jim tam neco posralo nebo co ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jakto ze tak dlouho, to se jim tam neco posralo nebo co ? ... vsude fronty tak jsem musel jednu vystat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Na tu mycku na vlaky? na růmstry voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 vsude fronty tak jsem musel jednu vystat bych se na to vyprd a umyl si auto sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 bych se na to vyprd a umyl si auto sam... tak za prve je to sluzebni...za druhe uz jsem ho doma cistil sam ale dnes na to nemam naladu ani cas a je pekne tak jsem si to hold vyckal na mycce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 tak za prve je to sluzebni...za druhe uz jsem ho doma cistil sam ale dnes na to nemam naladu ani cas a je pekne tak jsem si to hold vyckal na mycce j tak to je jina ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 na růmstry voe To je naka špeciální jo? Ja myslel,ze cekas az prijede nakej ten vlak,aby ses mohl podivat...A ze ma zrovna sekeru... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 To je naka špeciální jo? Ja myslel,ze cekas az prijede nakej ten vlak,aby ses mohl podivat...A ze ma zrovna sekeru... lol jj špeciální růmstrácká mycka py*o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jj špeciální růmstrácká mycka py*o Není čas co? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jj špeciální růmstrácká mycka py*o A da se tam umejt i ta Oktáfka py*o? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Se mi vybavil tedkom jeden vtip..Jak se potka pražák s moravakem ..,urcite ho vsichni znate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Se mi vybavil tedkom jeden vtip..Jak se potka pražák s moravakem ..,urcite ho vsichni znate Nevim..Asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Nevim..Asi ne. Nejlip to vyzni kdyz ho clovek slysi life ,..pak ho sem hodim,.. tedko mizim kolegovi obhlidnou favoša ,jsem zvedav 88 rok vyroby a najeto neco malo pres 50 000 km .... tak zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Se mi vybavil tedkom jeden vtip..Jak se potka pražák s moravakem ..,urcite ho vsichni znate Neni to ten prazak jak pije v Brne z te kasny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ahoj kamarádi, už jsem zase zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ahoj kamarádi, už jsem zase zde... Nazdarek piskote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Caues lidi..No ja zase pomalu pujdu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Caues lidi..No ja zase pomalu pujdu.. Caau kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Caau kam? No domuuuu preci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No domuuuu preci... Ahaa ty si vlastne pracujici clovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ahaa ty si vlastne pracujici clovek No praaaave... Az dneska si rikam,ze jsem vul mel jese ve skole zustat.. No nic,mejte se,ja letim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No praaaave...Az dneska si rikam,ze jsem vul mel jese ve skole zustat.. No nic,mejte se,ja letim.. Tohle si asi zacnu za chvili rikat taky Achooi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tohle si asi zacnu za chvili rikat taky Achooi To urcite.. Tak zdarec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jsem se na tom obědě nějako zapoměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky