jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 škoda že dneska už na takovou nenarazí člověk, combi bych asi uživil na stavbu No my jsme před půl rokem koupili Formana,naši stavěj barák a nechtěli huntovat Koktu,navíc tatík změnil práci kde nemá služebáka ale platěj mu od kiláku a chtěl něco jednoduchýho na údržbu,no tak jsem pohledal a narazil na Formana,rok 94,motor 50 kW,výbava Comfort line,plus centrál na dálku,alarm atd,najeto 70 tis. a vypadal jako když vyjel z linky.Sice byl dražší-45 tis,ale u s ním najel 15 tis bez sebemenšího problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No my jsme před půl rokem koupili Formana,naši stavěj barák a nechtěli huntovat Koktu,navíc tatík změnil práci kde nemá služebáka ale platěj mu od kiláku a chtěl něco jednoduchýho na údržbu,no tak jsem pohledal a narazil na Formana,rok 94,motor 50 kW,výbava Comfort line,plus centrál na dálku,alarm atd,najeto 70 tis. a vypadal jako když vyjel z linky.Sice byl dražší-45 tis,ale u s ním najel 15 tis bez sebemenšího problému jo a kupodivu je červenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 a to byl mazlík v létě, a tak blbě se prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak ja taky cecik (civic) pěkny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 kua tak jsem si udělal radost nasrany budu až to budu platit Goodyear EAGLE F1 GSD3 215/45 R17 87W Letní 4ks 9 356,00,- Kč tak nakonec 215ky jo .... no ,ale jak to bude drzet,,ty prachy za to stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 a to byl mazlík v létě, a tak blbě se prodal No jo,já si na léto kúpil Corsu a už u mě nějak zůstala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 kua tak jsem si udělal radost nasrany budu až to budu platit Goodyear EAGLE F1 GSD3 215/45 R17 87W Letní 4ks 9 356,00,- Kč Dobrej výběr....a třeba je za tebe někdo zaplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No my jsme před půl rokem koupili Formana,naši stavěj barák a nechtěli huntovat Koktu,navíc tatík změnil práci kde nemá služebáka ale platěj mu od kiláku a chtěl něco jednoduchýho na údržbu,no tak jsem pohledal a narazil na Formana,rok 94,motor 50 kW,výbava Comfort line,plus centrál na dálku,alarm atd,najeto 70 tis. a vypadal jako když vyjel z linky.Sice byl dražší-45 tis,ale u s ním najel 15 tis bez sebemenšího problému taky jsem měl, červeny, 50KW rok 94, nemužu najít foto, jen jak hezky sloužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak ja taky Civika planuju na podzim ;) 1.5 66kW ,uz se tesim .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 taky jsem měl, červeny, 50KW rok 94, nemužu najít foto, jen jak hezky sloužil ty vole,a my v tom vozíme cihly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 taky jsem měl, červeny, 50KW rok 94, nemužu najít foto, jen jak hezky sloužil tak to se mi lííbíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Civika planuju na podzim ;) 1.5 66kW ,uz se tesim .. Já se byl včera juknout u Fiata a zamiloval jsem se do novýho Brava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 tak nakonec 215ky jo .... no ,ale jak to bude drzet,,ty prachy za to stoji tj, snad to bude kvalitka, DUNLOP SP SPORT MAXX byl taky super, ale ta guma mizela před očima, za rok a jsou na 1-2mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 cecik (civic) pěkny Zezadu vypada pekne.. zepredu toe hruza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Já se byl včera juknout u Fiata a zamiloval jsem se do novýho Brava ještě že né do Linei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Civika planuju na podzim ;) 1.5 66kW ,uz se tesim .. Tohle je taky 1.5 LSi furt je v garazi.. ale rozprodava se na ND pac na tenhle model je strasne tezky sehnat dily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ještě že né do Linei ee Linea nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Já se byl včera juknout u Fiata a zamiloval jsem se do novýho Brava Pekny ,takovy vetsi puntík .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 tj, snad to bude kvalitka, DUNLOP SP SPORT MAXX byl taky super, ale ta guma mizela před očima, za rok a jsou na 1-2mm Hmm,, uz to holt nejsou 65 profily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Tohle je taky 1.5 LSi furt je v garazi.. ale rozprodava se na ND pac na tenhle model je strasne tezky sehnat dily. ma pekny kolacky a koukam ze fávo ma levou cirou optiku Editováno: 24. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ma pekny kolacky To byli OZety.. tedka stoji na jinych.. takovych skaredych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No nic,,, opoustim vas..dneska jsem mel docela slusny problemy se probudit ...Dobrou vsem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No nic,,, opoustim vas..dneska jsem mel docela slusny problemy se probudit ...Dobrou vsem ! brou brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No nic,,, opoustim vas..dneska jsem mel docela slusny problemy se probudit ...Dobrou vsem ! Brouky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky