Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ......a kolou ...a nebo ledem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To ja se vcera sesel s kamosem,co se zname od skolky,pak sme spolu chodili na zakladku a i na stredni...A on uz je ted od zari v holandsku a prijel na vanoce,tak sme dali naky kalisky.. Dneska si dam maximalne jeden kousek na chut.. Jo?A co planujes vetsiho?Nakej vyplach mozku? lol To jsou nejlespi takovy strety se starymi prateli , ... Ono se vzdycky rika,ze se jde na jeden kousek a pak je z toho jeden pekne vyliky kus .... Pokud to vyjde tak planuju se znamyma udelat takovy mensi radoby srazik,..stema co sme se delsi dobu nevideli a poradne to zapit... No a zacal jsem obnovovat trosku kontakt se svoji byvalkou a rikala mi ,zeby byla rada kdybych ji vzal nekde k me parte, kde se dobre bavim..tak uvidim nakonec jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To jsou nejlespi takovy strety se starymi prateli , ... Ono se vzdycky rika,ze se jde na jeden kousek a pak je z toho jeden pekne vyliky kus .... Pokud to vyjde tak planuju se znamyma udelat takovy mensi radoby srazik,..stema co sme se delsi dobu nevideli a poradne to zapit... No a zacal jsem obnovovat trosku kontakt se svoji byvalkou a rikala mi ,zeby byla rada kdybych ji vzal nekde k me parte, kde se dobre bavim..tak uvidim nakonec jak to dopadne Aaaaa,rada by te videla,jak se dobre bavis jo..?Noooo,z toho neco kouka,ne? Jj to jsou dobry akce..takhle jsem to mel 23. seslo se nas par ze zakladky,takovy to zdravy jadro a bylo to taky dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Myslis,kdyby mu zamrzly cederomy kdesi v polich u polomi,nebo jak to Jarek zpiva? Sice jsem tim jeste nejel,davam prednost tem starsim spolehlivejsim masinam ..ale jet necim co nema shofera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Aaaaa,rada by te videla,jak se dobre bavis jo..?Noooo,z toho neco kouka,ne? Jj to jsou dobry akce..takhle jsem to mel 23. seslo se nas par ze zakladky,takovy to zdravy jadro a bylo to taky dobry.. jj videla ,akorat to mam tedko takovy zapeklity ...a dve holciny mit nemuzu,asi vis jak to myslim ,ono je nejhorsi kdyz zacnou mit zajem obe najednou ,ale snad se to nejak dovrbi.... Kazdopadne se sni rad nekam zajdu Na tech srazech se mi libi to ,ze i po delsi dobe jde s nekteryma poklabosit o vsem a rec nestoji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ......a kolou ALe prd .. kolou muzes sprasit RUM ale ne tokovoudle dobrutku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ...a nebo ledem.. To uz je lepsi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 jj videla ,akorat to mam tedko takovy zapeklity ...a dve holciny mit nemuzu,asi vis jak to myslim ,ono je nejhorsi kdyz zacnou mit zajem obe najednou ,ale snad se to nejak dovrbi.... Kazdopadne se sni rad nekam zajdu Na tech srazech se mi libi to ,ze i po delsi dobe jde s nekteryma poklabosit o vsem a rec nestoji ... Noooo... Jo vim presne co myslis..to je dycky tak a je to k podelani...Bud clovek nema nic a nic se nerysuje,nebo pak neco najde a najednou chtej vsechny... Jak rikas,ono se to nejak vyvrbi.. Jj to je fakt,na tech srazech to tak je a to je parada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já si pro změnu hraju s propojením a nastavením TV, VCR a set top boxu Proto mám hluboké pochopení, dělal jsem to před vánocemi.TV a VCR jsem zapojil a aktivoval s menšími problémy ale PC nakonfigurovat s digitálním převodníkem byl docela problém.Výsledek je ale perfektní-obraz v TV je opravdu pěkný a dostupnost více programů se taky hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To uz je lepsi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Noooo... Jo vim presne co myslis..to je dycky tak a je to k podelani...Bud clovek nema nic a nic se nerysuje,nebo pak neco najde a najednou chtej vsechny... Jak rikas,ono se to nejak vyvrbi.. Jj to je fakt,na tech srazech to tak je a to je parada.. no,ale pryc od zenskych .... kdyz se tady resi tak to pitivo ,nemas nekde fotecku jak vypada to CUba libre v pomeru s okolim ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ALe prd .. kolou muzes sprasit RUM ale ne tokovoudle dobrutku !!! Sem jich takhle nedávno sprasil asi 7 a dobrý K tomu ještě 7 piv a šlo se domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 no,ale pryc od zenskych .... kdyz se tady resi tak to pitivo ,nemas nekde fotecku jak vypada to CUba libre v pomeru s okolim ? .. ok,jak si pan preje.. Hele vydrz..postracham to..Uz ma bratranek fotos na webu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Sem jich takhle nedávno sprasil asi 7 a dobrý K tomu ještě 7 piv a šlo se domů šlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Sem jich takhle nedávno sprasil asi 7 a dobrý K tomu ještě 7 piv a šlo se domů Si byl jak kosmonaut ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ok,jak si pan preje.. Hele vydrz..postracham to..Uz ma bratranek fotos na webu.. Ale jestli mas nejake good rady co s tim tak klidne pokracuj ... Ok,neni problem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 šlo ? Hele ráno jsem se normálně vzbudil ve svý posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Caute vseci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ale jestli mas nejake good rady co s tim tak klidne pokracuj ... Ok,neni problem :) Nevim,neznam situaci.. Uz se na tom maka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Caute vseci Ahoj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Caute vseci Caues carodejko.. @jirka3:A byl jsi aspon zutej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Caues carodejko.. Kez bych byla.. hned by na tom svete bylo krasneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Hele ráno jsem se normálně vzbudil ve svý posteli Takze z toho usuzujes ,ze se slo ? ) ne jasne, taky jsem stastny kdyz se rano probudim ve svym bez nasledku ,,akorat po silvestru mam na nose šrám ,netusim jak se tam dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Caues carodejko.. @jirka3:A byl jsi aspon zutej? Zutej,svlečenej....no prostě normálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Caute vseci caues ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky