Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 kdo ví o koho jde ? Nevíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 už jsou tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 už jsou tu Bady trvá to tak 2-3 hodky už by jsi klopil co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 taky sedím doma, před sebou kupu drátů a chystám se na zítrajinak jsem tu měl jednoho člena z Kladna kdo ví o koho jde ? zdarec drateniku na copak se chystas ? Priznavam se bez muceni,nevim o koho jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jinak zdar Spidaku,Bady, Cary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Bady trvá to tak 2-3 hodkyuž by jsi klopil co ? nj já myslel že bych se dnes stavil, ale celé se mě to zas podupalo ten můj harmonogram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jinak zdar Spidaku,Bady, Cary Nápodobně pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jinak zdar Spidaku,Bady, Cary Cauec chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 zdarec drateniku na copak se chystas ?Priznavam se bez muceni,nevim o koho jde chystán se na xenony na kolco byl tu Kochtík (jel okolo 150km ) nj já myslel že bych se dnes stavil, ale celé se mě to zas podupalo ten můj harmonogram a co výkend ? zítra odpoledne - neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 nj já myslel že bych se dnes stavil, ale celé se mě to zas podupalo ten můj harmonogram No já myslel, že dáme sloveso a prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 chystán se na xenony na kolcobyl tu Kochtík (jel okolo 150km ) a co výkend ? zítra odpoledne - neděle ee to je teď zas špatný, uvidíme, šak já dám vědět a možná budem dělat 2 naráz, jestli naroubuju xeny i otci kdy tam byl kocht? dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 No já myslel, že dáme sloveso a prd... jj špatenka, špatný čas, kdybych tam jel býval ráno tak to bylo v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 No já myslel, že dáme sloveso a prd... měl ses vysrat na hormony či cos to měl byl tu dneska vlastně i Cosboš, takže kdybys přijel s prezidentem tak sme měli OC sraz za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ee to je teď zas špatný, uvidíme, šak já dám vědět a možná budem dělat 2 naráz, jestli naroubuju xeny i otci kdy tam byl kocht? dneska? odjel asi před hodkou byl někde u Ústí nad Orlicí tak se stavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 odjel asi před hodkoubyl někde u Ústí nad Orlicí tak se stavil tak to nebyl on, něco podobného pomalého jsem potkal za PV kolem 16:40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 tak to nebyl on, něco podobného pomalého jsem potkal za PV kolem 16:40 byl služebním kombíkem kdybys jel po 15 hod tak jsem letěl Prostějov Prostějov s mezipřistáním v Olomouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 chystán se na xenony na kolco byl tu Kochtík (jel okolo 150km ) Vis ze jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 byl služebním kombíkemkdybys jel po 15 hod tak jsem letěl Prostějov Prostějov s mezipřistáním v Olomouci 15:30 jsem byl na placu v mošnově ještě Maros: ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) Bre ranko ve spolek......jak jste vyspani po patku Editováno: 26. leden 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Zdarec vsem ! .... Po pátku velmi špatně .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 a jeje.Takze to bylo velke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 a jeje.Takze to bylo velke... Zdar ... Puvodni plan byl dat si tak 4-5 pivek a hura pred 12 domu,nakonec se k tomu pridaly nejake ty pulecky a uz to jelo ... v 3 jsem se belhal dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Zdar ... Puvodni plan byl dat si tak 4-5 pivek a hura pred 12 domu,nakonec se k tomu pridaly nejake ty pulecky a uz to jelo ... v 3 jsem se belhal dom koukam ze ty ranni prochazky milujes a delaji ti dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 koukam ze ty ranni prochazky milujes a delaji ti dobre Mam uz to vychytaný ,jak trasu tak tempo ,horsi je to s tou stabilitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Mam uz to vychytaný ,jak trasu tak tempo ,horsi je to s tou stabilitou. nezda se mi.Zatim jsi dosel bez ujmy,takze to zase takova hruza nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky