Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 copak návštěva nalejvárny byla oobzvláště náročná lol lol Ono vzhledem k puvodnimu planu ,ano ,narocny to bylo fest, a nejak mi to nesedlo ,jeste tedko to v sobe citim ... Asi prestanu podobny vejlety provozovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Ono vzhledem k puvodnimu planu ,ano ,narocny to bylo fest, a nejak mi to nesedlo ,jeste tedko to v sobe citim ... Asi prestanu podobny vejlety provozovat hehe teda až tak to teda muselo bejt fest . lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 hehe teda až tak to teda muselo bejt fest . lol lol No ,ale ono se takyma vecma neni co chlubit....alespon Zas bude na nejakou dobu od tohodle pokoj snad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 hehe teda až tak to teda muselo bejt fest . lol lol a co ty vcera ,zadna party ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 No ,ale ono se takyma vecma neni co chlubit....alespon Zas bude na nejakou dobu od tohodle pokoj snad ... hehe se nemůžeš vohnout kvůli tvrdejm játrům? lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 hehe se nemůžeš vohnout kvůli tvrdejm játrům? lol lol Jak to vis ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 a co ty vcera ,zadna party ? nene , ale i tak jsem sï užíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 nene , ale i tak jsem sï užíval Joo,taky to zacnu nejak takhle šéfovat ..nejlip doma v teple vpohode v prijemne spolecnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Joo,taky to zacnu nejak takhle šéfovat ..nejlip doma v teple vpohode v prijemne spolecnosti To vůbec není špatné přístup :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 To vůbec není špatné přístup :palec2: :palec2: Jsem rad ,ze me v tomhle alespon nekdo podpori ,, znama se mi na icq směje ,ze to nevydrzim ani tyden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Jsem rad ,ze me v tomhle alespon nekdo podpori ,, znama se mi na icq směje ,ze to nevydrzim ani tyden ... Tak se vsaď a vydrž to dva týdny lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Kdo se o co vsazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Tak se vsaď a vydrž to dva týdny lol lol No o neco pekneho se asi vsadim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Kdo se o co vsazi? Caues, ale.. o to jak dlouho vydrzim se pri patku ne-vytunit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Caues,ale.. o to jak dlouho vydrzim se pri patku ne-vytunit Jaky je kurz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Jaky je kurz? zatím neurčeno .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) No o neco pekneho se asi vsadim ... něco hodnotného, třeba rovnou tu kámošku Editováno: 26. leden 2008, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 něco hodnotného, třeba rovnou tu kámošku zeby ,,jeslti vyhraju- jsi moje ... no uz to vymejslim .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 zeby ,,jeslti vyhraju- jsi moje ... no uz to vymejslim .. něco takovýho lol lol :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 něco takovýho lol lol :palec2: :palec2: Souhlasila domluveno na 3 tydny ,stane se ze me abstinent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Mizím na kutě... Dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Dobré zasněžené rano ! ... Editováno: 27. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Dobre destive odpoledne ... na skok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Dobre destive odpoledne ... na skok Kezby destive ,unas snezi jako o zivot .... jinak hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Cus mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky