Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Cus mladeznici !!! Zdravicko pane ! jak je ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Zdravicko pane ! jak je ? ... Kdyby bylo to zdravicko tak fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Kdyby bylo to zdravicko tak fajn No jo idel jsem ve statusu ,ze jsi ill ,tak brzke uzdraveni ... Jak to vypada s realizaci lakovani kol,uz si se rozhodl nebo zustanou v silvru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 No jo idel jsem ve statusu ,ze jsi ill ,tak brzke uzdraveni ... Jak to vypada s realizaci lakovani kol,uz si se rozhodl nebo zustanou v silvru ? No jo ale do roboty chodim Jako vzdycky, takze uvidime jak se to vyvine. Kola jeste stale nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 No jo ale do roboty chodim Jako vzdycky, takze uvidime jak se to vyvine. Kola jeste stale nevim Jasně no,vydelavat je potreba Taky u vas snezi nebo pohodicka ? ....Ja ted uvazuju dat do cerne ten ramecek masky akorat nevim jak to na te obyc karce bude vypadat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jasně no,vydelavat je potreba Taky u vas snezi nebo pohodicka ? ....Ja ted uvazuju dat do cerne ten ramecek masky akorat nevim jak to na te obyc karce bude vypadat ... U nas bylo bilo rano, ale ted prsi a prsi a prsi Takze parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 U nas bylo bilo rano, ale ted prsi a prsi a prsi Takze parada jsem chtel prave vcera umejt auto, bylo docela teplo ,ale nakonec mi to nevyslo a jsem za to rad .Tedko tady taky prsi pomalu to bile'' jde pryc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 jsem chtel prave vcera umejt auto, bylo docela teplo ,ale nakonec mi to nevyslo a jsem za to rad .Tedko tady taky prsi pomalu to bile'' jde pryc.. Ja bych potreboval omejt auto dlouhou jizdou v desti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ja bych potreboval omejt auto dlouhou jizdou v desti Tak ted mas prilezitost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jakto ze u vas snezi a tady uz od noci porad prsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jakto ze u vas snezi a tady uz od noci porad prsi Ono to k vam mozna taky casem dorazi ... vecer ma prej trosku vic foukat,tak to douam zmizi... uz toho mam docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ono to k vam mozna taky casem dorazi ... vecer ma prej trosku vic foukat,tak to douam zmizi... uz toho mam docela dost No u nas v noci fucelo fest teda. Jinak pokud to k nam dneska dorazi tak to ani nezjistim pac za chvili frcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 No u nas v noci fucelo fest teda. Jinak pokud to k nam dneska dorazi tak to ani nezjistim pac za chvili frcim Tak si uzijes sneha v brne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 prší protože jsem včera umyl a navoskoval autí, klasika :-/// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tak si uzijes sneha v brne To nechci v Brne mi staci ti ridici natoz snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 prší protože jsem včera umyl a navoskoval autí, klasika :-/// zdarec ... j to je tak vzdycky ,clovek se snazi a je mu to prd platny, ale alespon to z toho auta cestecne ztece ,kdyz je tam ten vosk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 To nechci v Brne mi staci ti ridici natoz snih Ridici jsou vsude stejni heled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ridici jsou vsude stejni heled Ne v Brne sou magori tady u nas bys nic takovyho nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ne v Brne sou magori tady u nas bys nic takovyho nevidel Ono ,tady unas se zacinaji mnozit radoby tuneri v polepenych shadé nebo stasrich sportackach a to je pak na cestach veselo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ono ,tady unas se zacinaji mnozit radoby tuneri v polepenych shadé nebo stasrich sportackach a to je pak na cestach veselo ... Samolepka tuning... znam Nic frcim mejte se vseci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Samolepka tuning... znam Nic frcim mejte se vseci caááu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Zdravicko bando.Tak jsem tady jenom na skok sice,ale posilam ilustracni fotecku s vyhledem na Mt. Blanc z dnesniho odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Zdravicko bando.Tak jsem tady jenom na skok sice,ale posilam ilustracni fotecku s vyhledem na Mt. Blanc z dnesniho odpoledne.. Caues ! .... No mooc pekny ! ;)koukam,ze pocasi jedna basen' ... Editováno: 27. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Caues ! .... No mooc pekny ! ;)koukam,ze pocasi jedna basen' ... NO tak jako za prvni den maximalni spokojenost..Jen jeste kdyby pres vsedni dny ubyli mistnaci,a bylo by to uplne zupa..Doufam,ze pocasko jeste vydrzi.. Akorat po cste sem me zaclo bolet v krku a mam rymu jak bejk,tak snad me to brzo pousti.. A WiFina nam tu lita v lobby baru,takze neni o cem.. Editováno: 27. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky