Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kdyby bylo to zdravicko tak fajn ;)

No jo idel jsem ve statusu ,ze jsi ill ,tak brzke uzdraveni :) ... Jak to vypada s realizaci lakovani kol,uz si se rozhodl nebo zustanou v silvru ?

Vloženo
No jo idel jsem ve statusu ,ze jsi ill ,tak brzke uzdraveni :) ... Jak to vypada s realizaci lakovani kol,uz si se rozhodl nebo zustanou v silvru ?

No jo ale do roboty chodim ;) Jako vzdycky, takze uvidime jak se to vyvine. Kola jeste stale nevim ;)

Vloženo
No jo ale do roboty chodim ;) Jako vzdycky, takze uvidime jak se to vyvine. Kola jeste stale nevim ;)

Jasně no,vydelavat je potreba :) Taky u vas snezi nebo pohodicka ? ....Ja ted uvazuju dat do cerne ten ramecek masky akorat nevim jak to na te obyc karce bude vypadat :D ...

Vloženo
Jasně no,vydelavat je potreba :) Taky u vas snezi nebo pohodicka ? ....Ja ted uvazuju dat do cerne ten ramecek masky akorat nevim jak to na te obyc karce bude vypadat :D ...

U nas bylo bilo rano, ale ted prsi a prsi a prsi ;) Takze parada :D

Vloženo
U nas bylo bilo rano, ale ted prsi a prsi a prsi ;) Takze parada :D

jsem chtel prave vcera umejt auto, bylo docela teplo ,ale nakonec mi to nevyslo a jsem za to rad .Tedko tady taky prsi pomalu to bile'' jde pryc.. :)

Vloženo
jsem chtel prave vcera umejt auto, bylo docela teplo ,ale nakonec mi to nevyslo a jsem za to rad .Tedko tady taky prsi pomalu to bile'' jde pryc.. :)

Ja bych potreboval omejt auto dlouhou jizdou v desti ;)

Vloženo
Jakto ze u vas snezi a tady uz od noci porad prsi :(

Ono to k vam mozna taky casem dorazi :) ... vecer ma prej trosku vic foukat,tak to douam zmizi... uz toho mam docela dost

Vloženo
Ono to k vam mozna taky casem dorazi :) ... vecer ma prej trosku vic foukat,tak to douam zmizi... uz toho mam docela dost

No u nas v noci fucelo fest teda. Jinak pokud to k nam dneska dorazi tak to ani nezjistim pac za chvili frcim :D

Vloženo
No u nas v noci fucelo fest teda. Jinak pokud to k nam dneska dorazi tak to ani nezjistim pac za chvili frcim :D

Tak si uzijes sneha v brne :)

Vloženo
prší protože jsem včera umyl a navoskoval autí, klasika :-///

zdarec ...

j to je tak vzdycky ,clovek se snazi a je mu to prd platny, ale alespon to z toho auta cestecne ztece ,kdyz je tam ten vosk... ;)

Vloženo
Ne v Brne sou magori tady u nas bys nic takovyho nevidel :D

Ono ,tady unas se zacinaji mnozit radoby tuneri v polepenych shadé nebo stasrich sportackach a to je pak na cestach veselo ...

Vloženo (editace)
Zdravicko bando.Tak jsem tady jenom na skok sice,ale posilam ilustracni fotecku s vyhledem na Mt. Blanc z dnesniho odpoledne.. ;)

Caues ! .... No mooc pekny ! ;)koukam,ze pocasi jedna basen' ...

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo (editace)
Caues ! .... No mooc pekny ! ;)koukam,ze pocasi jedna basen' ...

NO tak jako za prvni den maximalni spokojenost..Jen jeste kdyby pres vsedni dny ubyli mistnaci,a bylo by to uplne zupa..Doufam,ze pocasko jeste vydrzi..

Akorat po cste sem me zaclo bolet v krku a mam rymu jak bejk,tak snad me to brzo pousti.. ;)

A WiFina nam tu lita v lobby baru,takze neni o cem.. :palec2::D

Editováno: , autor: Martyp
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...