Martyp Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Ahoj Marty, doufám, že budeš za dva týdny na Skále referovat... Jasnacka..A kdyztak ukazu i fotos... @Cary:To mas pravdu.. @Jeronymo: Tak to je dobre!! a diky..Ale ted uz jdu fakt nacpat pupek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Jasnacka..A kdyztak ukazu i fotos... Božolééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 hén hééén éééééé tak jsem tady - zdarééc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 hén hééén éééééétak jsem tady - zdarééc Čao Vaši, nejel jsi náhodou dnes dopoledne na Brno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Čao Vaši, nejel jsi náhodou dnes dopoledne na Brno ? neé - zas tě někdo budil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 neé - zas tě někdo budil No potkal jsem hóóóódně podobnou Audinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 No potkal jsem hóóóódně podobnou Audinku... dneska sem trajdal felinou i když ........ Denča byla audinou musím zatlačit a zjistit kde byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 dneska sem trajdal felinoui když ........ Denča byla audinou musím zatlačit a zjistit kde byla No vida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 No vida... má PRŮSER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 má PRŮSER Nemá, sice řidiče jsem si všiml jen matně, ale každopádně to byl chlap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Nemá, sice řidiče jsem si všiml jen matně, ale každopádně to byl chlap... tak ted jsem se teprve nasral ještě to bude komusi pučovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 čus ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 čus ve spolek Čao Honzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 čus ve spolek ahoj jak rostete ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ahojjak rostete ??? čao Vaši ..no jako z vody to je šílený a jak se lump učí furt nový a nový věci hlavně mluvení sme takhle jeli v autě a já říkám kráva a zezadu se ozvalo kráva takže si už musím dávat pozor..jinak už trenujeme bez plenek a tak to je taky hukot pořád se ptát nechceš a tak však si to musíš pamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Nema no ale vis kolik veci se nema a stejne to delame... ,,, co porad s tim avatarem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) @Vaša @Hensel -- Zdravím ! Editováno: 28. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jj, samouci jsou super s plinkama si to pamatuju, nám to pěkně vyšlo na léto takže to bylo o dost jednoduší my ted máme období PROČ to a PROČ ono prostě všechno PROČ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 @Vaša@Hensel -- Zdravím ! Zdarééc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zdarééc jak se darilo v sobotku pri montazi xenonku a podsvitu c-tronicu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jj, samouci jsou super s plinkama si to pamatuju, nám to pěkně vyšlo na léto takže to bylo o dost jednoduší my ted máme období PROČ to a PROČ ono prostě všechno PROČ PROČ...? PROTOČ...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jak se darilo v sobotku pri montazi xenonku a podsvitu c-tronicu ? v pohodě pokecali sme, podělali sme, a slíbyli si další setkání (parkovák) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 PROČ...? PROTOČ...!!! bud se ze mě stane flegmatik nebo pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 v pohoděpokecali sme, podělali sme, a slíbyli si další setkání (parkovák) jj,slysel jsem ,ze je v planu ... pak uz Pavlík prechazi na moturek .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jj,slysel jsem ,ze je v planu ... pak uz Pavlík prechazi na moturek .. tak do motoru už taky něco odsypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky