Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ďakujem velmi pekně co nového při pátku ? Nech sa páči... Šag je útorok ty wemeno... Hele budeš dávat origo béžový koberečky z Laurina ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Hele budeš dávat origo béžový koberečky z Laurina ? dal bych je,ale nemožu sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 dal bych je,ale nemožu sehnat Já je mám, všechny čtyři, ale právě přemejšlím, jestli je tam dát nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 pekne dopoledne preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 pekne dopoledne preji Zdravíčko Baui, taky kávičku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdravíčko Baui, taky kávičku...? jj akorat jsem prijel na firmu tak by jedno bodlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 jj akorat jsem prijel na firmu tak by jedno bodlo Tak už to hrnu pod tlakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Tak už to hrnu pod tlakem... no tak to je naprosto uzasny...ja vam dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Já je mám, všechny čtyři, ale právě přemejšlím, jestli je tam dát nebo ne... kdyžtak udkůpím Nazdar Bauiooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 kdyžtak udkůpím Nazdar Bauiooo Popřemejšlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 kdyžtak udkůpím Nazdar Bauiooo zdarec kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Popřemejšlím... pozor premysleni boli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 pozor premysleni boli Po ránu zatím ne, ještě je to dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdravím kolegy závoďáky Hoj Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdravím kolegy závoďáky Hoj Jirko Zdar Tome... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Po ránu zatím ne, ještě je to dobrý... no ale vecer uz to neprehanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdravím kolegy závoďáky Hoj Jirko ahoj Tome...jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ahoj Tome...jak se vede? Celkem to jde, ale už to asi nevydržím a o víkendu vyměním zadní kotouče Chlapi, nevíte někdo o kožený ručce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 no ale vecer uz to neprehanej Večer už přemejlím jen nad zvedáním sklenky a kdy se mám jít včas vyscat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Celkem to jde, ale už to asi nevydržím a o víkendu vyměním zadní kotouče Chlapi, nevíte někdo o kožený ručce? no tak to by jsi mel ale zase kdo brzdi ten ztraci tak je mozna lepsi bez brzd tak ja ma dve kozeny rucicky a pak mam jednu v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Celkem to jde, ale už to asi nevydržím a o víkendu vyměním zadní kotouče Chlapi, nevíte někdo o kožený ručce? Čéče kdybych věděl, tak sám beru... Jesli teda myslíš celej jednodílnej fusak... Jedeš letos do HR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Večer už přemejlím jen nad zvedáním sklenky a kdy se mám jít včas vyscat... ja mam problem s tim ze ke konci vecera spis chodim scat nez abych pozival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ja mam problem s tim ze ke konci vecera spis chodim scat nez abych pozival Tak se nech vycévkovat a polož si petku vedle židle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Tak se nech vycévkovat a polož si petku vedle židle... blbce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 blbce Pro dobrotu na žebrotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky