baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Pro dobrotu na žebrotu... no to jsou hezke rady od kamarada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 čao Tome ručky nerostou no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 no to jsou hezke rady od kamarada Já to s tebou vždycky myslel dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Čéče kdybych věděl, tak sám beru... Jesli teda myslíš celej jednodílnej fusak... Jedeš letos do HR ? Jj, myslím. V bazaru nabízí, ale zdá se mi drahá HR bych jel zas rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 čao Tome ručky nerostou no Též bych jednu potřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jj, myslím. V bazaru nabízí, ale zdá se mi drahá HR bych jel zas rád. Jj, v bazíku jsem viděl, ale též jsem neměl zájem z důvodu nadhodnocenosti předmětu prodeje... Chtěl bych jet do Splitu, odsud trajektem do Supetaru a pak vozmo na Bol na jihu Brače... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 no tak to by jsi mel ale zase kdo brzdi ten ztraci tak je mozna lepsi bez brzd tak ja ma dve kozeny rucicky a pak mam jednu v aute Už jsem myslel, že někde doma dvě máš,ale nevíš kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Už jsem myslel, že někde doma dvě máš,ale nevíš kde No to už by mu byla dávno odebrána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 mě ted uháněj v únoru na Egypt letecky, all inclusive, za 6 litru, ale co tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 mě ted uháněj v únoru na Egypt letecky, all inclusive, za 6 litru, ale co tam Egypt nebrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Já to s tebou vždycky myslel dobře... no tak toho jsem se bal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Egypt nebrat... asi tak, údajně by jsme jen jeli kouknout na kozí vemínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Už jsem myslel, že někde doma dvě máš,ale nevíš kde ja to dodnes nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 jooo hoši doba je fuč, za 300,- nová ručka perforovaná z RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ja to dodnes nechapu tak si pust Tiestá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No to už by mu byla dávno odebrána... nic nemam nic nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tak si pust Tiestá a co to je ta Tiestá?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 asi tak, údajně by jsme jen jeli kouknout na kozí vemínka Já se jezdím koukat do HR na oktávky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 jooo hoši doba je fuč, za 300,- nová ručka perforovaná z RS Njn, co naděláš, třeba zase taková doba příjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jj, v bazíku jsem viděl, ale též jsem neměl zájem z důvodu nadhodnocenosti předmětu prodeje... Chtěl bych jet do Splitu, odsud trajektem do Supetaru a pak vozmo na Bol na jihu Brače... A nechce slevit čoveče o téhle variantě jsem už taky jednou uvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Já se jezdím koukat do HR na oktávky... taky možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Njn, co naděláš, třeba zase taková doba příjde... ta doba je tu,ale na OII, na O1 se nic nedělá, nikdo nic nemá a furt se vyrabí, tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ta doba je tu,ale na OII, na O1 se nic nedělá, nikdo nic nemá a furt se vyrabí, tak nevím jj je to spatny a nejvic do prdelky pujde asi fabka RS...tam je to hodne spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 taky možnost No baže, tam jich je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 A nechce slevit čoveče o téhle variantě jsem už taky jednou uvažoval No vidíš, tak v čem je problém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky