BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ty senzory na té polské, boha to je juzek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 jj je to spatny a nejvic do prdelky pujde asi fabka RS...tam je to hodne spatny fabka je nezajímací ale je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 fabka je nezajímací ale je to tak z hlediska obchodniho je pro me velmi zajimava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ty senzory na té polské, boha to je juzek Njn, nezbyla barva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No vidíš, tak v čem je problém ? Nastal ten problém,že neni s kým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Nastal ten problém,že neni s kým... jak neni s kym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Nastal ten problém,že neni s kým... Tak vem nějakou kámošku či co a jedeme... Ale máš čas, jel bych zase tak nějak na přelomu srpna a zaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Njn, nezbyla barva... kua ta červená je krásná barva :( :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ta doba je tu,ale na OII, na O1 se nic nedělá, nikdo nic nemá a furt se vyrabí, tak nevím Jak vypadá Bade ten levý xenon co nabízíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 z hlediska obchodniho je pro me velmi zajimava ještě že jsem si ji v záři nekoupil, už chybělo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ještě že jsem si ji v záři nekoupil, už chybělo málo ale tak jako za rs bych se nestydel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jak vypadá Bade ten levý xenon co nabízíš? ten starší? 3 roky na autě, kompletní, neopravovaný korpus, čelní plocha nese známky stáří, není ani od myčky sedřené,ale takové dupky atd, chce to asi přeleštit, nic jsem s ním ještě nedělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ale tak jako za rs bych se nestydel hmm tak to já chtěl speudo RS combi 1,9SDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 kua ta červená je krásná barva :( :( Ale stříbrná taky není špatná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 hmm tak to já chtěl speudo RS combi 1,9SDi hmm combi me se moc nelibit vzhledove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ale stříbrná taky není špatná... to ne, ale když umeješ červenou, naleštíš tak ta barva má prostě hloubku atd, stříbrná je furt stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ten starší? 3 roky na autě, kompletní, neopravovaný korpus, čelní plocha nese známky stáří, není ani od myčky sedřené,ale takové dupky atd, chce to asi přeleštit, nic jsem s ním ještě nedělal Nebo by se dalo přelepit krycí plexi, ale nemám tucha, kolik stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Tak vem nějakou kámošku či co a jedeme... Ale máš čas, jel bych zase tak nějak na přelomu srpna a zaří... To by asi nebyl problém, ale není to ono. Ale jak říkáš, zatím je čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Nebo by se dalo přelepit krycí plexi, ale nemám tucha, kolik stojí... tj, ale za 3,5k to neřeším, na bourajdu to je zlaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 To by asi nebyl problém, ale není to ono. Ale jak říkáš, zatím je čas. O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tj, ale za 3,5k to neřeším, na bourajdu to je zlaté To je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ten starší? 3 roky na autě, kompletní, neopravovaný korpus, čelní plocha nese známky stáří, není ani od myčky sedřené,ale takové dupky atd, chce to asi přeleštit, nic jsem s ním ještě nedělal Já mám právě ten levý svařovaný a furt se to v rohu nějak potí, tak uvažuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 to ne, ale když umeješ červenou, naleštíš tak ta barva má prostě hloubku atd, stříbrná je furt stejná jeste vim o jedne barve ktera ma hloubku atd jak rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 To by asi nebyl problém, ale není to ono. Ale jak říkáš, zatím je čas. znas to jaky si to udelas takovy to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Já mám právě ten levý svařovaný a furt se to v rohu nějak potí, tak uvažuju... tož pouvažuj, zaleží jak máš ty své staré, pokud jsou starší tak by to sedlo, pokud nové, takje to poznat, nová lampa je nová, to plexi září jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky