Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nastal ten problém,že neni s kým...

Tak vem nějakou kámošku či co a jedeme... ;) Ale máš čas, jel bych zase tak nějak na přelomu srpna a zaří...

Vloženo
Jak vypadá Bade ten levý xenon co nabízíš?

ten starší? 3 roky na autě, kompletní, neopravovaný korpus, čelní plocha nese známky stáří, není ani od myčky sedřené,ale takové dupky atd, chce to asi přeleštit, nic jsem s ním ještě nedělal

post-517-1201602951_thumb.jpg

Vloženo
Ale stříbrná taky není špatná... ;)

to ne, ale když umeješ červenou, naleštíš tak ta barva má prostě hloubku atd, stříbrná je furt stejná

Vloženo
ten starší? 3 roky na autě, kompletní, neopravovaný korpus, čelní plocha nese známky stáří, není ani od myčky sedřené,ale takové dupky atd, chce to asi přeleštit, nic jsem s ním ještě nedělal

Nebo by se dalo přelepit krycí plexi, ale nemám tucha, kolik stojí...

Vloženo
Tak vem nějakou kámošku či co a jedeme... ;) Ale máš čas, jel bych zase tak nějak na přelomu srpna a zaří...

To by asi nebyl problém, ale není to ono. Ale jak říkáš, zatím je čas.

Vloženo

Já mám právě ten levý svařovaný a furt se to v rohu nějak potí, tak uvažuju...

Vloženo
to ne, ale když umeješ červenou, naleštíš tak ta barva má prostě hloubku atd, stříbrná je furt stejná

jeste vim o jedne barve ktera ma hloubku atd jak rikas lollol

Vloženo
Já mám právě ten levý svařovaný a furt se to v rohu nějak potí, tak uvažuju...

tož pouvažuj, zaleží jak máš ty své staré, pokud jsou starší tak by to sedlo, pokud nové, takje to poznat, nová lampa je nová, to plexi září jinak

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...