Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Zdar jak sviňa Jero... Hoy! jak to jde v pulce tydne ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Hoy! jak to jde v pulce tydne ? ... Asi na 75 % Zítra příjde revizák na tu elektroinstalaci v motoráku, tak su zvědavej... A nervózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Asi na 75 % Zítra příjde revizák na tu elektroinstalaci v motoráku, tak su zvědavej... A nervózní... To bude vpohode a pak hura na projizdku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 To bude vpohode a pak hura na projizdku ... No doufám, ten zdroj probíjení jsem našel v pondělí, byl to přívod přístroje tlaku oleje na jednom stanovišti, sice s tím moc nemůžu udělat, ale doufám, že revizák bude soudnej. Naštěstí rozvaděč je v pohodě... Tohle by se mi znova předělávat nechtělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 No doufám, ten zdroj probíjení jsem našel v pondělí, byl to přívod přístroje tlaku oleje na jednom stanovišti, sice s tím moc nemůžu udělat, ale doufám, že revizák bude soudnej. Naštěstí rozvaděč je v pohodě...Tohle by se mi znova předělávat nechtělo... Kdyz je vpohode to dulezity taky by to melo projit ne .,, Todle je mazec,verim predelavani by byl masakr,vsak uvidis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Kdyz je vpohode to dulezity taky by to melo projit ne .,, Todle je mazec,verim predelavani by byl masakr,vsak uvidis ... Jj, uvidíme... Takhle pěkně se v pondělí vyhříval na sluníčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jinak, to co vidíš, je "zadní" strana, která je navíc poněkud nabouraná po nehodě na přejezdu ještě na středním Slovensku, takže to mě všechno ještě čeká... Ale aspoň jsem na té levé straně vyčistil světlo a namontoval první stěrač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jj, uvidíme... Takhle pěkně se v pondělí vyhříval na sluníčku... Paráda ,nevim cim to je ,ale tydle masinky vypadaji na fotkach hodne dobre ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jinak, to co vidíš, je "zadní" strana, která je navíc poněkud nabouraná po nehodě na přejezdu ještě na středním Slovensku, takže to mě všechno ještě čeká...Ale aspoň jsem na té levé straně vyčistil světlo a namontoval první stěrač... joo,je videt ten rozdil ,a sterace si tam dal jaky ?aerotwiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 joo,je videt ten rozdil ,a sterace si tam dal jaky ?aerotwiny Gumičky SWF a ramínka komplet nový jako náradní díl pro autobus ŠM 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Gumičky SWF a ramínka komplet nový jako náradní díl pro autobus ŠM 11 Docela me zajima ,na kolik vyjde renovace takovyho stroje,jestli to ovsem neni tajny ? ... Editováno: 30. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Docela me zajima ,na kolik vyjde renovace takovyho stroje,jestli to ovsem neni tajny ? ... Tajný to není, ale taky to není spočítaný... Jdu pařit, čao later... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tajný to není, ale taky to není spočítaný... Jdu pařit, čao later... Dneska ? .... jasne mej se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Cus mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Cus mladeznici ! Zdravím ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Taky zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jak se mame ? Dá se to vcelku,ale ...uz aby bylo jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Taky zdravím Caues! Rad te vidim,,nevis kde bych mohl sehnat plíšek do svetylka SpZ do zadniho narazniku na opla astru G ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) 2 zabiak tady sou ty foto A pro ostatni kdyby nekdo neco tak je na prodej No jo, K4,moc krasna hracicka.. Kdyby byla sedum pade,bylo by to lepsi... Ale vypada moc pekne...Jak stary,kolik nalitano atd? Bohuzel nemam prachy..Kdybych mel,tak uz doma taky neco opecovavam.. Editováno: 30. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 No jo, K4,moc krasna hracicka.. Kdyby byla sedum pade,bylo by to lepsi... Ale vypada moc pekne...Jak stary,kolik nalitano atd?Bohuzel nemam prachy..Kdybych mel,tak uz doma taky neco opecovavam.. Jojo krasna masa ... taky by se mi libila !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 to ja su na jiny chopřík VTX 1800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Caues! Rad te vidim,,nevis kde bych mohl sehnat plíšek do svetylka SpZ do zadniho narazniku na opla astru G ? ... já všechno na Opla beru u Auto-Štangl,mám tam známýho a mám to tam za nákupní ceny . Jinak na tohle bych se mrknul někde na vrakáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 já všechno na Opla beru u Auto-Štangl,mám tam známýho a mám to tam za nákupní ceny .Jinak na tohle bych se mrknul někde na vrakáči My tu prave tech vrakacu s astracema moc nemame ,ale zkusim to diq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 to ja su na jiny chopřík VTX 1800 Krasavec, ale na chopriky ja nejsem. Ja radsi silnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky