maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To je dycky tak..Si clovek rika rano..kua,co me to tu svedi,nebo boli..Pak kouknes do zrcadla,leknes se... A nevis,odkud to prislo.. Tu jedno Cuba Libre.. mam jeste par fotecek.. Tak to je mazec.....kolik stoji takovy kotel pitiva ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Lak i kdybych se rozhodla tak to bude stejne az na jare takze zatim mam jeste cas na premysleni Ale dneska sem fotila ze vsech stran mam asi 50 fotek tak jdu vybirat ktery si mam hodit semka Tak to jo...Jsem zvedavej,s jakym rozhodnutim "prijdes" Tak vybirej,at mame na co koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jj chutnalo..Byla to slecna co tam byla na brigosce za barem...Loupala nam tam pernicek.. Pak sem ji musel vystridat za tim barem.. Co myslis,ze by tam mohlo byt? trencle to nebyly.. ouu kdyz Cuba - tak se vsim vsudy jo ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To je dycky tak..Si clovek rika rano..kua,co me to tu svedi,nebo boli..Pak kouknes do zrcadla,leknes se... A nevis,odkud to prislo.. Tu jedno Cuba Libre.. mam jeste par fotecek.. no ty vole,slušnej kyblík. .Kolik vás na to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 vitej ,,a dobrou chut' ! dikec,dikec,uz je to ve mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to jo...Jsem zvedavej,s jakym rozhodnutim "prijdes" Tak vybirej,at mame na co koukat... Snazim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Co kde jak nac ? Smajlika mas nejhezciho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to jo...Jsem zvedavej,s jakym rozhodnutim "prijdes" Tak vybirej,at mame na co koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak už se rozcvičuju,za chvilku vyrážím do nálevny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Smajlika mas nejhezciho.. Keryho ? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak už se rozcvičuju,za chvilku vyrážím do nálevny A cim se rozcvicujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A to ma byt zase co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A cim se rozcvicujes? rozcvičuju nohy,mažu tam pěšky,asi 5 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A cim se rozcvicujes? .......jo a taky jedním lahvovým,ať mi to líp šlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A to ma byt zase co? No ja vidim 3 smailiky ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 ouu kdyz Cuba - tak se vsim vsudy jo ?... No spis jamaica.. @maros:Hele stoji to flasku Havany,pres 2 litry coly a naky limety..Takze cca do 600,- @jirka3: hele byli sme na to 4..Ale nejvic sem sosal ja s bratrankem..Dali sme to 2x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Mizim si plentou prikryt karu .,,zachvilec jsem z5 ..ztm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No me se po vcerejsku nikam nechce, ale rikam si ze bych asi po 3 mesicich mohl omejt auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 rozcvičuju nohy,mažu tam pěšky,asi 5 km Dej me pokoj s takovou dalkou.. Ale cestou domu ti aspon vyvetra.. @MichalF: Smajlika,jak nas Cary mary zdravila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No spis jamaica.. @maros:Hele stoji to flasku Havany,pres 2 litry coly a naky limety..Takze cca do 600,- @jirka3: hele byli sme na to 4..Ale nejvic sem sosal ja s bratrankem..Dali sme to 2x... když si vzpomenu na dovču,tak tam nám to míchali naopak,flašku koly a přes dva litry rumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No me se po vcerejsku nikam nechce, ale rikam si ze bych asi po 3 mesicich mohl omejt auto Si ted pujdes mejt auto bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Dej me pokoj s takovou dalkou.. Ale cestou domu ti aspon vyvetra.. @MichalF: Smajlika,jak nas Cary mary zdravila.. Jojo delsi cesta pesky domu dela strasne moc. Pak je rano vzdycky lip, kdyz se vecer clovek projde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Si ted pujdes mejt auto bo co? No premejslim, ze bych mohl no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 když si vzpomenu na dovču,tak tam nám to míchali naopak,flašku koly a přes dva litry rumu No jo,ty si vlastne byl v ty dominicane,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Dej me pokoj s takovou dalkou.. Ale cestou domu ti aspon vyvetra.. @MichalF: Smajlika,jak nas Cary mary zdravila.. Už jsem zvyklej.Holt jsem dneska nesehnal žádnou kafku na odvoz.Naposled když jsem to šel,tak jsem prej odcházel v půl třetí a domů jsem prej dorazil až v šest?Občas se nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky