Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ne,ja nerikam ,ze nejhorsi libilo se mi to ,ale treba taky Texas me dokazal v te dobe vydesit vice ... Tak TMMP je klasika no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Čao kamarádi, tady je to koukám samej horor... Bojis se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Čao kamarádi, tady je to koukám samej horor... Caues ! J ,popisuji sve zazitky ... Jinak trosku odbocim, kolega me prosil abych pro nej zkusil do nejake souteze, vymyslet makro(foto) a na nem nejakou vec,tak me napadlo cyknout toto ..vite co to e ? .. jestli uhodnete a myslim ,ze jo, vyfotim neco jineho Editováno: 1. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Bojis se? To víš že bojim. Já se na horory vůbec nekoukám, sleduju pouze komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To víš že bojim. Já se na horory vůbec nekoukám, sleduju pouze komedie Dobrá komedie je taky dělo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Caues ! J ,popisuji sve zazitky ... Jinak trosku odbocim, kolega me prosil abych pro nej zkusil do nejake souteze, vymyslet makro(foto) a na nem nejakou vec,tak me napadlo cyknout toto ..vite co to e ? .. jestli uhodnete a myslim ,ze jo, vyfotim neco jineho Ze skrine drzak na policku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To víš že bojim. Já se na horory vůbec nekoukám, sleduju pouze komedie Jj ty taky muzu no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ze skrine drzak na policku? Na jakou policku ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Na jakou policku ? ... No tak jak mas ve skrini prkna tak to tam soupnes a to drzi ty prkna zespodu a tim se ti udelaji policky.. nebo nevim jak to vysvetlit... je to vono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No tak jak mas ve skrini prkna tak to tam soupnes a to drzi ty prkna zespodu a tim se ti udelaji policky.. nebo nevim jak to vysvetlit... je to vono? Je to na policku ,ale na drevenou ani drevotriskovou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Je to na policku ,ale na drevenou ani drevotriskovou ... Sklenenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Sklenenou ááno ,... takze budu muset vymyslet neco jineho tedko na chvili mizim ,,zatím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ááno ,... takze budu muset vymyslet neco jineho tedko na chvili mizim ,,zatím.. Ouky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Koukam,ze jsou vsichni na pívu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Koukam,ze jsou vsichni na pívu .... já dnes na pivu nejsu,až zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 já dnes na pivu nejsu,až zítra Dobrej .... Ja jsem si byl dat dva kousky a domu ,zitra me ceka ples Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Caute tak sem byla venku a bavim se s kamosem a rika mi jak mu jeho kamarad rikal ze by strasne chtel nejaky coupecko treba neco jako je Octavka combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Dobrej .... Ja jsem si byl dat dva kousky a domu ,zitra me ceka ples já dnes ani jeden kousek,zrovna jsem se vrátil ze severu.Trochu jsem Okině protáhnul saze-280 km,průměrná spotřeba 8,1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 já dnes ani jeden kousek,zrovna jsem se vrátil ze severu.Trochu jsem Okině protáhnul saze-280 km,průměrná spotřeba 8,1 Tos na to hezky slapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Caute tak sem byla venku a bavim se s kamosem a rika mi jak mu jeho kamarad rikal ze by strasne chtel nejaky coupecko treba neco jako je Octavka combi Coupecko ? pan je asi znalec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Coupé mých snů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tos na to hezky slapal původně jsem vyrazil Corsou,ale po 20-ti km se mi rozsvítila kontrolka motoru,začlo to cukat a nějak to nechtělo jet,tak jsem se vrátil a vzal koktu.Takže Corsička půjde v podnělí na diagnostoku,jsem zvědavej,co se vysralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Coupé mých snů.... Fantomasíí ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Coupé mých snů.... Zdar jak sviňa Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Coupecko ? pan je asi znalec ... To si asi za chvili koupi Skodofku 120 4x4 a este k tomu Quatro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky