Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 původně jsem vyrazil Corsou,ale po 20-ti km se mi rozsvítila kontrolka motoru,začlo to cukat a nějak to nechtělo jet,tak jsem se vrátil a vzal koktu.Takže Corsička půjde v podnělí na diagnostoku,jsem zvědavej,co se vysralo Zapalovací modul, kabely, svíčky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zdar jak sviňa Spidi Zdar pane, nepoletíme do Puerto Rica ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zapalovací modul, kabely, svíčky ? Ono s tim cukanim me napadlo ,jestli ti nezalíva plovak v nadrzi,ale ta kontrolka mi nesedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zapalovací modul, kabely, svíčky ? Fakt netuším,valil jsem po dálnici,,pořádně ji roztáhnul na čtyřku a ta kontrolka se rozsvítila.Kabely a svíčky jsou tak rok starý.I na neutrál to má takovej nepravidelnej chod,vejfuk je z vnější strany na okraji úplně černej a když jedu pomalejc,třeba 50 na čtyrku,tak začne dost cukat.Mě napadla Lambda-sonda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zdar pane, nepoletíme do Puerto Rica ? Jestli to tam žije,tak jsem pro. ,Ale na takový dovolený jezdím zásadně bez bab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Fakt netuším,valil jsem po dálnici,,pořádně ji roztáhnul na čtyřku a ta kontrolka se rozsvítila.Kabely a svíčky jsou tak rok starý.I na neutrál to má takovej nepravidelnej chod,vejfuk je z vnější strany na okraji úplně černej a když jedu pomalejc,třeba 50 na čtyrku,tak začne dost cukat.Mě napadla Lambda-sonda Lambda taky možností, takhle na dálku se blbě opravuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jestli to tam žije,tak jsem pro. ,Ale na takový dovolený jezdím zásadně bez bab No že váháš, tam se končí za svítání. A mimochodem, taky bych jel sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Lambda taky možností, takhle na dálku se blbě opravuje... To jo,ale sere mě to,příští neděli s ní musím do Švajcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No že váháš, tam se končí za svítání. A mimochodem, taky bych jel sám... tak to je rozumný,v Dominikáně jsme za těch 14 dní v noci nespali ani minutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To jo,ale sere mě to,příští neděli s ní musím do Švajcu Tak jeď koktafonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 klucíí muzu jet s vama ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tak jeď koktafonem... kokta tady zůstává,jedu tam na měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 tak to je rozumný,v Dominikáně jsme za těch 14 dní v noci nespali ani minutu Jj, to věřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 klucíí muzu jet s vama ? ... klíďo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 klíďo To by byla dovča panečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To by byla dovča panečku ty vole lepší jsem nezažil.Bylo nám tam 8 kluků.Já to říkám pořád,na takovou dovču jedině bez bab,pro roinkaření je tady Egypt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ty vole lepší jsem nezažil.Bylo nám tam 8 kluků.Já to říkám pořád,na takovou dovču jedině bez bab,pro roinkaření je tady Egypt Nebo Tunis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ty vole lepší jsem nezažil.Bylo nám tam 8 kluků.Já to říkám pořád,na takovou dovču jedině bez bab,pro roinkaření je tady Egypt Kazdopadne bez zenskych , ono se to pak líp straduje po barech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Kazdopadne bez zenskych , ono se to pak líp straduje po barech to si piš A hlavně žádný-"Kde jsi zase byl","Si zase vožralej","Fuj,nedejchej na mě"....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 to si piš A hlavně žádný-"Kde jsi zase byl","Si zase vožralej","Fuj,nedejchej na mě"....................... Sakra, jakobych nekoho slysel , uplne vychytany uz to mas ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Sakra, jakobych nekoho slysel , uplne vychytany uz to mas ... no jo,jsem starej mazák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 to si piš A hlavně žádný-"Kde jsi zase byl","Si zase vožralej","Fuj,nedejchej na mě"....................... Kde jste se zase tak vožrali ? Měli by jste se oba léčit ! Rozchod a spát !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Kde jste se zase tak vožrali ? Měli by jste se oba léčit ! Rozchod a spát !!! ... joo ,Never ending story ..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Kde jste se zase tak vožrali ? Měli by jste se oba léčit ! Rozchod a spát !!! ty jo,za boha si nevzpomenu z čeho to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ty jo,za boha si nevzpomenu z čeho to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky