Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ty jo,za boha si nevzpomenu z čeho to je Neřeš ,nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej ... todle se mi tedko nasunulo a taky nevim vcem to bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Neřeš ,nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej ... todle se mi tedko nasunulo a taky nevim vcem to bylo.. živíš?Neživíš,tak nepřepínej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 živíš?Neživíš,tak nepřepínej Nevim,, vim ze to rikala Holubova nekde ne ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Neřeš ,nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej ... todle se mi tedko nasunulo a taky nevim vcem to bylo.. Jj, taky fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nic kluci,mizim spat ..zitra bude narocny vecer ..mejte se a Dobrou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nevim,, vim ze to rikala Holubova nekde ne ? .. Knoflíkáři woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nic kluci,mizim spat ..zitra bude narocny vecer ..mejte se a Dobrou ! Brou,to asi taky už zalomím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Knoflíkáři woe joo diqy .....Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Bre rano mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Kuratko tu voni - uz budem brzy delat hamu papu - co u vas hospodyně uvarila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Dobré ! ... @Octavka - jeste ani poradne nevim ,necham se prekvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jeste ani poradne nevim ,necham se prekvapit Tak abys vůbec něco dostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak abys vůbec něco dostal... jo ,uz jsem se nadlab,.klasicka kureci polivcicka a na druhe volský oko s tatarkou a bramborama,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Dobré ! ...@Octavka - jeste ani poradne nevim ,necham se prekvapit este se u nas v torube pece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jo ,uz jsem se nadlab,.klasicka kureci polivcicka a na druhe volský oko s tatarkou a bramborama,.. No to by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 No to by šlo... Ale nevim,ono mi vetsinou vajca nezrobi zrovna nejlip na zaludek ,tak me to snad vecer nekde nechytne ,,ale nazraty jsem s prominutim jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak u nás proběhl segedýn s houskovým knedlíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak u nás proběhl segedýn s houskovým knedlíkem zdarec.... Panéé,pane jo.,to by jsem si nechal také libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 zdarec....Panéé,pane jo.,to by jsem si nechal také libit jojo,to já můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 A co vy dneska chlapi ., nejaky mejdlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak u nás proběhl segedýn s houskovým knedlíkem Jj, na to taky slyším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 A co vy dneska chlapi ., nejaky mejdlo ? Asi na večer něco vymyslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Asi na večer něco vymyslím To by chtelo nekdy neco vymyslet.,.. bych prijel pendolinem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 A co vy dneska chlapi ., nejaky mejdlo ? Uvidíme, dle konstelace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Uvidíme, dle konstelace... jasně,však jeste kupa casu ... Co masinka, uz na to byl revizak mrknout ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky