Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Brý večír všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Brý večír všem ! Zdar jak sviňa,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Cus mladeznici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Cus mladeznici no nazdár,co novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Zdar jak sviňa,jak je? zdarec ! .... paradicka,..zjistil jsem ,ze jednou zacas zajit na ples neni az tak na skodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 zdarec ! .... paradicka,..zjistil jsem ,ze jednou zacas zajit na ples neni az tak na skodu co to bylo za akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Cus mladeznici cau! ... tak co ,,zeby ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38702 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 co to bylo za akci? Studentsky Ples , proste pohoda .Sice jsem zase docela vypucoval penezenku ,ale zase naopak se mi ta nalada vratila v jinem smeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Studentsky Ples , proste pohoda .Sice jsem zase docela vypucoval penezenku ,ale zase naopak se mi ta nalada vratila v jinem smeru nepovídej......teda vlastně povídej . ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 nepovídej......teda vlastně povídej . ? Ano,pochopil si spravne ...s tim ,ze vypucovana byla opravdu a pouze jen ta šrajtofle,znama me pozvala ,ze ma volny listek ,jestli bych s ni nesel .Jsem si rekl,ze neni na skodu si zase po case povyrazit v gala .Nic jsem od toho necekal,ale ono se dobre na takovych akcich sblizuje.Sympatie byly vzajemne uz delsi dobu takze to slo hladce uvidim jak to bude pokracovat ,dokonce ani spatne mi po probuzeni nebylo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ano,pochopil si spravne ...s tim ,ze vypucovana byla opravdu a pouze jen ta šrajtofle,znama me pozvala ,ze ma volny listek ,jestli bych s ni nesel .Jsem si rekl,ze neni na skodu si zase po case povyrazit v gala .Nic jsem od toho necekal,ale ono se dobre na takovych akcich sblizuje.Sympatie byly vzajemne uz delsi dobu takze to slo hladce uvidim jak to bude pokracovat ,dokonce ani spatne mi po probuzeni nebylo ... no hezky pěkně pane Tak to má bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) no hezky pěkně pane Tak to má bejt jedna vec je prozatim jista,ze se mi podarilo srovna si v hlave nektere nesrovnalosti .....Ted jen ,aby vsecko slo o.k No, a co ty jak si vyuzil vikendu ? Editováno: 3. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 jedna vec je prozatim jista,ze se mi podarilo srovna si v hlave nektere nesrovnalosti .....Ted jen ,aby vsecko slo o.k No, a co ty jak si vyuzil vikendu ? no já makal na baráku.Akorát včera večer jsem byl trochu vyčistit hlavu.Jinak zejtra jedu s korzárem na diagnostiku,tak z toho mám docela vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 no já makal na baráku.Akorát včera večer jsem byl trochu vyčistit hlavu.Jinak zejtra jedu s korzárem na diagnostiku,tak z toho mám docela vítr Kvuli toho cukani jo ? .. To me zajima cim to muze bejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 cau! ... tak co ,,zeby ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38702 Nene to jen slintam. Kdyby to mel s pneu aby se to dalo testnout tak bych to zkusil, takhle neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Nene to jen slintam. Kdyby to mel s pneu aby se to dalo testnout tak bych to zkusil, takhle neee. Jasne no ,, ale jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Kucí,docela nutně bych potřeboval přední repro do OI,nevíte o něčem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Kucí,docela nutně bych potřeboval přední repro do OI,nevíte o něčem? Klasiky nebo nejake peklostroje?... vim ,ze Bady neco mel tusim,,nevim mozna se pletu..... Ale ja uz mam prodnesek dost,moc jsem toho nenaspal tak mizim !mejte se ,at se vam pocatek tydne vydari ! Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Kvuli toho cukani jo ? .. To me zajima cim to muze bejt... no jo,jsem na to taky docela zvědavej.Teˇhodně vážně přemýšlím o tom,udělat z Corsy auto pro radost,mám nabídku na motor 2,0i 16V z GSI kadetta...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Klasiky nebo nejake peklostroje?... vim ,ze Bady neco mel tusim,,nevim mozna se pletu..... Ale ja uz mam prodnesek dost,moc jsem toho nenaspal tak mizim !mejte se ,at se vam pocatek tydne vydari ! Dobrou stačej origo,potřebuju to pro kámoše,dává pryč auto,tak chceme vyndat přední repro-má tam dost dobrý a dát tam origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Hele Jirko3 nebyl jsi nahodou ted o vikendu v Liblicich??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Dobre pozdni rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Dobré dopoledne Ahoj pane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky