Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jojo delsi cesta pesky domu dela strasne moc. Pak je rano vzdycky lip, kdyz se vecer clovek projde !!!

Presne tak,je to lepsi..Cerstvej vzdousek dela divy..A ne jak nocni tramvaje.. :ble:

Vloženo
Už jsem zvyklej.Holt jsem dneska nesehnal žádnou kafku na odvoz.Naposled když jsem to šel,tak jsem prej odcházel v půl třetí a domů jsem prej dorazil až v šest?Občas se nechápu

Nebo se spis nekde obcas nekde vychrapes,co? :D To se taky kamosovi obcas stava.. ;)

Vloženo
No spis jamaica.. :D

@maros:Hele stoji to flasku Havany,pres 2 litry coly a naky limety..Takze cca do 600,- ;)

@jirka3: hele byli sme na to 4..Ale nejvic sem sosal ja s bratrankem..Dali sme to 2x... ;)

Tak to je zraso..... to si budu muset nekdy dat...... jak se to jemnuje presne ? To se dela do takoveho kotle nebo to bylo vase prani ? Jsem v totmo malo zbehly .

Vloženo
tak ,,je tam kosa jak svin'a ... :) nedoporucuju :D

Jak zpiva Zavis...Je kosa jak svina,kaltna jak hyjena, je kosa veprovica klendra posrana.. :D Jj taky sem tam pred chvilickou byl.. ;)

Vloženo
Tak to je zraso..... to si budu muset nekdy dat...... jak se to jemnuje presne ? To se dela do takoveho kotle nebo to bylo vase prani ? Jsem v totmo malo zbehly .

Jj bylo to dobry..jmenuje se to Cuba Libre..No nedava se to..vetsinou se to dela jako drink jako treba mojito,nebo tak..Do normalni 3-dlc sklenky..Ale spousta drinku se dela i do takovyhleho "kyblicku".. ;)

My si to do toho kotle namichali sami,abychom nemuseli porad dolejvat.. ;) Byl to bratrankuv penzionek s hospudkou.. ;)

Vloženo
tak ,,je tam kosa jak svin'a ... :) nedoporucuju :D

Tak to ja jak sel dom,tak se zdalo ze je prijemne,oproti tomu mrazu treba vcera.

hazis palchtu pres cele auto nebo jen celni okno ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...