Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jojo delsi cesta pesky domu dela strasne moc. Pak je rano vzdycky lip, kdyz se vecer clovek projde !!! Presne tak,je to lepsi..Cerstvej vzdousek dela divy..A ne jak nocni tramvaje.. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Už jsem zvyklej.Holt jsem dneska nesehnal žádnou kafku na odvoz.Naposled když jsem to šel,tak jsem prej odcházel v půl třetí a domů jsem prej dorazil až v šest?Občas se nechápu Nebo se spis nekde obcas nekde vychrapes,co? To se taky kamosovi obcas stava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Presne tak,je to lepsi..Cerstvej vzdousek dela divy..A ne jak nocni tramvaje.. : U nás žádný nejezděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No premejslim, ze bych mohl no. Jako ze wap nekde? Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 U nás žádný nejezděj Jj ja vim..U nasich kam prchame na vikendy taky ne.. Nastesti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jako ze wap nekde? Nebo? Ne jako ze v "garazi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No jo,ty si vlastne byl v ty dominicane,co? jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No spis jamaica.. @maros:Hele stoji to flasku Havany,pres 2 litry coly a naky limety..Takze cca do 600,- @jirka3: hele byli sme na to 4..Ale nejvic sem sosal ja s bratrankem..Dali sme to 2x... Tak to je zraso..... to si budu muset nekdy dat...... jak se to jemnuje presne ? To se dela do takoveho kotle nebo to bylo vase prani ? Jsem v totmo malo zbehly . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 tak ,,je tam kosa jak svin'a ... nedoporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 jojo Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A maj tam i pořádný auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A maj tam i pořádný auta Ta predchozi byla lepsi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zřejmě slušnej oddíl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 tak ,,je tam kosa jak svin'a ... nedoporucuju Jak zpiva Zavis...Je kosa jak svina,kaltna jak hyjena, je kosa veprovica klendra posrana.. Jj taky sem tam pred chvilickou byl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zřejmě slušnej oddíl.... STS chvojkovice brod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 jojo a pak prisel na svět on..cernousek bubu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to je zraso..... to si budu muset nekdy dat...... jak se to jemnuje presne ? To se dela do takoveho kotle nebo to bylo vase prani ? Jsem v totmo malo zbehly . Jj bylo to dobry..jmenuje se to Cuba Libre..No nedava se to..vetsinou se to dela jako drink jako treba mojito,nebo tak..Do normalni 3-dlc sklenky..Ale spousta drinku se dela i do takovyhleho "kyblicku".. My si to do toho kotle namichali sami,abychom nemuseli porad dolejvat.. Byl to bratrankuv penzionek s hospudkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 a pak prisel na svět on..cernousek bubu:) Myslis,cernousek bubu ma ceskou hubu.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No premejslim, ze bych mohl no. Ja sem taky dneska umyvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 a pak prisel na svět on..cernousek bubu:) nene,žádný takový........doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Myslis,cernousek bubu ma ceskou hubu.. ? tak nejak ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Myslis,cernousek bubu ma ceskou hubu.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 nene,žádný takový........doufám Ona ti to domu asi volat nebude ne? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 tak ,,je tam kosa jak svin'a ... nedoporucuju Tak to ja jak sel dom,tak se zdalo ze je prijemne,oproti tomu mrazu treba vcera. hazis palchtu pres cele auto nebo jen celni okno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ja sem taky dneska umyvala Ja jeste ne, sem se ucil a ted je mi lenivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky