Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Marosi ,,vidim te ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ahoj a zdravim te i ostatni. Vratil jsem se z vyletu a musel jsem se prokousat zameskanou latkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ahoj a zdravim te i ostatni.Vratil jsem se z vyletu a musel jsem se prokousat zameskanou latkou Mas toho hodne co ... a jak bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Mas toho hodne co ... a jak bylo ? JJ,hospu uz jsem proklikal Bylo suprove,jak jinak.Jenze zase v realite,takze se vubec netesim do prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 brej večír Zdarec Jiriku. Tak co Oplik na diag ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zdarec Jiriku.Tak co Oplik na diag ? na pikaču,pořád jsem doufal,že to bude jen lambda-sonda a vono ne,je to AGR-ventil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 na pikaču,pořád jsem doufal,že to bude jen lambda-sonda a vono ne,je to AGR-ventil hajzl jeden.....takze bude novy neb satrsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 JJ,hospu uz jsem proklikal Bylo suprove,jak jinak.Jenze zase v realite,takze se vubec netesim do prace. Jo,hold uz to tak vzdycky byva ... realita je kruta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 na pikaču,pořád jsem doufal,že to bude jen lambda-sonda a vono ne,je to AGR-ventil Hmm,, tak to je na nic..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 kuci..vy jste tak zbehli ve vsem Videl jsem o vikendu film Kurs sebeovladani ...dobre prca......nemate nekdo tu pisnicku jak zpivaji na konci filmu v cestine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 kuci..vy jste tak zbehli ve vsem Videl jsem o vikendu film Kurs sebeovladani ...dobre prca......nemate nekdo tu pisnicku jak zpivaji na konci filmu v cestine A jaky to bylo ? ... To je americky film ne ? .. v anglictine by ti to nestacilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 A jaky to bylo ? ... To je americky film ne ? .. v anglictine by ti to nestacilo ... fajne...komedie.... v angline jsem to nasel na youtu ...ale v te cestine to je lepsi a mysle jsem si ze bych sitoprdnul na vytvaneni do mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 fajne...komedie.... v angline jsem to nasel na youtu ...ale v te cestine to je lepsi a mysle jsem si ze bych sitoprdnul na vytvaneni do mobilu mas odkaz na ten song na jutubu ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 mas odkaz na ten song na jutubu ? .. http://youtube.com/watch?v=loWrI1FneSM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 brej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) http://youtube.com/watch?v=loWrI1FneSM tak to nevim,ale musel to byt docela mazec v cestine .... zkusim se poptat ... @vaša - zdravím ! Editováno: 4. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 brej večer dobry i tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Kochtíku co tam dole zevluješ ? je někde ta slibovaná vychřice ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 hajzl jeden.....takze bude novy neb satrsi ? z vrakoviště to nemá cenu brát,protože nevím,v jakým bude stavu a kolik má najeto.Nový stojí 5500 Kč,ale mám známýho,kterej mi dá slušnou slevu,takže mě fungl novej vyjde na 3100 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Kochtíku co tam dole zevluješ ?je někde ta slibovaná vychřice ? u nas nic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 z vrakoviště to nemá cenu brát,protože nevím,v jakým bude stavu a kolik má najeto.Nový stojí 5500 Kč,ale mám známýho,kterej mi dá slušnou slevu,takže mě fungl novej vyjde na 3100 Kč na Corsaforu nic neni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 z vrakoviště to nemá cenu brát,protože nevím,v jakým bude stavu a kolik má najeto.Nový stojí 5500 Kč,ale mám známýho,kterej mi dá slušnou slevu,takže mě fungl novej vyjde na 3100 Kč mas recht a za tu slevicku,to celkem jde i kdyz je to dosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 u nas nic . Semntam neco foukne.,ale jinak potvrzuji ,klidecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 u nas nic . jsem myslel že se zas nevyspím lebo mám vždycky strach o střechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky