Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 bry den Guten tag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Guten tag Kun*a ptak.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Co je to za pěkný kolesa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 : Kun*a ptak.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Kun*a ptak.. lol : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Heh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jak malí. No nic, mějte se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Co je to za pěkný kolesa ? Caucau ! Moc pekny kolecka,toto jsou''Pallas''y tusim 7x17 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jinak ,zdravim pritomne .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jinak ,zdravim pritomne .... Zdravím též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jak to jde ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jak to jde ? ... Dneska je to celkem pohoda, ale bude hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Dneska je to celkem pohoda, ale bude hůř Tak ono se ta pohodicka vzdycky musi ,alespon na chvilicku vystridat s praci a neprijenostmi:) ,ja si pohodicky uzivam az az ,teply cajik ,tablety,deka ..pohltila me nejaka nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Marty - pak mrkni sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tak ono se ta pohodicka vzdycky musi ,alespon na chvilicku vystridat s praci a neprijenostmi:) ,ja si pohodicky uzivam az az ,teply cajik ,tablety,deka ..pohltila me nejaka nemoc To je jasný O mě se teď taky něco pokoušelo, ale naštěstí jsem z toho nějak vyváznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To je jasný O mě se teď taky něco pokoušelo, ale naštěstí jsem z toho nějak vyváznul. Ja se tomu prave hodne dlouho branil,ale nejak me to nakonec dostalo ,zitra mam ,ale zakazku tak musim byt fit ... snad se to nezhorsi .,uz dlouho jsem nic podobnyho nemel a nechce se mi pripominat takovou tu bez mocnost.... Jinak co autko ,jezdi a funguje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jero,tak se pekne vykuryruj,at si brzy fit.. Hele tak sem tam koukal..A covece..Pekne ste se rozjeli..Kdybych mel vic casu,taky bych neco prihodil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jero,tak se pekne vykuryruj,at si brzy fit.. Hele tak sem tam koukal..A covece..Pekne ste se rozjeli..Kdybych mel vic casu,taky bych neco prihodil.. Jo diq kuryruju jak se da .... uz mam druhy kbelik nejakyho bylinkoveho cajiku(doufam,ze to neni nejaky spešl pro zensky) ... No ,tak popripade Michal s tim vypalovanim jeste pocka az budes mit vic casu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Ja se tomu prave hodne dlouho branil,ale nejak me to nakonec dostalo ,zitra mam ,ale zakazku tak musim byt fit ... snad se to nezhorsi .,uz dlouho jsem nic podobnyho nemel a nechce se mi pripominat takovou tu bez mocnost.... Jinak co autko ,jezdi a funguje ? Tak ať to brzo přemůžeš. Auto je bez problému, jen se chystám na zadní kotouče. A jinak člověk pořád přemýšlý za dlouhých zimních večerů co ještě uděl, asi to znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tak ať to brzo přemůžeš. Auto je bez problému, jen se chystám na zadní kotouče. A jinak člověk pořád přemýšlý za dlouhých zimních večerů co ještě uděl, asi to znáš jeje,premyslim nejen zimnimi vecery,ale porad.. Ono,predstavu uz mam ,tam uz neni co resit ,horsi to je z te druhe stranky ,z te $financni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Brej večír ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ZDARÉÉÉC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ZDARÉÉÉC Tomu se rika optimisticky vstup do prazdne hospy ...nee... Zdravím tě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tomu se rika optimisticky vstup do prazdne hospy ...nee... Zdravím tě ! tak lítám od rána do tmy, k večeru jeden né moc příjemnej rozhovor, tak si nebudu prčit ještě večer ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak lítám od rána do tmy, k večeru jeden né moc příjemnej rozhovor, tak si nebudu prčit ještě večer ne Aháá,jo tak to se prijma... das si teda jednoho kusa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky