Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Aháá,jo tak to se prijma... das si teda jednoho kusa ? ať normálně nepiju lebo furt něco kočíruju , tak dneska bych mohl jedno dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ať normálně nepiju lebo furt něco kočíruju , tak dneska bych mohl jedno dát Oukej ,takze uz se to cepuje..., Co vichrice ,dorazila nakonec ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Oukej ,takze uz se to cepuje..., Co vichrice ,dorazila nakonec ? .... ty ani nevím jak jsem usnul asi nedorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ty ani nevím jak jsem usnul asi nedorazila tak pokud nemas z baraku cabrio tak je to v suchu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak pokud nemas z baraku cabrio tak je to v suchu ... jj na oblohu nevidím dneska jsem ladil budíky (přidal jsem teda jen ty dva černý ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj na oblohu nevidím dneska jsem ladil budíky (přidal jsem teda jen ty dva černý ) škodovacky pecky ,nebo se pletu .., ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 škodovacky pecky ,nebo se pletu .., ? ... jj je to ze škody 120 doufám že si s tím čidla s GI budou rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj je to ze škody 120 doufám že si s tím čidla s GI budou rozumět Snad joo .... vidim PL popisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj je to dovoz z PL - ty kdyby viděli jak jsem to zničil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj je to dovoz z PL - ty kdyby viděli jak jsem to zničil Prave by cumeli jaks to upravil , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Prave by cumeli jaks to upravil , toto mi prodali a to zatím mám (jsem teda už dál ale nefotil jsem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdravim panove. Vaso,co to kutis za pekelny stroj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 toto mi prodali a to zatím mám (jsem teda už dál ale nefotil jsem) Panecku ,,ale na co to vubec je? , jinak ,uz vim jake pneu obuju na pristi zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdravim panove.Vaso,co to kutis za pekelny stroj ? caues ! ... Maro jak to vypada s tou cerno-cernou slecnou cos videl na 3ncu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Zdravim panove.Vaso,co to kutis za pekelny stroj ? vrtná souprava na studny - vlastní konstrukce hydraulika Parker (prac tlak 18 Mpa), pohon hydrauliky motor z Golf I 1,6 D, kola 33"x13"x15" Editováno: 5. Únor 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 čuzzzte vášo já ti nevím, není ten valník za OOOO už moc velkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 čuzzzte vášo já ti nevím, není ten valník za OOOO už moc velkej je, ale je na 7 tun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 čuzzzte Zdarec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jedno krásný orosený v půllitru s uchem posílám Vašovi do prostějova za tu odbornou spolupráci a za on-line pomoc po ICQ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jedno krásný orosený v půllitru s uchem posílám Vašovi do prostějova za tu odbornou spolupráci a za on-line pomoc po ICQ... to nestálo za řeč sme přeci skoro sousedi a stejně ti ještě furt mám zapojovat ten sáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- -_- -_- jé dálší sósed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ještě Carlos, Badyna, Cosboš a sme tu všici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 vrtná souprava na studny - vlastní konstrukcehydraulika Parker (prac tlak 18 Mpa), pohon hydrauliky motor z Golf I 1,6 D, kola 33"x13"x15" aha,no ja si rikal ze to je necona vrtani z te druhe fotky,ale nejak mi to k tobe nepasovalo Takze dilnu menis pole pusobnosti a jdes hledat ropu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 zadarec Borgu,Spidaku,Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky