Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 aha,no ja si rikal ze to je necona vrtani z te druhe fotky,ale nejak mi to k tobe nepasovalo Takze dilnu menis pole pusobnosti a jdes hledat ropu já dělám studny cca 10 let no a je to 14 dní co jsem se trhl od otca a bojuju za sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 to nestálo za řeč sme přeci skoro sousedi a stejně ti ještě furt mám zapojovat ten sáček Nač ta skromnost ? Hlavně, že to vypadá, že to bude dobrý. Já mám stejně pocit, že ta svíčka tam byla nějak na levačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 caues ! ... Maro jak to vypada s tou cerno-cernou slecnou cos videl na 3ncu ? Jery,na pytel Uz jsem ji nevidel...mozna to byla vlci mlha nebo jsi ji nasel ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- -_- -_- Zdař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jé dálší sósed no jistěééééééééééééé lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 zadarec Borgu,Spidaku,Bady též zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 já dělám studny cca 10 let no a je to 14 dní co jsem se trhl od otca a bojuju za sebe joo,tak. A kolik se bere za takovou studnu ? Je velky zajem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdař... zduř svůj puch lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jery,na pytel Uz jsem ji nevidel...mozna to byla vlci mlha nebo jsi ji nasel ty kurec tak to je skoda,,protoze jsem dneska videl cernovlasou kocu ve''tve octe'' nakonec se,ale ukazalo ,ze to nebyla ona ,nemela na zadku OCsamolepku -ta octa myslim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 zduř svůj puch lol lol Pravě jsem se sprchnul ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) joo,tak. A kolik se bere za takovou studnu ? Je velky zajem ? jj auta jsou koníček do skály průměr 130mm cca 800-900 jíl proůměr 300mm 1500,- štěrky a jiný sypký mater. průměr 130 1500,- zájem je, a jelikoš je celkem pěkně tak na mě pěkně tlačí Editováno: 5. Únor 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 kurde už jsem tu, člověk než napiše na všecky dotazy, tak je večer v dupině takže oléé -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 kurec tak to je skoda,,protoze jsem dneska videl cernovlasou kocu ve''tve octe'' nakonec se,ale ukazalo ,ze to nebyla ona ,nemela na zadku OCsamolepku -ta octa myslim ... Jeste ze tak....si ji pujci a ja bych o tom nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 kurde už jsem tu, člověk než napiše na všecky dotazy, tak je večer v dupině takže oléé -_- -_- já včera 23 SZ a některy jsou fakt vysilující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj auta jsou koníčekdo skály průměr 130mm cca 800-900 jíl proůměr 300mm 1500,- štěrky a jiný sypký mater. průměr 130 1500,- zájem je, a jelikoš je celkem pěkně tak na mě pěkně tlačí Predpokladam ze je to za metr ,ty udavane ceny. No,pocasi je fajnove a asi na tvou praci jako delane. Sis mel kupit Zila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jeste ze tak....si ji pujci a ja bych o tom nevedel tjn ,ale pekna zena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Predpokladam ze je to za metr ,ty udavane ceny.No,pocasi je fajnove a asi na tvou praci jako delane. Sis mel kupit Zila jj je to za metr Zil se nikam nedostane, toto je 1,3 m široky a 2,5m dlouhý a tady je předešlá vrtná www.studnynerusil.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Nic chlapi, pro dnesek mam dost ,jdu si uvarit caj a valim do perin .. Mejte se a dobrou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj je to za metrZil se nikam nedostane, toto je 1,3 m široky a 2,5m dlouhý a tady je předešlá vrtná www.studnynerusil.cz pěkná IFA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdary vary mládeži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Nic chlapi, pro dnesek mam dost ,jdu si uvarit caj a valim do perin ..Mejte se a dobrou ! Dobru..a at je rano lip a zvladnes tu zakazku bez potu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 pěkná IFA letí jak kameň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj je to za metrZil se nikam nedostane, toto je 1,3 m široky a 2,5m dlouhý a tady je předešlá vrtná www.studnynerusil.cz Zadna lehka prace koukam. Podari se pokazde najit vodu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 letí jak kameň ....z kopca Hoj jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zadna lehka prace koukam. Podari se pokazde najit vodu ? jsou to 3 t železa (děláme cca 150 studní za rok) takže cca 4 x do týdne se to staví a skládá a často nestojíme přímo na místě a musí se to nosit dál uspěšnost cca 95% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky