MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ahoj kuci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Super. Co ze te to kostovalo ? Nechal sis vy,azat tu chybu nebo jsi odpojil tu baterku ? no,měl jsem to přes známýho,takže novej AGR-ventil,nový přední brzdy,chladící kapalina,vzduch.filtr,oprava antény a nějaké drobnosti-celkem i s prací 4500 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ahoj kuci ! nazdar pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Mas recht,ale na lidskem,nejlip zenskem tele Vsak jak myslis ,ze jsem to myslel @Michale zdravim Editováno: 6. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 nazdar pane. Jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jak se mame ? jde to,v sobotu v noci mizím na měsíc do CH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 To je paradicka !!! jsem si říkal že ti to jistě udělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jsem si říkal že ti to jistě udělá radost Jojo neni nad krasnej zadecek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jde to,v sobotu v noci mizím na měsíc do CH Co ty tam furt delas, neni li to tajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Co ty tam furt delas, neni li to tajne není,pracuju tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 není,pracuju tam Jasnacka to jo, ale jako myslel sem co tam delas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jasnacka to jo, ale jako myslel sem co tam delas tak nějak všechno,až bude nějakej srázek,tak ti poviprávím,je to na dlouhý lokte.Jinak teď vlednu jsem měl končit na ČVUT,ale vlastní blbostí jsem musel na rok přerušit,takže ing se odkládá.A čím dál víc mě to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 tak nějak všechno,až bude nějakej srázek,tak ti poviprávím,je to na dlouhý lokte.Jinak teď vlednu jsem měl končit na ČVUT,ale vlastní blbostí jsem musel na rok přerušit,takže ing se odkládá.A čím dál víc mě to sere Jasny pokecame ... neco se urco vyvrbi v bolce No jo zavidim ... takze posledni rok studia ? Ja ted zacal :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jasny pokecame ... neco se urco vyvrbi v bolce No jo zavidim ... takze posledni rok studia ? Ja ted zacal :'( jojo,poslední rok,byl jsem v páťáku.No a teď mám rok nucenou pauzu.Ale můžu ti říct,že bych to měl radši už hotový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Baf Kdopak to k nam zavital ? hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kdopak to k nam zavital ? hoy Nevim kdo? Akorat na skok a zase letim Jak je honem povidej prehanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jojo,poslední rok,byl jsem v páťáku.No a teď mám rok nucenou pauzu.Ale můžu ti říct,že bych to měl radši už hotový Tak hlavně at ti to vyjde.... v CH ... no a koukám corsičan jezdí k nějakému kolegovy... jo jo já bych to tet stejně nezvládl... ta omega my dává zabrat... tak opel na chvilku zase nechci vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Nevim kdo? Akorat na skok a zase letim Jak je honem povidej prehanej Jej to je na dlouho ,, nevim co bych jinak rekl,,snad jen ,co uz tady o mne skoro vsichni vi ,ze jsu nemocny ,jinak pohodicka!co ty ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdarec všem bude ještě sněžit ? asi v nedělu přezuju na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Cary,cus bus..jak to jde v rachote? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdarec všembude ještě sněžit ? asi v nedělu přezuju na léto cus optimisto..... az tak uz to vidis jasne Je fakt,ze dneska u nas byla duha jak vysita z pohadky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdarec všembude ještě sněžit ? asi v nedělu přezuju na léto Zdar ! ... V jake vysce sidlis?:Dja byt tebou nachvili pockam,neco se prej zene,sice to tak nevypada ,ale jistota je jistota ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 cus optimisto..... az tak uz to vidis jasne Je fakt,ze dneska u nas byla duha jak vysita z pohadky. Kdeee? nerikej mi ,ze jsem ji propas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Cary,cus bus..jak to jde v rachote? Mám vám vyřídit za Čáry že už musela letět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky