Martyp Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To jsi toho stihnul celkem dost.. Je fakt,ze tady toho dneska nikdo moc nenamluvi.. Jinak s patkem a se mnou to vypada dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To jsi toho stihnul celkem dost.. Je fakt,ze tady toho dneska nikdo moc nenamluvi.. Jinak s patkem a se mnou to vypada dobre.. V patek proste prijedes a bez debat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Hola hoy " ... Nekdo tu ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 zdar a sílu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 zdar a sílu najdeš v sýru .... Zdravim te ! ... jak pokracuji prace na vtacim stroji ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 dneska jsem toho moc neporval, nějaký drobnosti celý dopoledne jsem strávil ve feroně kde jsem byl pro trubky a kulatinu na vrtný tyče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 zdarec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 zdarec. Nazdár ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 dneska jsem toho moc neporval, nějaký drobnosticelý dopoledne jsem strávil ve feroně kde jsem byl pro trubky a kulatinu na vrtný tyče takze nakupni den ,,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) takze nakupni den ,,.. jj, měl jsem vozík za OOOO a byl trošku kratší a to jsem ještě povytáhl zadní čelo o 1 metr- Editováno: 11. Únor 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 jj, měl jsem vozík za OOOO a byl trošku kratší tak ,vidis,uz mas alespon navrh na darek co bysis pral pod stromecek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 tak ,vidis,uz mas alespon navrh na darek co bysis pral pod stromecek ... nevím jestli se za osobák dělají delší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 nevím jestli se za osobák dělají delší hehe,,neni na skodu se poptat ,, neco jako podval ,ale s bocnicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 hehe,,neni na skodu se poptat ,, neco jako podval ,ale s bocnicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 ... nojoo .,ale Octule byla pekna,to se musi nechat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 ... nojoo .,ale Octule byla pekna,to se musi nechat .. nedám na ni dopustit - byl to můj mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 nedám na ni dopustit - byl to můj mazel Se ti nedivim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Se ti nedivim ... měla všechno co do ní šlo dát a co jsem v ní chtěl. a ta spotřeba moja když jela do Brna na nákupy tak přijela a bylo tam 4,5 l/100km, a když já jsem jel do Prahy (průhonic) (Prostějov nájezd dálnice - Průhonice sjezd 1 hod :45 min.) tak jsem měl spotřebu 6,6 l/100km. Trošku odhlučnit, něco udělat s podvozkem a neměla chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 kurec vášo na kolik kg jsi měl tažný na té koktě? jinak hezkej podválek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) kurec vášo na kolik kg jsi měl tažný na té koktě? jinak hezkej podválek jen 1500,- origo schovávací ale zkusilo i 2800,- BMW 545i + vlek Editováno: 11. Únor 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 měla všechno co do ní šlo dát a co jsem v ní chtěl.a ta spotřeba moja když jela do Brna na nákupy tak přijela a bylo tam 4,5 l/100km, a když já jsem jel do Prahy (průhonic) (Prostějov nájezd dálnice - Průhonice sjezd 1 hod :45 min.) tak jsem měl spotřebu 6,6 l/100km. Trošku odhlučnit, něco udělat s podvozkem a neměla chybu to urcite ne., fakt byla hezka a dobre vybaveny,vsak jsem se sam divil ,ze ji davas pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 to urcite ne., fakt byla hezka a dobre vybaveny,vsak jsem se sam divil ,ze ji davas pryc A4 byl můj malej sen O I možná koupím časem jako pracovní / druhý auto a OOOO je OOOO v tom autě si odpočineš a ta trakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) A4 byl můj malej senO I možná koupím časem jako pracovní / druhý auto a OOOO je OOOO v tom autě si odpočineš a ta trakce kdyz to slysim , snad se taky jednou dockam nejake 2.5 A6 Editováno: 11. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 kdyz to slysim , snad se taky jednou dockam nejake 2.5 A6 když A6 tak allroad nebo novou A6 stará vypadá staře od 1999 žádná změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 jen 1500,- origo schovávacíale zkusilo i 2800,- BMW 545i + vlek dělá se vubec na oktu s větší zátěží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky