Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ahoj panacci.Koukam ze se vam dneska darilo. To u mne to slo vcelku v poklidu a dalo by se rict ze se darilo dilo. Jery,nejsi ty zamilovany Caues !... odkad ty to vis,,je mozny ,ze prcinou toho dnesniho cirkusu mohlo byt prave toto ,ale spis to byl jen jeden s ech Dnu blbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 povidali ze mu hrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 povidali ze mu hrali heh ,, jak je jinak ?Uz se chystas na 16.3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 no ještě že jsem na tu TV přišel,před rokem se pokazila (nešla zapnout) a po 1,5 měsícu ju spravili a stálo to 6,5 t takže když jsem opět viděl barvy tak se mi sakra ulevilo TV,do opravy uz bych nedal ,,styko ma televizku uz 7 let mimo,a ten tyoek co mu ji spravovat uz zemrel... takze musel koupit novou .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 heh ,, jak je jinak ?Uz se chystas na 16.3 ? nechystam je to jeste daleko a ani nevi jak se chystat...mozna pak vonku umyju,aleto seuvidi Jsem tak premysle,ze bychom se mohlipak nekde srazit a jet pospolu za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 nechystam je to jeste daleko a ani nevi jak se chystat...mozna pak vonku umyju,aleto seuvidi Jsem tak premysle,ze bychom se mohlipak nekde srazit a jet pospolu za sebou Kazdopadne,,nad timhle jsem taky premyslel ,, uvidme kdo pojede,zatim jsem 3 a tedy i vcetne tebe .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 TV,do opravy uz bych nedal ,,styko ma televizku uz 7 let mimo,a ten tyoek co mu ji spravovat uz zemrel... takze musel koupit novou .., no a co s pokaženou televizí ? vyhodit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 no a co s pokaženou televizí ? vyhodit ? Opravit,ale tu pokazenou uz z5 nedostal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Vaso,co to byla za tv ,ze oprava stala tolik bobanu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Kazdopadne,,nad timhle jsem taky premyslel ,, uvidme kdo pojede,zatim jsem 3 a tedy i vcetne tebe .., koukal jsem,ze tam je dost kluku z Ha a Ka,takze uz odtud bychom mohli zrobit strudlik SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Spidi,pozdrav pan buh . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Vaso,co to byla za tv ,ze oprava stala tolik bobanu ? plazma, panasonik, 106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) plazma, panasonik, 106 ouu tak to se nedivim ,ze se ti objevil pot na cele..,ty mas predpokladam neco podobnyho .. Editováno: 12. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 koukal jsem,ze tam je dost kluku z Ha a Ka,takze uz odtud bychom mohli zrobit strudlik SK Tjn,tech je tady hodne,, vsak se to jeste vsecko domluvi casu kupa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tjn,tech je tady hodne,, vsak se to jeste vsecko domluvi casu kupa ... igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 plazma, panasonik, 106 jeje,to je mazec. Nebyl dil,ze to trvalo tak dlouho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) jeje,to je mazec. Nebyl dil,ze to trvalo tak dlouho ? žeprej něco soft + procesor měnili celou jednu desku Editováno: 12. Únor 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak panove mizim,, nevim zdali se zde jeste dnes objevim tak se mejte -Dobrou !" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Dobre dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 co to dneska sakra je ? se všichni rozhodli sabotovat dopravu 1/2 stojí na sračky na dálnici a druhá 1/2 jezdí 60 po dálnici a 20 ve městě a co 10km to někdo rovná sloupy a bilboardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Bon jour,ca va? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 tak uz jsem zase tady....ale koukam ze asi budu sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Myslim,ze se tady tak prubezne po jednom stridame.. Caues Jirko3 a Vasi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Myslim,ze se tady tak prubezne po jednom stridame..Caues Jirko3 a Vasi.. taky se me to tak nejak zda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky