Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj panacci.

Koukam ze se vam dneska darilo. To u mne to slo vcelku v poklidu a dalo by se rict ze se darilo dilo.

Jery,nejsi ty zamilovany ;)

Caues !... odkad ty to vis,,je mozny ,ze prcinou toho dnesniho cirkusu mohlo byt prave toto ;) ,ale spis to byl jen jeden s ech Dnu blbec...

Vloženo
no ještě že jsem na tu TV přišel,

před rokem se pokazila (nešla zapnout) a po 1,5 měsícu ju spravili a stálo to 6,5 t :kuk:

takže když jsem opět viděl barvy tak se mi sakra ulevilo

TV,do opravy uz bych nedal ,,styko ma televizku uz 7 let mimo,a ten tyoek co mu ji spravovat uz zemrel... takze musel koupit novou ..,

Vloženo
heh :D ,, jak je jinak ?Uz se chystas na 16.3 ?

nechystam je to jeste daleko a ani nevi jak se chystat...mozna pak vonku umyju,aleto seuvidi :D

Jsem tak premysle,ze bychom se mohlipak nekde srazit a jet pospolu za sebou :D

Vloženo
nechystam je to jeste daleko a ani nevi jak se chystat...mozna pak vonku umyju,aleto seuvidi :D

Jsem tak premysle,ze bychom se mohlipak nekde srazit a jet pospolu za sebou :D

Kazdopadne,,nad timhle jsem taky premyslel :) ,, uvidme kdo pojede,zatim jsem 3 a tedy i vcetne tebe ..,

Vloženo
TV,do opravy uz bych nedal ,,styko ma televizku uz 7 let mimo,a ten tyoek co mu ji spravovat uz zemrel... takze musel koupit novou ..,

no a co s pokaženou televizí ? vyhodit ?

Vloženo
Kazdopadne,,nad timhle jsem taky premyslel :) ,, uvidme kdo pojede,zatim jsem 3 a tedy i vcetne tebe ..,

koukal jsem,ze tam je dost kluku z Ha a Ka,takze uz odtud bychom mohli zrobit strudlik SK :palec2:

Vloženo (editace)
plazma, panasonik, 106

ouu tak to se nedivim ,ze se ti objevil pot na cele..,ty mas predpokladam neco podobnyho ..

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
koukal jsem,ze tam je dost kluku z Ha a Ka,takze uz odtud bychom mohli zrobit strudlik SK :palec2:

Tjn,tech je tady hodne,, vsak se to jeste vsecko domluvi casu kupa :) ...

Vloženo (editace)
jeje,to je mazec. Nebyl dil,ze to trvalo tak dlouho ?

žeprej něco soft + procesor

měnili celou jednu desku

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo

co to dneska sakra je ?

se všichni rozhodli sabotovat dopravu

1/2 stojí na sračky na dálnici a druhá 1/2 jezdí 60 po dálnici a 20 ve městě a co 10km to někdo rovná sloupy a bilboardy :kuk:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...