BadyS Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 co to dneska sakra je ?se všichni rozhodli sabotovat dopravu 1/2 stojí na sračky na dálnici a druhá 1/2 jezdí 60 po dálnici a 20 ve městě a co 10km to někdo rovná sloupy a bilboardy tak jsi říkám ještě že jsem dnes nejel, už jsem tam mohl taky někde cinkat svodidla u prostějova :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 taky se me to tak nejak zda To teda.. Jak je jinak?Co v patek,dorazis do MB?I Ty Jirko3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 To teda.. Jak je jinak?Co v patek,dorazis do MB?I Ty Jirko3? ale jo jde to...celkem pohoda...v patek jeste nevim jestli dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 tak jsi říkám ještě že jsem dnes nejel, už jsem tam mohl taky někde cinkat svodidla u prostějova :o je to hnuj...ja jsem za dva dny najezdil pres 1000km a hrozny...a zaver vseho byl u Benesova prevracenej kamion primo pod mostem pres vsechny pruhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 ale jo jde to...celkem pohoda...v patek jeste nevim jestli dorazim Jak nevim? To ses celkem najezdil ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jak nevim? To ses celkem najezdil ted.. jj jezdim furt...ale zatim pohodicka klidecek... no jeste nevim...ani nevim od kolika to je atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 jj jezdim furt...ale zatim pohodicka klidecek...no jeste nevim...ani nevim od kolika to je atd... Tak aspon,ze tak.Chce to davat majzla,lidi jsou jak dementi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 To teda.. Jak je jinak?Co v patek,dorazis do MB?I Ty Jirko3? ja bohuzel urcite nedorazim,od nedele jsem ve Svycyrsku a budu tady mesic. Akorat se oblikam do lyzarskyho a mazu si zajezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 ja bohuzel urcite nedorazim,od nedele jsem ve Svycyrsku a budu tady mesic.Akorat se oblikam do lyzarskyho a mazu si zajezdit jak to tam vypada se snehem...chystam se tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 ja bohuzel urcite nedorazim,od nedele jsem ve Svycyrsku a budu tady mesic.Akorat se oblikam do lyzarskyho a mazu si zajezdit Skoda..Nicmene myslim,ze Ti to az tak vadit nemuze..Ty provokatere!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 jak to tam vypada se snehem...chystam se tam snehu je tu tri prdele a tenhle tyden je navic obloha jak vymetena a slunicko sviti ostosest. Kdybys nevedel kam jet,muzu ti poslat na mejl nabidku.Kamarad tu ma tri velky chalupy a docela slusny ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Skoda..Nicmene myslim,ze Ti to az tak vadit nemuze..Ty provokatere!!! no kdo tady pred nedavnem provokoval foteckama plnyma snehu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 snehu je tu tri prdele a tenhle tyden je navic obloha jak vymetena a slunicko sviti ostosest.Kdybys nevedel kam jet,muzu ti poslat na mejl nabidku.Kamarad tu ma tri velky chalupy a docela slusny ceny kdyby neco ozval bych se ale uz neco rozjednanyho je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 co to dneska sakra je ?se všichni rozhodli sabotovat dopravu 1/2 stojí na sračky na dálnici a druhá 1/2 jezdí 60 po dálnici a 20 ve městě a co 10km to někdo rovná sloupy a bilboardy Koukám, že to byla pěkná šťouchanice... Dvojka hatchback... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Sakra proc prindu vzdycky kdyz tu nikdo neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Sakra proc prindu vzdycky kdyz tu nikdo neni protoze je tedko takovy perny obdobi vis .. caues ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 protoze je tedko takovy perny obdobi vis .. caues ! ... Jo a v cem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Brej vecer mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jo a v cem? ale tak ruzne,,vis preci kteryho je zitra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Brej vecer mladeznici ! Nazdarek chlapce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Brej vecer mladeznici ! Dobrej ! jakpak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) ale tak ruzne,,vis preci kteryho je zitra ? No 14. ale ja s tim moc vedu nedelam.. na vyznani lasky fakt tenhle den nepotrebuju Editováno: 13. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No 14. ale ja s tim moc vedu nedelam.. na vyznani lasky fakt tenhle den nepotrebuju Vsak ja vim ,jen jsem nevedel co ti na to odpovedet tzak jsem pouzit toto .., jak v praci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Zdravim ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Zdravim ve spolek. Nazdarek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky