Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vsak ja vim ;) ,jen jsem nevedel co ti na to odpovedet tzak jsem pouzit toto :D .., jak v praci ? :)

V praci? No uplne super... skoro nic nedelam sem tam uvarim sefovi kafe jinak zatim nemam svuj PC a svuj stul takze moc prace neni... teda vlastne vubec zadna. Ale zitra uz dorazi nabytek a budu mit i vlastni pocitac takze se uz budu pomalu ale jiste zapojovat do pracovniho procesu. Doted sem jen sedela a cucela.. Asi proto se mi kazdy rano do te prace tak strasne chce :D Co u tebe?

Nazdarek ! :)

Jak pak je ? uz nachystany na zitra ;)

Zdravim ve spolek.

Aooooi :)

Co je tak spesl na zitrku ?

Aooooi :)

kdepak jsi,ze jsi u netu ;)

kdepak jsi,ze jsi u netu ;)

Ti to reknu a budes tu chtit byt taky :D

Jeste furt chces prodavat auto ?

V praci? No uplne super... skoro nic nedelam sem tam uvarim sefovi kafe jinak zatim nemam svuj PC a svuj stul takze moc prace neni... teda vlastne vubec zadna. Ale zitra uz dorazi nabytek a budu mit i vlastni pocitac takze se uz budu pomalu ale jiste zapojovat do pracovniho procesu. Doted sem jen sedela a cucela.. Asi proto se mi kazdy rano do te prace tak strasne chce :D Co u tebe?

Dneska zase a opet ,,vubec se mi nedarilo ..,ale delali sme si z toho uz s bandou z prace srandu,..potrebuju nejaky poradny volno v nejblizzsi dobe jinak ti nevim :)

No takze kdyz budes mit svoje pC tak tu muzes chodit i dopoledne ne ? :D toto ma sve vyhody ...

@ Maros -- :) to vis ,ze jo ,uz se to chysta ...

Jeste furt chces prodavat auto ?

Ja?

Co je tak spesl na zitrku ?

Prakticky stejnej den jako kazdej jinej,akorat je toho Valentyna..., :)

Ja?

tak kdo jinej :D ... .)

Dneska zase a opet ,,vubec se mi nedarilo ..,ale delali sme si z toho uz s bandou z prace srandu,..potrebuju nejaky poradny volno v nejblizzsi dobe jinak ti nevim :)

No takze kdyz budes mit svoje pC tak tu muzes chodit i dopoledne ne ? :D toto ma sve vyhody ...

No to mate radost ze tu budu castejc co? :smich: Taky bych chtela volno.. to vstavani me zabiji :D A dneska nenastartovalo auto :aggressive:

tak kdo jinej :D ... .)

Jo chci. Kupec uz je staci dat naraznik do laku a je v tahu :)

Ja?

Jo ty ;)

Ty ty plany menis jak spodni pradlo !

Prakticky stejnej den jako kazdej jinej,akorat je toho Valentyna..., :)

Aha ... to neslavim ! Zadnou kytku nechci ;)

Ti to reknu a budes tu chtit byt taky :D

samo :D Povidej.

Ty ty plany menis jak spodni pradlo !

Nemenim :) Sem o tom mluvila uz dlouho :D A kdybych to menila jak spodni pradlo tak mam kazdy den jiny faro :D

Upraveno od Cary_mary_fuck

Jery,Jery.....my vime cim to je :D

samo :D Povidej.

Nemusite vedet vsechno :D

Jery,Jery.....my vime cim to je :D

Co mam delat ?! :D ..takhle nic neudelam ..,, ne vsecko mam pod kontrolou ., zitra uz to urcite bude oukej ....

takze nakonec misto modryho auta bily naraznik :... No jen aby te to pak nemrzelo,ze octuli das pryc ;) ,ale asi ne,pokud prijde na radu ta oooo

Co mam delat ?! :D ..takhle nic neudelam ..,, ne vsecko mam pod kontrolou ., zitra uz to urcite bude oukej ....

V klidu,ja si jen tak mirne stouchnul ;) Vzdyt je to hezke,ne . :palec2:

V klidu,ja si jen tak mirne stouchnul ;) Vzdyt je to hezke,ne . :palec2:

vsak vpohode :) ... Je to pekny,, ted tak premyslim ,ze musim udelat up v manzelkach a pritulkynich :) :-P

Nic bando ,,ikdyz nerad, musim letět jeste do mesta a pak to asi vemu rovnou do postele ,tak se mejte ! Dobrou :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.