BadyS Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jakou mas kocku pepi? ty vole bady pekac prave vubec, vis jak.... takže přímo na roštu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ale bohuzel fakt jen ta pizza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ale bohuzel fakt jen ta pizza to říkám, buchta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 co buchta, uplne prazdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 co buchta, uplne prazdny si byl na lovu ne večer zas ožralé na separátní poště, jsem tě tam viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 si byl na lovu ne večer zas ožralé na separátní poště, jsem tě tam viděl Taky sem byl včera ožraléé a nerozebírám to tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Taky sem byl včera ožraléé a nerozebírám to tady... to on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 to on Se moc nevymlouvej, beztak to bylo u vás nápodobné... Mám nápad, vyměním koberce L&K za těsnění L&K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Se moc nevymlouvej, beztak to bylo u vás nápodobné...Mám nápad, vyměním koberce L&K za těsnění L&K já včera celej den stěhoval a chlastal max Birellka Jestli jsou slušný, tak OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 já včera celej den stěhoval a chlastal max Birellka Jestli jsou slušný, tak OK No to je hnůs... Tak já je trošku našlechtím a probereme to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No to je hnůs... Tak já je trošku našlechtím a probereme to... jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jasný Óká... Jaký je v OVě počasí ? Tady ve štatlu se to sakup prdum posralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Óká...Jaký je v OVě počasí ? Tady ve štatlu se to sakup prdum posralo... zima, pod mrakem , ale sucho, v Polske bylo líp, sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tady slunjo amraz, parada ja a vozrale?neneneneeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zima, pod mrakem , ale sucho, v Polske bylo líp, sluníčko Hmm, já ještě v 10:20 fotil krychlík od Jihlavy s násvitem, pak se to připosralo až do úplnýho zatažena a teď se to zase probírá, ale poněkud pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Ahoj panacci Vidim ze jste to meli naorcne Spidi,hod foto vlacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Spidi,hod foto vlacku Nech sa páči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Nech sa páči... krasavec pan brejlovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Nech sa páči... diky pane. To fotis za jizdy nebo ti pozuje:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 krasavec pan brejlovec Thanx pane, já nic jinýho než brejle ani nefotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 diky pane. To fotis za jizdy nebo ti pozuje:D Za plné traťové rychlosti, v tomto úseku 60 km/h Ale focené expozičním časem 1/1000 - to bych vyfotil ostrý i Pendolino při Vmax... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdravicko panove ! tak zase po nejake dobe jsem neco pisnu...... a Spidi smekam ,ty fota jsou fakt parada .,clovek by nerekl jak muze byt mashinka'' peknym objektem prave pro zhotovovani fotografii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jj,je to super a libi se mi to moooc...Hod jeste nejakou lokosku do placu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdravicko panove !tak zase po nejake dobe jsem neco pisnu...... a Spidi smekam ,ty fota jsou fakt parada .,clovek by nerekl jak muze byt mashinka'' peknym objektem prave pro zhotovovani fotografii Zdar jaxviňa, jj, vlaky fotím rád, jsou dost fotogenický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky