Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar jaxviňa, jj, vlaky fotím rád, jsou dost fotogenický... :palec2:

fakt nadhera,... tak me napadlo ,co takhle nejaky vlacek blejsknout pri zapadu slunce ;) ,nebo jen proti slunci...

mam tady pro predstavu ,akorat to neni vlak :)

post-4984-1203271532_thumb.jpg

Vloženo
fakt nadhera,... tak me napadlo ,co takhle nejaky vlacek blejsknout pri zapadu slunce ;) ,nebo jen proti slunci...

mam tady pro predstavu ,akorat to neni vlak :)

Myslíš třeba takhle ?

post-272-1203271877_thumb.jpg

Vloženo
Nikon dělá teda kulervoucí fotky, ten olympus kdysi oproti tomuto keket ;)

Jj Bady, Nikon a nikdy jinak, s Olympionikem už maximálně mlátím hřebíky do prken...

Proti slunci se dá taky, ale já hraju spíš na dokumentární hodnotu... ;)

post-272-1203272223_thumb.jpg

Vloženo
ahoj chlape

Tak Vaši, ta podložka pod svíčkou na druhým válcu, byla jednou, né však jedinou příčinou úniku oleje... ;) Minulou nedělu jsem přijel z Liberca a zase na měrce trochu ubylo (počítám ty řádku vrubů na měrce), tak kounu pod auto a bylo dosráno od oleje - teče gufero na klikovce za řemenicou drážkovanýho řemenu...

Vloženo
Tak Vaši, ta podložka pod svíčkou na druhým válcu, byla jednou, né však jedinou příčinou úniku oleje... ;) Minulou nedělu jsem přijel z Liberca a zase na měrce trochu ubylo (počítám ty řádku vrubů na měrce), tak kounu pod auto a bylo dosráno od oleje - teče gufero na klikovce za řemenicou drážkovanýho řemenu...

tak to naštve, to budeš muset sundat rozvod

Vloženo
zdar vrtari ;) Jak jde dilo ?

Spidi,neva ze jsem si foto stahnul do pc ?dam si to jako tapetu ;)

dneska jsem nechtěl dělat rachot s flexou a stejně jsem neměl matroš, takže vrtačka skoro nic

tak jsem aspoň pobyl trochu doma, a odpoledne jsem še skládat jednu A4 po bouračce

Vloženo
Spidi,neva ze jsem si foto stahnul do pc ?dam si to jako tapetu ;)

Jasně, v pohodě stahuj, já na žádný autorský práva nehraju, ačkoliv mám pečlivě nastudovanej autorskej zákon č.121/2000 Sb. - ale to jen tak informativně a samozřejmě v pracovní době lol

Vloženo
čao Váši, hele tak nárazník z nového allroada A6 jsem v Gliwicách objevil ;)

Bady,ja slysim porad chvalu na ty Glivice.Opravdu to stoji za to ?

Vloženo
Bady,ja slysim porad chvalu na ty Glivice.Opravdu to stoji za to ?

no pokud skládáš bouračku, potřebuješ plechařinu, airbagy,světla, chladiče tak určitě na to je to z 95% zaměřené, mechanické věci ještě tak poloosy, převodovky, sem tam jsou turba atd, váhy vzduchu

jinak jako tak doplnky z interiéru tam moc nejsou, to oni tam nevozí, většinou řeknou že má,ale doma...

jinak na škodovky jsou věci u nás levnější, ale zas jak co no

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...