Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jj,je to super a libi se mi to moooc...Hod jeste nejakou lokosku do placu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Zdar jaxviňa, jj, vlaky fotím rád, jsou dost fotogenický... fakt nadhera,... tak me napadlo ,co takhle nejaky vlacek blejsknout pri zapadu slunce ,nebo jen proti slunci... mam tady pro predstavu ,akorat to neni vlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 fakt nadhera,... tak me napadlo ,co takhle nejaky vlacek blejsknout pri zapadu slunce ,nebo jen proti slunci...mam tady pro predstavu ,akorat to neni vlak Myslíš třeba takhle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Nikon dělá teda kulervoucí fotky, ten olympus kdysi oproti tomuto keket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdravím do fotoclubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Nikon dělá teda kulervoucí fotky, ten olympus kdysi oproti tomuto keket Jj Bady, Nikon a nikdy jinak, s Olympionikem už maximálně mlátím hřebíky do prken... Proti slunci se dá taky, ale já hraju spíš na dokumentární hodnotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdravím do fotoclubu Ahoj Vaši.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Ahoj Vaši.... ahoj chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 ahoj chlape Tak Vaši, ta podložka pod svíčkou na druhým válcu, byla jednou, né však jedinou příčinou úniku oleje... Minulou nedělu jsem přijel z Liberca a zase na měrce trochu ubylo (počítám ty řádku vrubů na měrce), tak kounu pod auto a bylo dosráno od oleje - teče gufero na klikovce za řemenicou drážkovanýho řemenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak Vaši, ta podložka pod svíčkou na druhým válcu, byla jednou, né však jedinou příčinou úniku oleje... Minulou nedělu jsem přijel z Liberca a zase na měrce trochu ubylo (počítám ty řádku vrubů na měrce), tak kounu pod auto a bylo dosráno od oleje - teče gufero na klikovce za řemenicou drážkovanýho řemenu... tak to naštve, to budeš muset sundat rozvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tak to naštve, to budeš muset sundat rozvod No ale už jsem to párkrát dělal na jinejch autech, takže to mám nacvičený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No ale už jsem to párkrát dělal na jinejch autech, takže to mám nacvičený jde pěkně to gufero vydloubat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdar vrtari Jak jde dilo ? Spidi,neva ze jsem si foto stahnul do pc ?dam si to jako tapetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jde pěkně to gufero vydloubat ? Šroubovákem hezky, asi tak jako zarostlý těsnění kolem termostatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdar vrtari Jak jde dilo ?Spidi,neva ze jsem si foto stahnul do pc ?dam si to jako tapetu dneska jsem nechtěl dělat rachot s flexou a stejně jsem neměl matroš, takže vrtačka skoro nic tak jsem aspoň pobyl trochu doma, a odpoledne jsem še skládat jednu A4 po bouračce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Šroubovákem hezky, asi tak jako zarostlý těsnění kolem termostatu... tak to je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Spidi,neva ze jsem si foto stahnul do pc ?dam si to jako tapetu Jasně, v pohodě stahuj, já na žádný autorský práva nehraju, ačkoliv mám pečlivě nastudovanej autorskej zákon č.121/2000 Sb. - ale to jen tak informativně a samozřejmě v pracovní době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tak to je dobrý Baže... Něco spešl pro Tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 furt mám slíbenou jízdu v nové RS4 a furt není čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 čao Váši, hele tak nárazník z nového allroada A6 jsem v Gliwicách objevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 furt mám slíbenou jízdu v nové RS4 a furt není čas Tu mám teď v práci na obrovským plakátu v rentgenovým řezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Spidi,moc dikec......ja jen pro svoji potrebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 čao Váši, hele tak nárazník z nového allroada A6 jsem v Gliwicách objevil Bady,ja slysim porad chvalu na ty Glivice.Opravdu to stoji za to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Spidi,moc dikec......ja jen pro svoji potrebu. V poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Bady,ja slysim porad chvalu na ty Glivice.Opravdu to stoji za to ? no pokud skládáš bouračku, potřebuješ plechařinu, airbagy,světla, chladiče tak určitě na to je to z 95% zaměřené, mechanické věci ještě tak poloosy, převodovky, sem tam jsou turba atd, váhy vzduchu jinak jako tak doplnky z interiéru tam moc nejsou, to oni tam nevozí, většinou řeknou že má,ale doma... jinak na škodovky jsou věci u nás levnější, ale zas jak co no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky