Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No Audiny se zase tak nese*ou ale kdyz uz neco tak toe pekna palka no.

Jo a kdo ti to nakukal ? Nová možná ,ale ojetá no nevim navim :feve:

Vloženo
presne tak v nejhorsim se me splašej kladiva a nekdo dostane bubenicka ;)

A zpivas si u toho taky "tluce bubenicek,tluce na buben".. :D

Hele jsestli jsou brnaci nejagresivnejsi ridici,to nevim,ale kdyz nakyho potkam v PH,tak mi pripada,ze je to spis vemeno,nez agresor.. ;)

Vloženo

Hele jsestli jsou brnaci nejagresivnejsi ridici,to nevim,ale kdyz nakyho potkam v PH,tak mi pripada,ze je to spis vemeno,nez agresor.. ;)

To si ja zas myslim o Prazakach kdyz je vidim na dalnici !!!

Vloženo

Kdyz potkas prazaka v Brne tak toe to samy. Blb vedle blba :D

Vloženo
Ja bych rekl, ze vic ... ale jako audinka je audinka o tom zadna !

to jasný ;) kamoš dovezl na podzim ALLROAD s 200tkm, no a na brdzach a mírných opravach zahučel na 40 tis :) ale pak to byl krasavec a dobře se prodal :palec:

Vloženo

No nevim jestli agresor ,ale cpal se do pruhu kde už jsem byl já a ulomil mi zrcátko a já se jen modlil aby mi neustřelila p...l se to auto celý pěkně kroutilo sem ani nebrzdil jakej to byl mžik

Vloženo
Presne !!! :palec2:

:palec2: Me se libi ta rivalita mezi Prazakama a Brnakama... :D

Jinak prazaci na dalnicich..To je taky radost..ALe ono asi ve finale moc nezalezi,kdo odkud je..

@MichalF:Copato s avatarem?Vse pri starem?

Vloženo
No nevim jestli agresor ,ale cpal se do pruhu kde už jsem byl já a ulomil mi zrcátko a já se jen modlil aby mi neustřelila p...l se to auto celý pěkně kroutilo sem ani nebrzdil jakej to byl mžik

Je mi to jasny,nic prijemnyho.. ;)

Vloženo
:palec2: Me se libi ta rivalita mezi Prazakama a Brnakama... :D

Jinak prazaci na dalnicich..To je taky radost..ALe ono asi ve finale moc nezalezi,kdo odkud je..

@MichalF:Copato s avatarem?Vse pri starem?

dneska má na autě každej jezedák A, protože kdo dnes nemá služební auto s A není in, takže todle mě už nevzrušuje, kdo za tím sedí :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...