baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ja ale brnacka nejsem a uz se vymlouva to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 No Audiny se zase tak nese*ou ale kdyz uz neco tak toe pekna palka no. Jo a kdo ti to nakukal ? Nová možná ,ale ojetá no nevim navim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 No tady jeden nas zakaznik resil u A6 avant podelanou prevodovku a za novou chteli v audine 300 papiru :/ Hmm tak toe docela mazec. No nic asi fakt zustane srotak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 presne tak v nejhorsim se me splašej kladiva a nekdo dostane bubenicka A zpivas si u toho taky "tluce bubenicek,tluce na buben".. Hele jsestli jsou brnaci nejagresivnejsi ridici,to nevim,ale kdyz nakyho potkam v PH,tak mi pripada,ze je to spis vemeno,nez agresor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 a uz se vymlouva to je parada No tak v Brne sice bydlim ale nepovazuju se za brnacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A zpivas si u toho taky "tluce bubenicek,tluce na buben".. Hele jsestli jsou brnaci nejagresivnejsi ridici,to nevim,ale kdyz nakyho potkam v PH,tak mi pripada,ze je to spis vemeno,nez agresor.. To si ja zas myslim o Prazakach kdyz je vidim na dalnici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A zpivas si u toho taky "tluce bubenicek,tluce na buben".. Hele jsestli jsou brnaci nejagresivnejsi ridici,to nevim,ale kdyz nakyho potkam v PH,tak mi pripada,ze je to spis vemeno,nez agresor.. Kdyz potkas prazaka v Brne tak toe to samy. Blb vedle blba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jo a kdo ti to nakukal ? Nová možná ,ale ojetá no nevim navim Myslis ze jen nova? To tezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no jasne samej dementni ridic...ale vy jste nejlepsi :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ale kamos co mel A6 Avant quattro v S-packetu tak to byl hodne velkem MAZLIK !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ja bych rekl, ze vic ... ale jako audinka je audinka o tom zadna ! to jasný kamoš dovezl na podzim ALLROAD s 200tkm, no a na brdzach a mírných opravach zahučel na 40 tis ale pak to byl krasavec a dobře se prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no jasne samej dementni ridic...ale vy jste nejlepsi :-) :-) Presne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no jasne samej dementni ridic...ale vy jste nejlepsi :-) :-) To sme nerekli my hodnotime ostatni ne sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no jasne samej dementni ridic...ale vy jste nejlepsi :-) :-) nejlepší jsou modří Romani na cestě, viď Baui :palec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Presne !!! ja jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ale kamos co mel A6 Avant quattro v S-packetu tak to byl hodne velkem MAZLIK !!! Mam tedka cas tak jdu kouknout na nejakou Adinku na net teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A zpivas si u toho taky "tluce bubenicek,tluce na buben".. Hele jsestli jsou brnaci nejagresivnejsi ridici,to nevim,ale kdyz nakyho potkam v PH,tak mi pripada,ze je to spis vemeno,nez agresor.. No nevim jestli agresor ,ale cpal se do pruhu kde už jsem byl já a ulomil mi zrcátko a já se jen modlil aby mi neustřelila p...l se to auto celý pěkně kroutilo sem ani nebrzdil jakej to byl mžik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 nejlepší jsou modří Romani na cestě, viď Baui :palec: tak o tom zadna pane...to je jasna zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Presne !!! Me se libi ta rivalita mezi Prazakama a Brnakama... Jinak prazaci na dalnicich..To je taky radost..ALe ono asi ve finale moc nezalezi,kdo odkud je.. @MichalF:Copato s avatarem?Vse pri starem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 No nevim jestli agresor ,ale cpal se do pruhu kde už jsem byl já a ulomil mi zrcátko a já se jen modlil aby mi neustřelila p...l se to auto celý pěkně kroutilo sem ani nebrzdil jakej to byl mžik Je mi to jasny,nic prijemnyho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Me se libi ta rivalita mezi Prazakama a Brnakama... Jinak prazaci na dalnicich..To je taky radost..ALe ono asi ve finale moc nezalezi,kdo odkud je.. @MichalF:Copato s avatarem?Vse pri starem? dneska má na autě každej jezedák A, protože kdo dnes nemá služební auto s A není in, takže todle mě už nevzrušuje, kdo za tím sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Slint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ta si me dávala v ponděli, pěkně to jede, ale lehce jsem se držel, turbína do ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 http://www.automotorevue.cz/auto/clanek/22...-2007/?topic=41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky