Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak by se to tem rum nerozskocil cestou... lol lol

klidne by se to mohlo stat...ale on uz si zvyknul...navic vcera jsem ho pekne umyl a vycistil tak ma jiste dobrou naladu lollol

Vloženo
klidne by se to mohlo stat...ale on uz si zvyknul...navic vcera jsem ho pekne umyl a vycistil tak ma jiste dobrou naladu lollol

No,pac jeste netusi,jak by jsi s nim chtel jet na obed.. lol lol

Vloženo
Ted by to chtelo jen pohovku a slofika co ?

no to me povidej...byl zabijackovy den tak ze cerna polevka, a rikam ze chci jitrnici a ona ze dostanu i jelito...tak jsem ji podekoval a ted jsem vyrizenej :help:

Vloženo

ty krávo, pěkně bauráčku, sice to moc nemusím ty jelita, ale jak je to čerstvé, tak to jooooooo

kuwa je tu krásně, asi pojedu vykefovat vůz, takže se těžte, zítra bude chcát :D :D

Vloženo
ty krávo, pěkně bauráčku, sice to moc nemusím ty jelita, ale jak je to čerstvé, tak to jooooooo

kuwa je tu krásně, asi pojedu vykefovat vůz, takže se těžte, zítra bude chcát :D :D

jj bylo to vse vyborny...

hele bade v klidu ja jsem cistil vcera a dnes je porad krasne tak to snad bude v pohode

Vloženo

zdravicko panove ! ..jak je ?.

Chtel jsem se vas odborniku zeptat,protoze se ted nejak nemuzu dokopat k rozhodnuti....Oplati se mi jeste ted , kupovat Dvojkovyho golfa ?

Vloženo
Ahaa takze se rozmaha vlastneni vice aut jo? :D Octavku jako lestenku a Golfa na jezdeni jo? :D

Prave ,ze octavku na jezdeni a Golfka na lesteni..., nejake 1.8 Gti by bodlo...

Vloženo
Ajo taky to tak mam no :)

Ne zebych nebyl s octuli spokojen,ale pomalu zjistuju ,ze se tolik nevyuzije ...ted mam jeste v planu nejake ty experimenty se zamestnanim,je toho moc ,octule pujde mozna k rodicum a nez se mi neco rozjede postaci golfek myslim dostatecne ...

Vloženo

j,,a nejak jsem jeste zanedbal checkovani palubaku a zjistil jsem ,ze mam 10,4 spotrebu ... Bud je zase lambda v pr*eli nebo na to zacinam moc slapat...,

Vloženo
Ne zebych nebyl s octuli spokojen,ale pomalu zjistuju ,ze se tolik nevyuzije ...ted mam jeste v planu nejake ty experimenty se zamestnanim,je toho moc ,octule pujde mozna k rodicum a nez se mi neco rozjede postaci golfek myslim dostatecne ...

Tak to good luck :)

Vloženo
zdravicko panove ! ..jak je ?.

Chtel jsem se vas odborniku zeptat,protoze se ted nejak nemuzu dokopat k rozhodnuti....Oplati se mi jeste ted , kupovat Dvojkovyho golfa ?

Podle me zalezi na co to bude !

Vloženo
Podle me zalezi na co to bude !

Jezdeni , pripadně srazy.., neco v tomhle stylu...Nevim ,kde me to napadlo,ale zacal jsem nad tim vazne uvazovat...

post-4984-1203512438_thumb.jpg

post-4984-1203512450_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...