baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 vidím to stejně tak pujdem spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 tak pujdem spolu ok ulice opavská, hospůdka u Lva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ok ulice opavská, hospůdka u Lva no tak snad to stihnu do hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no tak snad to stihnu do hodky Tak by se to tem rum nerozskocil cestou... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak by se to tem rum nerozskocil cestou... lol klidne by se to mohlo stat...ale on uz si zvyknul...navic vcera jsem ho pekne umyl a vycistil tak ma jiste dobrou naladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 klidne by se to mohlo stat...ale on uz si zvyknul...navic vcera jsem ho pekne umyl a vycistil tak ma jiste dobrou naladu No,pac jeste netusi,jak by jsi s nim chtel jet na obed.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 No,pac jeste netusi,jak by jsi s nim chtel jet na obed.. lol ty delas jak kdyz jsem na nej jak na psa...ale ja ho mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ty delas jak kdyz jsem na nej jak na psa...ale ja ho mam rad Mas ho rad jo,psa jenoho.. Dyt ja vim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 tak jsem po obede a jsem hrozne prezranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 tak jsem po obede a jsem hrozne prezranej Ted by to chtelo jen pohovku a slofika co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ted by to chtelo jen pohovku a slofika co ? no to me povidej...byl zabijackovy den tak ze cerna polevka, a rikam ze chci jitrnici a ona ze dostanu i jelito...tak jsem ji podekoval a ted jsem vyrizenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ty krávo, pěkně bauráčku, sice to moc nemusím ty jelita, ale jak je to čerstvé, tak to jooooooo kuwa je tu krásně, asi pojedu vykefovat vůz, takže se těžte, zítra bude chcát :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ty krávo, pěkně bauráčku, sice to moc nemusím ty jelita, ale jak je to čerstvé, tak to joooooookuwa je tu krásně, asi pojedu vykefovat vůz, takže se těžte, zítra bude chcát :D jj bylo to vse vyborny... hele bade v klidu ja jsem cistil vcera a dnes je porad krasne tak to snad bude v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 zdravicko panove ! ..jak je ?. Chtel jsem se vas odborniku zeptat,protoze se ted nejak nemuzu dokopat k rozhodnuti....Oplati se mi jeste ted , kupovat Dvojkovyho golfa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 zdravicko panove ! ..jak je ?. Chtel jsem se vas odborniku zeptat,protoze se ted nejak nemuzu dokopat k rozhodnuti....Oplati se mi jeste ted , kupovat Dvojkovyho golfa ? Pry panove Chces misto Octavky jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Pry panove Chces misto Octavky jo? tak panove a damy ) Misto oktavky ne,ale k ni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 tak panove a damy ) Misto oktavky ne,ale k ni ... Ahaa takze se rozmaha vlastneni vice aut jo? Octavku jako lestenku a Golfa na jezdeni jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ahaa takze se rozmaha vlastneni vice aut jo? Octavku jako lestenku a Golfa na jezdeni jo? Prave ,ze octavku na jezdeni a Golfka na lesteni..., nejake 1.8 Gti by bodlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Prave ,ze octavku na jezdeni a Golfka na lesteni..., nejake 1.8 Gti by bodlo... Ajo taky to tak mam no Editováno: 20. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ajo taky to tak mam no Ne zebych nebyl s octuli spokojen,ale pomalu zjistuju ,ze se tolik nevyuzije ...ted mam jeste v planu nejake ty experimenty se zamestnanim,je toho moc ,octule pujde mozna k rodicum a nez se mi neco rozjede postaci golfek myslim dostatecne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 j,,a nejak jsem jeste zanedbal checkovani palubaku a zjistil jsem ,ze mam 10,4 spotrebu ... Bud je zase lambda v pr*eli nebo na to zacinam moc slapat..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ne zebych nebyl s octuli spokojen,ale pomalu zjistuju ,ze se tolik nevyuzije ...ted mam jeste v planu nejake ty experimenty se zamestnanim,je toho moc ,octule pujde mozna k rodicum a nez se mi neco rozjede postaci golfek myslim dostatecne ... Tak to good luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 zdravicko panove ! ..jak je ?. Chtel jsem se vas odborniku zeptat,protoze se ted nejak nemuzu dokopat k rozhodnuti....Oplati se mi jeste ted , kupovat Dvojkovyho golfa ? Podle me zalezi na co to bude ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Podle me zalezi na co to bude ! Jezdeni , pripadně srazy.., neco v tomhle stylu...Nevim ,kde me to napadlo,ale zacal jsem nad tim vazne uvazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Podle me zalezi na co to bude ! asi dvojkovej golf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky