Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to good luck :)

Hodne lidi se klepe na celo ,ze chci octu vymenit za starsi auto..,ale mam svy duvody ;)

hmm ja teda bych min šel do GIII Gti, GII už je moc moc stařečká, i když vypadá dobře...

To je taky moznost , ..co rikas treba na motor 2.0 GTi ?

Cago pane,takze jeste nejsi uplne rozhodnutej,jestli to bude GII?Zalezi taky kolik na to mas penez.. ;)

To je taky moznost , ..co rikas treba na motor 2.0 GTi ?

že tam budeš se stejnou spotřebou jako ted v oktě :)

Cago pane,takze jeste nejsi uplne rozhodnutej,jestli to bude GII?Zalezi taky kolik na to mas penez.. ;)

Caues !

Prave ,ze ma u me vetsi procento ta 2já,ale pokud by se treba nenaslo nic ve slusnym stavu tak by i G3 bylo vpohode... Prašule ,zatim moc neresim ;) ,kdyz budu kupovat urcite se neco malo najde ,jen me zajima jestli ma cenu kupovat tak stare auta...

že tam budeš se stejnou spotřebou jako ted v oktě :)

tak to je docela potesujici zprava :D ,, ne, jel jsem minuly tyden s VR6kou .. ,akorat me odrazuje jak spotreba tak pojistka.,

VR6 je sice príma ale blbost kupovat, - neseženeš dneska kus co by byl v dobrém stavu, spotřeba vysoká, pojistka taky, takže spíše takové autíčko koukat na něj a v neděli se svést, joooooooooooo taky jsem ji kdysi chtěl :)

VR6 je sice príma ale blbost kupovat, - neseženeš dneska kus co by byl v dobrém stavu, spotřeba vysoká, pojistka taky, takže spíše takové autíčko koukat na něj a v neděli se svést, joooooooooooo taky jsem ji kdysi chtěl :)

Presne tak ,lestit pred barakem nastartovat ,poturovat a z5 do garaže :) ...Nejvic me dostal ten zvuk kol5 ..,

Upraveno od Jeronymo

nic panove,,mizim ''upravit okte spotrebu '' :) ,,zatim se mejte

Caues !

Prave ,ze ma u me vetsi procento ta 2já,ale pokud by se treba nenaslo nic ve slusnym stavu tak by i G3 bylo vpohode... Prašule ,zatim moc neresim ;) ,kdyz budu kupovat urcite se neco malo najde ,jen me zajima jestli ma cenu kupovat tak stare auta...

Jasny no..Ale u tech dvojek to chce taky vybrat peknej kousek..Jestli si s tim autem chces vyhrat,tak to pak ok,to jo,kdyz to bude takova ta "srdecni zalezitost" ale na bezny jezdeni nevim nevim no..Je spousta jinejch silnejch aut za slusny penize.. ;)

Me by se zase "na hrani" libil MTX Roadster... ;)

Hodne lidi se klepe na celo ,ze chci octu vymenit za starsi auto..,ale mam svy duvody ;)

Taky bych klepala kdybych to nemela uplne stejne :D

<---------------- FOR SALE :D;)

Co to? Proc to? :D

Co to? Proc to? :D

Presne doslova to samy sem chtel napsat... :)

Co blbnes chlape?

Presne doslova to samy sem chtel napsat... :)

Co blbnes chlape?

Je zblbnutej z tech Audin :D

Je zblbnutej z tech Audin :D

Asi.. :) To ja sem taky,ale tohle kvuli tomu zatim nedelam..Dokud nebudu mit na OOOO RS4.. ;)

Jsem se divil,proc ta z5tná zmena avataru ...,

Jsem se divil,proc ta z5tná zmena avataru ...,

To ja taky...

To ja taky...

takze tys o te planovane prodeji taky nevedel joo..

tady je to samy prekvapko :D

Brej vecir !

Brej vecir !

Dobrej pane

Jak se mame ?

Jak se mame ?

Mame se paradne,akorat dneska jsem trosicku zapadl.Jsem si myslel,ze kdyz mam 4x4 a gumy s hrebama,ze jsem nesmrtelnej.......nebyl jsem lol

Dobrý večer, hlasím se vám opět v nepravidelné večerním čase. Opět jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes podruhé v novém zaměstnání... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.