Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To je taky moznost , ..co rikas treba na motor 2.0 GTi ?

Cago pane,takze jeste nejsi uplne rozhodnutej,jestli to bude GII?Zalezi taky kolik na to mas penez.. ;)

Vloženo
Cago pane,takze jeste nejsi uplne rozhodnutej,jestli to bude GII?Zalezi taky kolik na to mas penez.. ;)

Caues !

Prave ,ze ma u me vetsi procento ta 2já,ale pokud by se treba nenaslo nic ve slusnym stavu tak by i G3 bylo vpohode... Prašule ,zatim moc neresim ;) ,kdyz budu kupovat urcite se neco malo najde ,jen me zajima jestli ma cenu kupovat tak stare auta...

Vloženo
že tam budeš se stejnou spotřebou jako ted v oktě :)

tak to je docela potesujici zprava :D ,, ne, jel jsem minuly tyden s VR6kou .. ,akorat me odrazuje jak spotreba tak pojistka.,

Vloženo

VR6 je sice príma ale blbost kupovat, - neseženeš dneska kus co by byl v dobrém stavu, spotřeba vysoká, pojistka taky, takže spíše takové autíčko koukat na něj a v neděli se svést, joooooooooooo taky jsem ji kdysi chtěl :)

Vloženo (editace)
VR6 je sice príma ale blbost kupovat, - neseženeš dneska kus co by byl v dobrém stavu, spotřeba vysoká, pojistka taky, takže spíše takové autíčko koukat na něj a v neděli se svést, joooooooooooo taky jsem ji kdysi chtěl :)

Presne tak ,lestit pred barakem nastartovat ,poturovat a z5 do garaže :) ...Nejvic me dostal ten zvuk kol5 ..,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Caues !

Prave ,ze ma u me vetsi procento ta 2já,ale pokud by se treba nenaslo nic ve slusnym stavu tak by i G3 bylo vpohode... Prašule ,zatim moc neresim ;) ,kdyz budu kupovat urcite se neco malo najde ,jen me zajima jestli ma cenu kupovat tak stare auta...

Jasny no..Ale u tech dvojek to chce taky vybrat peknej kousek..Jestli si s tim autem chces vyhrat,tak to pak ok,to jo,kdyz to bude takova ta "srdecni zalezitost" ale na bezny jezdeni nevim nevim no..Je spousta jinejch silnejch aut za slusny penize.. ;)

Me by se zase "na hrani" libil MTX Roadster... ;)

Vloženo
Jak se mame ?

Mame se paradne,akorat dneska jsem trosicku zapadl.Jsem si myslel,ze kdyz mam 4x4 a gumy s hrebama,ze jsem nesmrtelnej.......nebyl jsem lol

Vloženo

Dobrý večer, hlasím se vám opět v nepravidelné večerním čase. Opět jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes podruhé v novém zaměstnání... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...