Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak to good luck Hodne lidi se klepe na celo ,ze chci octu vymenit za starsi auto..,ale mam svy duvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 hmm ja teda bych min šel do GIII Gti, GII už je moc moc stařečká, i když vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) hmm ja teda bych min šel do GIII Gti, GII už je moc moc stařečká, i když vypadá dobře... To je taky moznost , ..co rikas treba na motor 2.0 GTi ? tady jeste dva , http://www.concept1.ca/images/Jerett%20M%2...20Golf%20GL.jpg http://www.concept1.ca/images/Jay's%20Golf%203%20Red.jpg Editováno: 20. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 To je taky moznost , ..co rikas treba na motor 2.0 GTi ? Cago pane,takze jeste nejsi uplne rozhodnutej,jestli to bude GII?Zalezi taky kolik na to mas penez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 To je taky moznost , ..co rikas treba na motor 2.0 GTi ? že tam budeš se stejnou spotřebou jako ted v oktě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Cago pane,takze jeste nejsi uplne rozhodnutej,jestli to bude GII?Zalezi taky kolik na to mas penez.. Caues ! Prave ,ze ma u me vetsi procento ta 2já,ale pokud by se treba nenaslo nic ve slusnym stavu tak by i G3 bylo vpohode... Prašule ,zatim moc neresim ,kdyz budu kupovat urcite se neco malo najde ,jen me zajima jestli ma cenu kupovat tak stare auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 že tam budeš se stejnou spotřebou jako ted v oktě tak to je docela potesujici zprava ,, ne, jel jsem minuly tyden s VR6kou .. ,akorat me odrazuje jak spotreba tak pojistka., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 VR6 je sice príma ale blbost kupovat, - neseženeš dneska kus co by byl v dobrém stavu, spotřeba vysoká, pojistka taky, takže spíše takové autíčko koukat na něj a v neděli se svést, joooooooooooo taky jsem ji kdysi chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) VR6 je sice príma ale blbost kupovat, - neseženeš dneska kus co by byl v dobrém stavu, spotřeba vysoká, pojistka taky, takže spíše takové autíčko koukat na něj a v neděli se svést, joooooooooooo taky jsem ji kdysi chtěl Presne tak ,lestit pred barakem nastartovat ,poturovat a z5 do garaže ...Nejvic me dostal ten zvuk .., Editováno: 20. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 nic panove,,mizim ''upravit okte spotrebu '' ,,zatim se mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Caues ! Prave ,ze ma u me vetsi procento ta 2já,ale pokud by se treba nenaslo nic ve slusnym stavu tak by i G3 bylo vpohode... Prašule ,zatim moc neresim ,kdyz budu kupovat urcite se neco malo najde ,jen me zajima jestli ma cenu kupovat tak stare auta... Jasny no..Ale u tech dvojek to chce taky vybrat peknej kousek..Jestli si s tim autem chces vyhrat,tak to pak ok,to jo,kdyz to bude takova ta "srdecni zalezitost" ale na bezny jezdeni nevim nevim no..Je spousta jinejch silnejch aut za slusny penize.. Me by se zase "na hrani" libil MTX Roadster... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Hodne lidi se klepe na celo ,ze chci octu vymenit za starsi auto..,ale mam svy duvody Taky bych klepala kdybych to nemela uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 <---------------- FOR SALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 <---------------- FOR SALE Co to? Proc to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Co to? Proc to? Presne doslova to samy sem chtel napsat... Co blbnes chlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Presne doslova to samy sem chtel napsat... Co blbnes chlape? Je zblbnutej z tech Audin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Je zblbnutej z tech Audin Asi.. To ja sem taky,ale tohle kvuli tomu zatim nedelam..Dokud nebudu mit na OOOO RS4.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 <---------------- FOR SALE Jsem se divil,proc ta z5tná zmena avataru ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jsem se divil,proc ta z5tná zmena avataru ..., To ja taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 To ja taky... takze tys o te planovane prodeji taky nevedel joo.. tady je to samy prekvapko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Brej vecir ! Dobrej pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Jak se mame ? Mame se paradne,akorat dneska jsem trosicku zapadl.Jsem si myslel,ze kdyz mam 4x4 a gumy s hrebama,ze jsem nesmrtelnej.......nebyl jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Dobrý večer, hlasím se vám opět v nepravidelné večerním čase. Opět jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes podruhé v novém zaměstnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky