jirka3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Dobrý večer, hlasím se vám opět v nepravidelné večerním čase. Opět jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes podruhé v novém zaměstnání... cagos,no a co prace,dobry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 cagos,no a co prace,dobry? Čao, no zatím si to nemůžu vynachválit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Čao, no zatím si to nemůžu vynachválit... A co to je za novou pracicku....teda jestli to neni tajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A co to je za novou pracicku....teda jestli to neni tajny No opět nějaká ta administrativa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 No opět nějaká ta administrativa... tak to jo,hlavne ze je to v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 tak to jo,hlavne ze je to v poho To každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 To každopádně... no nic,mazu do perin,dneska toho bylo nejak hodne.Mej se a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 máááálička holčička s velkýýýýma kozamáááá, to je vono to je vono to je vonoóóóóóóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) Dobré rááno ! polsusne hlasim,ze me dnes v 2:54 staveli panove policiste , provedli prohlidku automobilu s pomoci psa ,ze prej nejaka razie na dílery,takze kdo neco vozite bacha ... Editováno: 21. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 máááálička holčička s velkýýýýma kozamáááá, to je vono to je vono to je vonoóóóóóóóó A jakyho ma peknyho golfana ... mizim do prace..tak at se dari kluci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 bre rano :-) asi jsem se zamiloval http://auto.idnes.cz/oda-na-radost-jak-se-..._auto_testy_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Taky preju dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 bre rano :-)asi jsem se zamiloval http://auto.idnes.cz/oda-na-radost-jak-se-..._auto_testy_fdv peknej kocar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Taky preju dobre ranko cau Jirko...prosim te kde jsi presne v tom Svycarsku a jak to tam vypada se snehem...na zacatku brezna mam jet do Englbergu na tyden lyzovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 bre rano :-)asi jsem se zamiloval http://auto.idnes.cz/oda-na-radost-jak-se-..._auto_testy_fdv Hmm kocicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Taky preju dobre ranko Caau chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Hmm kocicka nadhera...lexusy fakt zeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 nadhera...lexusy fakt zeru Ja je prave moc nemusim ale tenhle je fakt fesnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ja je prave moc nemusim ale tenhle je fakt fesnej to ja prave jo...driv ty starsi velky limuziny jsem moc nemusel byly takovy hranaty a nic moc ale tyhle novy modely jsou uzasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 to ja prave jo...driv ty starsi velky limuziny jsem moc nemusel byly takovy hranaty a nic moc ale tyhle novy modely jsou uzasny... Dobrééé dééén... Jj Lexán peknej Jiriku..Ale stejne me z nich asi nejvic bere starej klasickej IS... @BadyS:Toz peknej obrazek.. To ja taky muuuuuuuzu..A neni to asi ani stara fotka,dle dalnicni znamky na Golfu... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 to ja prave jo...driv ty starsi velky limuziny jsem moc nemusel byly takovy hranaty a nic moc ale tyhle novy modely jsou uzasny... Da se to Martyp: Caau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Dobré brzké ráno Bauííííno kuwa já to říkal že jak to umeju bude lejt, a je to tady :-///// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Dobré brzké ránoBauííííno kuwa já to říkal že jak to umeju bude lejt, a je to tady :-///// pycooo tady taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 pycooo tady taky Tady este neeee... Cao Cary a Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky